Skocz do zawartości
IGNORED

WM STAMP - potencjometr cyfrowy z WM8816

veteran

Rekomendowane odpowiedzi

Niebieski enkoder widoczny na zdjeciu dostalem od Petera - jest swietny ;) Nie ma charakterystycznego klikania - regulacja glosnosci jest szybka, przyjemna i precyzyjna. Cena niestety odstrasza. Jak dobrze pojdzie, bede mial cos podobnego i tanszego - powinno przyjsc jedna paczka w wm-ami.

• 1 miesiąc później...

Podnoszę wątek do góry, bo coś utknął... A ja również czekam z niecierpliwością na uruchomienie zamówienia :) Veteran daj znać na jakim etapie jest temat... Pozdr.

• 6 miesięcy później...
  • 2 lata później...

Sprzedam zestaw jak na fotografi kupiony od autora projektu jednak nie miałem czasu na zabawe z nim, obok WM8818 siedzi C5 = 10uf/16v Black Gate, Dale , nichicon , 2x OPA604AP reszta danych w wątku. Propozycje cenowe na PW.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17899-100000399 1258292787_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 9 miesięcy później...

Sav!02, jeżeli chodzi o możliwość wyboru wyświetlacza (2x16/2x20) to wydaje mi się, że w ostatniej wersji programu robiło się to wciskając dowolny przycisk pilota podczerwieni.

hejka veteran - przyciskiem on/off :-) tylko szkoda ze baterii nie wlozylem dzizias :P moj blad,

pytanie tylko o diody na wyjsciu buttonów/enkodera.

rozumiem ze jak mam enkoder - diod nie ma, mam przyciski - diody są, obesnie mam eknoder z dokumentacji i po prekreceniu idzie do +10db i stoi w miejscu niewazne w ktora strone krece

w menu ustawiony enkoder oczywiscie

o i wlasnie bo ustaiwenia mam do +10db a nie 15,5 - mozesz napisac czego to jest kwestia? z braku R wstawilem nie 10R tylko 11 np, calosc 0.6w 1% vishay

reszta działa jeszcze nie podlaczalem WM STAMPA bo czekam na mica capy

ile to pobiera pradu - w driver i stampa wstawilem lm'a lov drop 5v wersja chyba 1A i diody 2A, trafko 9V 839mA wystarczy? na zasilanie OPA jest 2x9 435mA...

• 1 rok później...
  • 10 miesięcy później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.