Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie we Wrocławiu za 14 000zł

Audio Academy

Rekomendowane odpowiedzi

-->Grzegorz Bąk

Sztucznie stworzony uzurpator i prowokator.

-->Witek, Marek?

Płaskie i mało śmieszne bo nieprawdziwe. Myślałem, że stać Was na więcej. Ten żart jest tak ciężki jak wzmacniacze DS i tak zniekształcony jak ich dźwięk.

pozdrawiam

No niestety Panie Grzebak po tym co powiedział McGyver na temat wzmacniaczy Delta Studio nie jesteś w stanie zepsuć ich dobrego imienia, nawet jakbyś dostał profesora od Kaczora ;-p Trzeba najpierw mieć jakiś autorytet, same naukowe tytuły to mało.

Bardzo dobrze wiem co napisałem, prosto i przejrzyście. Prawdopodonie Twoja natura próbuję się doszukiwać między wierszami czegoś czego nie ma, ale to już nie mówj problem. Inteligentny pewno jesteś więc po co mam Ci jeszcze raz tłumaczyć to co napisałem. Jednak inteligencja nie oznacza niestety zawsze mądrości. A jeśli czegoś nie wiem lub nie rozumiem to słucham ludzi, którzy rzeczywiście mają cos konstruktywnego do powiedzenia, Ci ludzie są dla mnie autorytetetem w danej dziedzinie i wcale się tego nie wstydzę.

hmmm słyszałem kiedys pojęcie "palić głupa"..palimy głupa jak nam zwieje autobus MPK z przed nosa..albo jak nam w banku gdy bierzemy kredyt na kolejny audio cud pani miłym ciepłym głosem wyjasnia co jest napisane tzw. MAŁYMI LITERKAMI...:-)

Panowie o co tu chodzi ??

czytam ze zrozumienien i nic a nic Was nie rozumie.

kolejny watek smietnik.

A co do delta studio to tak jak McG powiedzial bylismy razem we Wroclawiu sluchalismy i obu nam sie podobalo,choc pomieszczenie do odsluchow maja z tragiczna akustyka.U mnie w malo wygluszonym pokoju tak to nie buczyyyyyy.

Ja bym sie bal prezentowac w takim pomieszczeniu ww produkty.

--> _Cypis_

Potrafisz teraz odpowiedzieć obiektywnie na pytania :

- buczy czy nie buczy ?

- a jak nie buczy to jak gra ?

- a jak buczy to jak gra ?

- i czy buczy przez pomieszczenie czy sam z siebie ?

pozdrawiam

Nie poszły...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

... co było do przewidzenia...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam...

Grzebak -> Pozwolę się również dołączyć do opinii McGyver’a. Przesłuchałem większość, a może nawet wszystkie modele DS i to zarówno na swoich konstrukcjach, jak i na cudzych. Niezaprzeczalnym faktem jest, iż pomieszczenie u Witka jest fatalne pod względem akustyki i prezentacje wypadają mało przekonywująco, niemniej znając wady pomieszczenia oraz swoje konstrukcje można dokonać jakiejś klasyfikacji, czy grają, czy tylko „brzęczą” zniekształceniami. Poza tym miałem w swoich warunkach, które należą do naprawdę bardzo dobrych akustycznie, a przede wszystkim mnie znane i to w porównaniu z systemem, którego słucham na co dzień do porównania Harmony na lampkach 6s33s 2x72w. Powiem krótko, zagrała prawie wybitnie! Mnie się jedynie delikatnie przełom wyższej średnicy wydawał zbyt „odchudzony”, ale w miarę wygrzewania się poprawiało. Zatem mogła to być tego stanu przyczyna. Z resztą słuchało tego porównania wiele osób posiadających naprawdę dobre lampki między innymi Unison, JJ, czy Jadis’a i konkluzje były bardzo zbliżone. Zagrała naprawdę rewelacyjnie. W porównaniu do Mac’a MC 402 + C 46 również przepaści nie było można uświadczyć. Zatem trochę pochopnie wyciągasz wnioski. Najlepiej jest wypożyczyć i posłuchać w swoim systemie i sobie znanych warunkach akustycznych.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.