Skocz do zawartości
IGNORED

Oceńcie mój zestaw!!!

Djeight

Rekomendowane odpowiedzi

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Homofon

2 Sie 2009, 14:54

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 58 / 20 / 0

Discomaniak ty dostaniesz jeszc ze wp***dol ja ci to mówię.

Zapraszam do Krakowa. Chetnie dam ci sie pobic. Kiedy?

Ja mam jedną aluzję skasuj tych wykonawców obok słowa "techno" w Twoim "o mnie". Z techno oni nie mają nic wspólnego, prędzej z dance czy komercyjnym trance. Tak się potem biorą stereotypy Techno w Polsce ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Wpis oczywiście do autora wątku.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Djeight, 1 Wrz 2005, 12:01

Heh Disco polo ciekawe, a skąd wiesz jeżeli nie słuchałeś czym dysponuje i czego słucham , skąd

>wiesz że nie gra czysto , Czemu twierdzisz że ma kijowy dżwięk , o ile ja wim to jest on tak

>równiutki , nie ma żadnych uwypuklen wysokich czy niskich tonów , czemu wy audiofile macie takie

>dziwne podejście do tych sprzę tów starszych , niby też nie lubicie wejśc cyfrowych itp a czym

>gracie CD-kami które są całe cyfrowe , kupijecie kable za grubą kasę , a co to da a właściwie nic

>nie da bo jest to ta sama miedz jaka w innych izolacja to guma jak guma , no zapomiałem ale wiem już

>czym sie róznią przedewszystkim tym że kosztują krocie i są firmowe [jak każde inne] . Marantz,

>Tannoye czym one są , ile one są warte a no tyle co każde inne , Marantz wybuduje wzmaka który

>bedzie kosztował 10tys zł przypuśćmy natomiast Technics wybuduje wzmaka za 2tys zł no i jak myślicie

>czym się bedzie różnić a no firmą , chociaż parametry są identyczne , Więc słuchajcie sobie dalej

>sprzętów za 20tys. zł , ale proszę was o jedno jeżeli jestescie audiofilami z klasą to nie

>zachowujcie sie jak meloman z lasu wyciągnięty tylko podchodzcie do tematów zawsze z powagą nie

>krytykując i klasyfikując czegoś że to jest sprzęt do disco polo a słyszałeś na nim Pink floyd albo

>The Beatels nie to sobie posłuchaj a póżniej zobaczysz że jednak dzwięk twojego sprzętu jest

>bardziej sztuczny !!!

Coś jak XYZ .... :))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.