Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

W Poznaniu postarali się o promocje :-)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jacch, 23 Gru 2005, 17:40

>Nie...z tego co sobie robi jaja z 10 przykazań.

Moherek sobie popraw, bo ci się przekrzywił. I o jedenastym/dwunastym nie zapomnij: tolerancyjnym bądź, i dystans miej do siebie.

Pozdrawiam przedświątecznie ;)

Gość

(Konto usunięte)

bob*

Tak , tak ja też oglądałem ten film:

"Daję wam dwadześ... ( tu odgłos tłuczonego kamienia).... ups , dziesięć przykazań :)

Co nie zmienia faktu , że przekręcanie 10 przykazań to przejaw zwykłego zdurnowacenia :)

Nawet jeśli nie jesteś katolikiem - powinieneś uszanować uczucia innych:)

Jeśli zrobiłeś to nieumyślnie , wystarczy zwykłe przepraszam:)

Wesołych Swiąt.

->jacch

ja jestem katolikiem i to nawet praktykującym, lecz nei przeszkadza mi to w zachowaniu dystansu do szeroko pojętej instytucji kościoła i pewnych jego zachowań, a jak nie by nie spojrzeć o. TR mianuje się niewiadomo kim.

mnie to bynajmniej nie zbulwersowało, sam to od kumpla (tez wierzącego) dostałem

bynajmnije nie chciałęm nikogo urazic ale jakkolwiek nie patrzec to co wkleiłem pokazuje mimo wszystko podejscie wielebnego Ojca Dyrektora bla bla bla... do pewnych rzeczy :|

w zasadzie to niewiadomo czy sie smiac czy plakać heh

Gość

(Konto usunięte)

>w zasadzie to niewiadomo czy sie smiac czy plakać heh

No właśnie katolik praktykujący i wszystko mu się pomyliło , rydzyk z kościołem jako instytucją , a żeby wyraić dezaprobate dla tej instytucji , przekręcasz 10 przykazań , które dostałeś od boga..... to może pójdź dalej i poprzerabiaj troche pismo święte --- to dopiero bedom jaja!

..............niewiadomo śmiać się czy płakać:(...............ehhhhhh katolicy

jacch, jacch... Wciąż na bakier z ortografią - obsługa spellchecka naprawdę cię przerasta? Dyskusji na temat wierzeń nie podejmę, jako że leży to poza kręgiem moich zainteresowań, szczególnie tuż przed Świętami. Wspomnę tylko, że nie nalezy mylić wiary z jej pozorami - a oburzanie się na żarty z przykazań (kościołów, postaci ewangelicznych, różnic między wyznaniami i tak dalej) jednoznacznie kojarzy mi się z tą drugą kategorią. I z Partią Moherowych Beretów, przy okazji.

Dzięki za życzenia, o cenie za gram nic mi jednak nie wiadomo. Niestety...

Zebrali sie rabini..i deliberuja;

Co jest wazniejsze slonce czy ksiezyc?

Oczywiscie wiekrzosc zaglosowala na slonce bo swieci..

ale jeden Rabin wstal i powiedzial...

Ksiezyc! A Slonce..no nieee wolne zarty... co to za sztuka swiecic gdy jest widno!

Zielony George Washington wskazuje właściwy kierunek czerwonemu Ludwikowi Waryńskiemu...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jacch:

> Teo

> A kogo obchodzą twoje skojarzenia ?

Ot, przykładowo, takiego jaccha - sądząc po żywych reakcjach na moje wpisy, nawet bardzo go obchodzą ;)

> Każdy może wyrażać swoje opinie na forum , tyle że teoś robi sobie osobiste wycieczki w moja strone

> i tyle!

Moje "wycieczki" piętnują ciemnotę, ignorację i fałszywe przekonania o czyjejś nieomylności. Skoro odbierasz je jako "osobiste" i "w twoją stronę", to... może warto zastanowić się nad przyczynami takiego odbioru? ;-p

>Nie chce podyskutować , tylko drwi i trolluje.

> Możemy i podyskutować, jak rzucisz ciekawy temat. Raczej jednak po Świętach. Wesołych!

Gość

(Konto usunięte)

hi , hi , hi :)

Ty teoś nie umiesz dyskutowac ty jesteś zwykły punktak>

....Moje "wycieczki" piętnują ciemnotę, ignorację i fałszywe przekonania o czyjejś nieomylności....

W takim razie powinieneś byś sam dla siebie największym wrogiem :)))

jacch: po Świętach, złotko, po Świętach. Dziś Wigilia - poświęć czas bliskim, zamiast szukac na forum kolejnych dowodów swej niewiedzy. Ogłaszam świąteczną przerwę w dostawach ;)

Gość

(Konto usunięte)

Teo: wytęż mózgownice ! - za dużo czasu i wysiłku poświęcasz na swoje nieporadne odpowiedzi ;p co?

O moją rodzine się nie martw , zatroszcz się lepiej o swoją ( zresztą z kim ja gadam o rodzinie ), jak będzie się miała tak dobrze jak moja , to z czystym sumieniem możesz siąść do komputera :)

jacch, misu z pyszczkiem skrzywionym: wspominałem ci już, że próby obrażania współdyskutanta a) nie zastępują argumentów, b) nie robią na mnie wrażenia? Koniecznie musisz pyskować w Wigilę, pianą z ust karpia zachlapywać - proszę bardzo, wolna wola. Towarzyszyć ci jednak nie będę, wybacz.

BTW, zajrzyj pod choinkę, może znajdziesz jakiś prosty podręcznik do matematyki? Zajmiesz się czymś przez Święta, uspokoisz nieco, otoczenie z ulgą odetchnie... Póki co, wesołych po raz kolejny życzę - i EOT z mojej strony, zbyt radosny mam nastrój ;)

Kto w Wigilę się kłóci - cały rok się kłóci - oto 11 przykazanie !

P.S. Moherowi zaraz dobiorą mi się do tyłka ;D

A będąc w temacie - jestem praktykujacym katolikiem i w poście kapellego nie doszukałem się drwiny z 10 przykazań - kto się doszukał pewnikiem za Rydzykiem stoi i na krucjatę moherową gotów wyruszyć ;D

Pozdrawiam świątecznie :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.