Skocz do zawartości
IGNORED

zmiany na forum

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie jestem za, oprócz 2, 4 (bzdura, na dodatek już widzę kilku wartościowych forumowiczów którzy raczej znikną), 5.

Ad 6. Oby można było to wyłączyć, lub zaznaczyć że się nie czyta, po co ktoś ma się trudzić...

• Redaktorzy

dodałem pokazywanie się wpisu "o mnie" - po najechaniu na nick forumowicza

mam nadzieję że nikomu nie sypie się z tego powodu wyświetlanie strony :-)

Najechanie na np" McGyvera" nie wiele daje...tzn. czesc:)....jego wpisu. Tak wiec jak widac są "ewenementy", przy których trzeba wcisnac "o mnie":).... (lub miec ogromną rozdzielczość).

Mimo tego pomysł bardzo mi sie podoba! Gratuluje pomysłu!

Postuluje jeszcze jedno podobne udogodnienie. Przy "ostatnich wpisach" po najechaniu na wpis powinna pojawiać się informacja z jakiego wątku jest dany wpis. A może jeszcze większy kawałek wpisu niż dotychczas.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

-> Lukar

Jest jakiś problem z wyświetlaniem "Opini użytkownika" z profilu użytkownika.

Po wyświetleniu mojego "o mnie" widnieją założone przeze mnie tematy, jednak nie ma moich opinii w "Opinie użytkownika Hiszpan". Wydawało mi się, że to powinno być automatyczne. Patrzyłem na innych użytkowników i u niektórych wyświetlają się opinie a u innych nie.

Przydatne. Ułatwia mi identyfikację osób o których dopiero zaczynam wyrabiać sobie zdanie.

* * *

-> marekzawa: "

Pomysł z wpisywaniem "o mnie" był całkiem fajny, ale w praktyce bezużyteczny.

Poczytajcie co ludzie tam wpisują aby osiągnąc te wymagane 160 znaków."

To świadczy o nich i ich stosunku do innych. Tym samym generuje mój stosunek do tych osób. (Łatwiej wciskać ignora ;)

Pozdr.

-> andrea29

>Pomysł z wpisywaniem "o mnie" był całkiem fajny, ale w praktyce bezużyteczny.

>To świadczy o nich i ich stosunku do innych. Tym samym generuje mój stosunek do tych osób. (Łatwiej wciskać ignora ;)

A więc jednak całkiem użyteczny :-)

Andrea napisał:Ułatwia mi identyfikację osób o których dopiero zaczynam wyrabiać sobie zdanie. Sadzę że powinniśmy koncentrować się na temacie postu, a nie na osobie, która go wprowadziła. Oczywiście wszystko w odpowiedniej formie i z dystansem nie spowoduje na pewno żadnych problemów np. w postaci przesadnie złośliwych uwag.

-> Japa: Nikt nie lubi się tłumaczyć. Jednak dla czystości intencji wyjaśniam Ci: koncentruję się wyłącznie na wpisach i konfrontuję ich jakość/treść ze swoim "widzimisię".

Podglądam "o mnie" autora, kiedy uznaję że wpis/-y coś wnoszą/są interesujące.

Ok. ?

Mój czas jest (dla mnie) coś wart, a Twój ?

Pozdr.

andrea29 O.K. Mój czas jest dla mnie bardzo dużo wart, dlatego po prostu nie mam go na tyle aby "rozgryzać" piszacych. Po prostu piszę lub odpowiadam spontanicznie( nie będę się kłócił jeżeli czasami nie za mądrze na temat). Myślę jednak, że właściwie to mamy to samo na myśli. Pozdr. także.

-> Lukar

Już nie ma żadnego problemu z wyświetlaniem "Opini użytkownika" z profilu użytkownika. Patrzyłem też na innych i wszędzie, gdzie zajrzałem są widoczne.

Dziękuję za błyskawiczną reakcję.

Przy okazji:

Lukar,

nie wiem, czy czytałeś moje maile. Miesiąc temu wpisałem opinię wzmacniacza Arcam Alpha 7 i omyłkowo kliknęło mi się o jedną gwiazdkę za dużo w "ocenie ogólnej" (miały być cztery, tak jak w "wartość/cena", czyli obie bardzo dobre). Następnego dnia przesłałem Ci zgłoszenie błędu na adres w tym celu podany ([email protected]), a po kilku dniach wysłałem maila na adres [email protected] - wydaje mi się, że byłeś wówczas na wakacjach.

Jeśli to możliwe, popraw proszę, żeby w obu kategoriach były po 4 gwiazdki - niby nic, ale jeśli to nie problem, pozostanie w zgodzie z moimi intencjami.

Pozdrawiam.

>Już nie ma żadnego problemu z wyświetlaniem "Opini użytkownika" z profilu użytkownika. Patrzyłem też

>na innych i wszędzie, gdzie zajrzałem są widoczne.

A jednak sa problemy - a raczej zniknely z recenzjami sprzetu, ale zostaly z opiniami o plytach. Przyklad: ostatnie opinie o Davidzie Bowie - i u mnie i u Soso i u Messera nie sa wylistowane w profilu mimo ze liczba opinii sie zgadza.

Ja juz zmeczylem sie (swego czasu) z wysylaniem maili o prosbe dodania pewnej wytworni w dziale "opinie o plytach". Jesli to mozliwe to prosze o to by wlasnorecznie mozna bylo dodawac taka czy inna wytwornie bez zawracania glowy adminowi. Dziekuje.

Pozdrawiam.

Nareszcie będzie można skrócić peany na własny temat do minimum, zrobić O mnie proste krótkie bez zbędnych opisów. Mamy z K. wspólny pomysł w jakiej dziedzinie elektoniki komuś możemy pomóc , np: na terenie swojego

miejsca zamieszkania itp w dziedzinach pozostałych takich jak informatyka, PC-tologia czy przekłady z jakiegoś

orientalnego języka [mam w przypadku K. i włsasnym - rosyjski ] na polski

Pozdrawiam

P. Sulima

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.