Skocz do zawartości
IGNORED

Miss Polonia 2005 - ciary...

dudivan

Rekomendowane odpowiedzi

"Na itvp znajdziecie troche materalow nie emitowanych na antenie, ale na archwizacje koncertu nie

>dostalismy zgody. Szkoda"

Czy to oznacza, ze nie bedzie wydania DVD lub nawet CD? (z koncertu)

EEE tam nie ma sie czym podniecac. Cory bogatych rodzicow. Ani to do pracy w zyciu normalniej sie nadaje ani to dobrego zarla przygotowac nie umie. Nie mowiac juz o innch sprawach;) Takie panieki na pokaz do dobrej restauracji. Jakbym byl 50 letnim pierdzielem co mu nie staje i jest prezesem jakiegos banku to moze bym sie podniecil, nie inaczej. Pozatym czym one sie wyrozniaja? Wystarczy pojsc do byle klubu zeby zobaczyc ladniejsze od nich o 20 razy tyle ze napewno jeszcze glupsze;) Ale to rzecz gustu, komus sie moze podobac, a innym nie. Ja wole dziewczyny ladne ale praktyczne co to nie żeruja na kasie innych, a ich dzien nie zaczyna sie od wypicia jogurtu, silowni, areobiku i pojscia do kosmetyczki i tym samym konczy.

Moja dziewczyna jest ladniejsza od tych wszystkich tutaj ala "pelnych" ( czyt. pustych, mimo ze twierdza inaczej ) laseczek. Nie dos ze ladniejsza to i jeszcze madrzejsza i nie leniwa. Zdjec nie zamieszcze co by nie robic konkurencji ww pannom;)

To chyba na tyle.

ps. Pozatym niektore to sie dostaly tam chyba na lewo;) bo napewno nie przez urode;)

mlody2, 29 Sie 2005, 00:25

Może i przez urodę ale niekoniecznie twarzy ;)

Chociaż powiem Ci że pewne walory charakteru musza mieć żeby osmielic się startować w takich konkursach (wiem bo miałem okazję zetknąć się z taką jedną niedoszłą finalistką ;)

>dudivan

No widze kolego że nasze gusta są mocno zbieżne. Ja chyba bym głosował na Malwinkę.Brunetki są ogniste, dlatego mam blądynkę.J pamiętaj że facet ni powinien często pokazywać portfela i ładnej kobitki , bo może je stracić Bież brunetke melduje się na świadka jak by co byłem pierwszy.Pozdrówka

Mnie tylko smieszy co te laseczki wpisuja jako hobby :))))

Psychologia - bo ladnie brzmi,

moda - bo lubi lazic po sklepach,

nauka jezykow obcych - bo zapisala sie ostatnio na angielski,

taniec - bo w piatek i w sobote chodzi do dyskoteki,

Madzia rzeczywiscie jest ... mniam :)))

A co ta tam robi?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Jeszcze narazie dziewczyna;) zoneczka to moze bedzie ale za jakis czas, narazie spokojnie:D

Kiedys sie nudzilem i postanowilem sobie dorobic jako model. Poniewaz jakis tam nie brzydki jestem tylko niski pomyslalem ze do jakiejs tam gazetki reala sie zaplapie jako fotomodel i pare zlociszy dostane:) Poszedlem na spotkanie do agnecji i mialem nie-przyjemnosc spotkac tam pewna miis z regionu warmii i jej kolezanke. Ta miska okazala sie strasznie pusta idiotka ze tak to nazwe. No chyba ze kogosc wciaga pierd... o nowym pudrze do twarzy szminkach i lakierach do wlosow. Oczywscie byla mila ale po tym co mi mowila stwierdzilem ze jest strasznie pusta. Jakakolwieg proba podjecia innego tematu konczyla sie znowy zjesciem nad "wyzszoscia szminki nad blyszczykiem" hehee;) Staram sie byc powazny ale w srodku brechatalem sie zniej strasznie;) Zeby tego bylo malo jej kolezanka pod nieobecnosc miski tak ja obsmarowala ze ja nie potrafie tego przybrac w slowa;). Pamietam ze nazwala ja tez idiotka bo nawet w spozywczym na kasie nie dostala pracy i podziekowali jej po 5 minutach. Oczywscie nie odnosi sie to do wszystkich ale daje jakies pojecie o tych dziewczynach w paru chociaz procentach niektore takie sa.

>mysza

Właśnie to jest paskudne, ta sztuszność aż po oczach daje.Nie mogą być aż tak idealne to przesada, gotować to umie?Toż pazurki połamie, one są tylko do oglądania.Pozdrawiam z za miedzy

• Redaktorzy

Obejrzałem to wszystko, oj, ciary, faktycznie. Jedna wyglądająca jak aktorka o półinteligenckim imieniu Francys (chyba Francyś?) - ta przynajmniej jest poprawna, chociaż mnie się nie podoba. Reszta - wysztafirowane panienki z dyskoteki w osiedlowym domu kultury. MOJE kobiety wyglądają inaczej. Osobiście stawiam na facetkę o nazwisku Paskudzka lub Paskuda - zlitujmy się i poprzyjmy ją, bo z takim nazwiskiem musiała mieć trudno. Uwaga ogólna - znaczna większość na zdjęciach z dzieciństwa wygląda jak istoty ludzkie, dopiero potem im się porobiło.

>jozwa maryn

Z klucza ją dobrali, pametacie Kłonica od rolnictwa ,Glazura budownictwo, i najlepsze komitet przeciw alkoholowy gen. Baryła Oliwa i Żyto.Stare wraca.Pozdrawiam.

Spokojnie. Kazdy ma swoj gust , otacza sie przedmiotami,kobietami itp wedlug wlasnego uznania. Do wyboru, do koloru. Panie startujace w wyborach Missss jednych smiesza u innych wywoluja "ciary". U mnie wywolaly dziwne uczucie..sztuczności.

pozdr

Z gustami bywa roznie, jak w starej historyjce:

Spotyka sie 2 kolegow:

- czesc

- no czesc !!!

- no co tam u Ciebie slychac?

- a...po staremu. Nic sie nie zmienilo...no moze tylko mam nowa dziewczyne

- i co? fajna?

- wiesz, to zalezy od gustu, mnie na przyklad sie nie podoba...

:-)

W większości - jak co roku - wieś tańczy i śpiewa (gruba tapeta, przerysowany makijaż (zamiast stonowany) i brak tego czegoś... Prezentując ramię, fotograf nie powinien pokazywać szczepionki - czy tak trudno sfotografować to drugie ?

No ale w koncu swoje typy wypatrzyłem ;)

Gdybym musiał wybierać to (pierwszej daję największe szanse): Kołomańska, Daniluk, Sylwar, Sudnicka, Janus.

Brunetki oczywiście mają mniejsze szanse. Tak już jakoś jest :(

Poza tytm dużo zalezy jak się zaprezentują na żywo i jak mówią. (Bo wiecie, taka np. Brodka - lepiej, by nic nie mówiła... ;) A z tym różnie bywa...

Moje kryteria oceny to ogólnie pojęta uroda (subiektywnie), fotogeniczność oraz stopień "czucia się" przed obiektywem. /Ciężko mi to ująć./ Na tym polu wiele pań powinno wziąć dodatkowe lekcje...

Sorry, że tak szczerze. /Prymityw ze mnie./

Pozdr.

Sudnicka jest za to najbardziej rasowa. Teraz to widzę. Mogłaby być córka/siostrą Presleya ;) / To komplement./ Widzę też pewne podobieństwo do żony Brad'a Pitt'a.

Jest ładna i rasowa. (Nie szkodzi, że brunetka ;)

Andrea29 -> coz, faktm ze zadna z nich nie jest Christy Turlington. Prawdopodobnie kazda 'po cywilu' wyglada na ulicy jak w miare niezla sztuka, za ktora mozna by sie rozejrzec i pomyslec "Moze nie ideal, ale z wyrka bym nie wygnal" ;-))

A Brodka to lepiej zeby nie tylko nic nie mowila, ale i sie nie pokazywala :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.