Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Masa, ground, minus, uziemienie, różne opisy widziałem ale Daewoo (nie pralka i nie telewizor) użył słownika i mnie zaskoczył "Earth" :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ten facet po lewej jest wściekły z jakiegoś powodu, szczerzy zatabaczone zęby, mięsień psi podnosi mu wargę, aż ukazują się kły, fałdy na twarzy i nosie wskazują na skrajne podniecenie. A ten po prawej to słodki młody piękniś, prawie jak jeden z przystojniaków w sejmie, poseł po wygraniu konkursu piękności zainicjowanej przez media.

A teraz podnieśmy się z krzesła i odejdźmy jakies 3,5-4 m od ekranu. Faceci jakby zamienili się miejscami! Teraz ten z prawej się wścieka, a ten z lewej złagodniał, prawda?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wszystko high-end co się świeci......

Dokładnie w miejscu pilotów doświadczalnych pojazdów rodzinnych (kombi) które niemal szybują a dokładniej nubira, w tym wypadku montowany był uniwersalny centralny(bez pilocika nie ma życia:D)a radio przy okazji "antena wypadła" (brak bolców do wyciągnięcia radia z kieszeni)dlatego tapicerka (jednorazowa)poleciała w ruch tak przy okazji jak ktoś myśli o bezpieczeństwie radze zerknąć pod konsole kierownicy jest tam ładny pancerny kawałek blachy który może zrobić niezła miazgę z nóg po zderzeniu czołowym (ale poduszka jest).może to usztywnia konstrukcje :P. Ogólnie tanie i wyposażone bogato ale wole jeździć ikarusem(obecnie jelcze solarisy itp - ostatnio tylko płoną:P)niż ten wynalazek z taśmy lodówek.

Ukryta Zawartość

"Sprawa Józefa D. z Podolan, poczta Śladków - idealna do katalogu zachowań okołospadkowych. Opis nadszedł do Biura Rzecznika Praw Obywatelskich. Rodzeństwo D. odziedziczyło dom. Zdaniem siostry, brat zniechęca ją do wspólnego korzystania ze spadku jeszcze przed sądowym podziałem budynku. Używał już do tego wozu konnego i własnego członka.

"Działał na mnie i jednym, i drugim. Ale członek narusza mi tylko godność osobistą, a sytuacji prawno-majątkowej i tak nie zmieni" - napisała do prokuratury 54-letnia siostra.

Józef D. w swojej wersji wydarzeń: "Prokuratura stwierdziła, że przemocą zastawiłem wozem konnym wejście do wspólnego domu. Wóz ten mam po ojcu. I ojciec całe życie go tak stawiał, to dlaczego nagle teraz wóz zaczął przeszkadzać? Prokurator wyeksponował, że uderzyłem siostrę kijem w rękę. Tymczasem to właśnie siostra niosąc w tym dniu pranie, w gniewnym uniesieniu mówiąc, że ten wóz jej przeszkadza, próbowała pchnąć go po pochyłości i chwyciła za koniec dyszla, okuty blachą i mocno zużyty, i przecięła sobie naskórek dłoni. Na jakiej podstawie prokurator stwierdził, że otarcie naskórka w obrębie jednego gospodarstwa rolnego, gdzie takie otarcia są częste - stanowi zagrożenie społeczne? Chciała mnie podać do prokuratury za moje wyciąganie >>członka

Ukryta Zawartość

Kim jest mój przyjaciel, który jest nieprzyjacielem?

Czy prawidłowe nie wiem (ważne że kolor czarny - choć bywają inne) obecnie jedyny samochód (a było ich wiele) z takim "światowym" opisem. nie róbmy Oftopa.

Samochod polaczony jest z ziemia opanami, ktore sa izolatorem, choc dawniej FSO i FSM miewaly taki maly ogonek za soba, zeby nie "kopac". Byc moze daewoo ukradlo ten patent.

Mr Magic

21 Lip 2009, 12:06

"tego typa nie trzeba przedstawiac

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) "

Mr Magic, w sumie nie zdziwiłbym się jakby ktoś z tego forum tego nie widział, bo na forum pewnie spora część ludzi to panowie w średnim wieku :P

Dla starych pryków którzy nie widzieli legendy internetu "jestem hardkorem" daje link:

Ukryta Zawartość

ze strony krajowego rejestru długow, ostatnie zdanie :D

Co to jest Krajowy Rejestr Długów Biuro Informacji Gospodarczej SA?

Jest to pierwszy w historii polskiej gospodarki Rejestr, który zgodnie Ustawą o udostępnianiu informacji gospodarczych reguluje zasady udostępniania informacji gospodarczych na terenie Polski. Kontrolę nad prawidłowym działaniem KRD BIG SA sprawuje Ministra Gospodarki, Pracy i Polityki Społecznej

HeH ja to sie musze tutaj z tego miejsca pochwalic ze zanm tego hardcora;D nie osobiscie ale zawsze cos,ksywki jego nie znam ale moj znajomy z Buska Zdroju,bo z tamtad pochodzi Hardcor napomnial mi co nieco o jego skromnej osobie,"najwiekszy dres w busku,ciagle chleje wciaga fete bez szkoly oszolom jakich malo,oczywiscie mieszka z mama to tak w skrocie.Ale kariere robi nawet juz w reklamie heyah uzyto jego hardcora.No tylko pozazdroscic

A ja tam lubię ta panią,bezpośrednia taka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No k... świat się kończy ...

Ukryta Zawartość

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

xniwax, 20 Lip 2009, 02:33

>

Ukryta Zawartość

>

>

Ukryta Zawartość

>

>

Ten murzynek rewelacja :) No i te słuchawki. Dzieciak w każdym razie wymiata.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

The odd get even.

Jakis taki dziwny ten artykuł

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.