Skocz do zawartości
IGNORED

Co to jest Mandaryna ???!!!

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Wrócilem z rejsu, a tu Mandaryna to skąd mam znać.

Dlatego sie pytam , aby być na czasie ;-)

Przecież to straszydło śpiewać nie umie, wykonuje jakieś ruchy kopulacjne ,a wiara w euforii ?? ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:)))))

Ukryta Zawartość

=> Dudi

Do CKM'u. Na Heff'a ona jest za cienka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ha!! a niech ktoś z Was forumowicze spróbuje "usłyszeć" cóż takiego Mandaryna śpiewa?Dla mnie zrozumienie albo jakiekolwiek wyłowienie tekstu jest po prostu niewykonalne:) Toż to kalectwo języka totalne...ale naród polski dziwnym jest...a o gustach się nie dyskutuje. Ale wybaczcie, jak nie dyskutować o "genialnej" wręcz Mandarynie oraz jej "fenomenie" :)...a feeeeeeeee

No co Wy chłopaki! Kobitka niczego sobie, chyba zazdrość przez Was przemawia ;-)

A że śpiew jej nie wychodzi?

Spójrzcie na inne cywilizowane kraje, ile tam jest ślicznych panienek niepotrafiących śpiewać, a są gwiazdami zarabiającymi krocie.

Otóż właśnie to, wszystko można wylansować.

LeStat => A zazdrość przeze mnie nie przemawia bo ja też jestem niczego sobie ;-)

I codziennie rano gdy patrzę w lustro to się zastanawiam skąd ja się taki piękny wziąłem ;-)

Ależ Panowie, ona musi mieć talent, jak była w jakimś padole niedaleko mego miasta na dyskotece, to mi miasto wyludniło, i co ciekawe, nawet w knajpkach tzw ambitnych też były pustki, znaczy polecieli wszystkie, a ja z żoną mogliśmy sobie wybierać lokale do woli i wszędzie nas traktowali jak HI-END hihi więcej takich mandaryn, to człowiek będzie miał lepszy dostęp do "kultury", bo motłoch poleci popatrzeć, bo posłuchać to chyba nie

Ukryta Zawartość

Mark Knopfler też nie umie śpiewać i jakos daje rade. :)))))) Nie mówiąc o Stingu.

Ukryta Zawartość

Racja, Knopfler śpiewać faktycznie nie umie, ale i tak słucha się przyjemnie całości :-) Jeśli chodzi o wyżej wymienioną panią, z tym designem pasuje mi wyłacznie do produkcji filmowych firmy ANABOLIC, gdzie traktuje się dośc surowo takowe 'szansonistki', prosze sobie poszukac na necie, bo to już wątek nie dla dzieci się zrobi :-)))

pzdro, akr

=>LeStat

O to to masz calkowita racje. Spiewac to ona rzeczywiscuie nie potrafi, ale za to jak wyglada. Nie ma co sie dziwic, ze na koncertach ma tlumy widzow (a nie sluchaczy). Ja sam wczoraj na "Dwojce" nie moglem oderwac oczu, chociaz na innym kanale grala nasza zenska reprezentacja siatkowki. A potem jeszcze wystepowala Doda i nijak nie moglem juz odroznic ktora jest ktora.

"Mark Knopfler też nie umie śpiewać i jakos daje rade. :)))))) Nie mówiąc o Stingu."

Donre, dobre. To spróbuj zaśpiewać po jednym i drugim, mądralo. Jakoś w Idolu i podobnych mu cyrkach szansonistów ich kawałki i jeszcze paru innych co to pozornie nie mają wielkiego głosu rzadko się pojawiają, a jeśli nawet to z reguły jest to porażka.

Pawlinda-piszesz:

A potem jeszcze wystepowala Doda i nijak nie moglem juz odroznic ktora jest ktora.

A ja twierdzę,że nie rozróżnić Mandaryny od Dody Elektrody,to po prostu trza być:

1.ślepym

2.głuchym

Niezależnie od poziomu artystycznego prezentowanego przez obie panie.

lagi17-piszesz:

bo motłoch poleci popatrzeć, bo posłuchać to chyba nie

W czymże jesteś lepszy od tego motłochu?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.