Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

żwirek, 14 Lut 2006, 12:49

>No ale to jest tu w dobrym tonie larum nad zagrożoną demokracją i jednocześnie postponowanie wyniku

>wyborczego- bo nie był po poltpoprawnej stronie.

Skoro są Maliniaki to niech będą i Kargule (Jasie i Marysie w jednym, Heil Hitler- Tuski et consortes).

Demokracja demokracją ale racja musi być po naszej stronie. Po czym handgranat do kieszeni (akcja nieposłuszeństwa obywatelskiego poprzedzona próbą z udziałem studencików).

dudivan, 14 Lut 2006, 12:48

>Oni wpadają w przerażenie na samą mysl że mieliby stracić kontrolę. Geremek kiedy rolowali naród w

>1989 r zakładając fałszywą Solidarność (oficjalnie reaktywując starą)

Dobra pieprzyć tam Gieremka, Giertycha (ojca, bo też sie przy komuchach krecił), Leppera (bo komuchem z krwi i kosci wtedy był)....ale, dud,i wrócmy do tej masonerii.... Czy obecna masoneria przy władzy to napewno ta dobra?;-)

jar1, 13 Lut 2006, 22:40

>>az trudno uwierzyć, że jeden Jarek tak im daje bobu...pięknie że tego dożyłem,

>mam satysfakcję jak widzę mores u leppera czy giertycha :-)

>

>A najesz się tym?

Wstyd mi to mówić człowiekowi starszemu ale widać trzeba: życie to nie tylko papu i lulu.

jar1, 14 Lut 2006, 12:54

>Dobra pieprzyć tam Gieremka

Fuja, to stary dziadyga, no jeszcze, ale strasznie niemiły :P

>Giertycha (ojca, bo też sie przy komuchach krecił)

Z polecenia samego prymasa, to prymas też ten tego ?

>Czy obecna masoneria przy władzy to napewno ta dobra?;-)

Tak, to nie Orient.

dudivan, 14 Lut 2006, 12:56

>>>az trudno uwierzyć, że jeden Jarek tak im daje bobu...

he he odczytało mi się Jar1ek..

>>A najesz się tym?

>Wstyd mi to mówić człowiekowi starszemu ale widać trzeba: życie to nie tylko papu i lulu.

"życie to nie tylko papu i lulu"- wartości moralne np. mają bardzo ciekawą cechę, że bez nich słabnie też porządek gospodarczy, materialny- tak jakoś dziwnie jest :)

żwirek, 14 Lut 2006, 13:00

wartości moralne np. mają bardzo ciekawą cechę, że bez nich

>słabnie też porządek gospodarczy, materialny- tak jakoś dziwnie jest :)

Na co dobrym przykładem są pełne gorącej wiary i surowych zasad kraje arabskie - po odliczeniu ropy razem do kupy mają mniejszy eksport od malutkich zateizowanych Węgier, nie mówiąc już o rozwiązłej Holandii.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

dudivan, 14 Lut 2006, 12:56

>Wstyd mi to mówić człowiekowi starszemu ale widać trzeba: życie to nie tylko papu i lulu.

E, nie bądź taki hipokryta - wstydu to juz dawno nie masz

Po prostu szlag Cię trafia, że z PO nie udało sie zrobić tego co Giertychem i Lepperem. Aby tego dokonać trzeba mieć coś więcej do zaoferowania tym 6 mln młodych ludzi w Polsce niż fundamentalizm o. Rydzyka i zabawne orędzia dla narodu.

A PO to niby ma coś do zaoferowania milionom ? Chyba na odwrót - oferuje miliony takim typom jak Schetyna. Ciąg dalszy oligarchii która panuje od 17 lat, system kastowy w wydaniu środkowoeuropejskim.

I coby tu nie gadać - rezygnacja w ostatniej chwili nowych wyborów, oznacza poważną porażkę "trókąta" Kaczyński - Rydzyk". Chłopaki się przestraszyli, że naród ich pozamiata.

Ciąg dalszy oligarchii która panuje od 17 lat, system kastowy w wydaniu

>środkowoeuropejskim.

A Ty uważasz, że system rodzinno- mafijny to rzeczywiście wspaniałość:-))) Oferta nie do przebicia.

Juz widzę te codzienne poranne i wieczorne orędzia do narodu o tym, czego to dzisiaj nasz wielki prezydent nie zrobił a mógł...

jar1, 14 Lut 2006, 13:24

>I coby tu nie gadać - rezygnacja w ostatniej chwili nowych wyborów, oznacza poważną porażkę

>"trókąta" Kaczyński - Rydzyk". Chłopaki się przestraszyli, że naród ich pozamiata.

ciekawy jestem jak by się podział PO z tak silną opozycją jak PIS

gdyby ich traktował na zasadzie pięknym za nadobne

mi ta ewentualność trochę przypominała taki trick lotników (wietnam) z USA, kiedy wietnamiec im siedział na ogonie, raptownie przyhamowywali i oni stawali się "strzelcemnawprost" za swoim (jak PO) :) prześladowcą

Orędzia i konferencje sa konieczne, a co mają zdać się na obiektywne do bólu recenzje pani Olejnik i pana Lisa ? Sytem rodzinno-mafijny jest koniecznością. Nie można do decyzji dopuszczać wujka pijaka (z zawodu alfa) i szwagra po kilkunastu wyrokach, no i dziatwy przedszkolnej.

Ofertę wujka i szwagra testowaliśmy od odpowiednio 44 i 17 lat i powiem tak: ona kiepska jest.

jar1, 14 Lut 2006, 13:28

>Ciąg dalszy oligarchii która panuje od 17 lat, system kastowy w wydaniu

>>środkowoeuropejskim.

>

>A Ty uważasz, że system rodzinno- mafijny to rzeczywiście wspaniałość:-))) Oferta nie do przebicia.

>

>

>Juz widzę te codzienne poranne i wieczorne orędzia do narodu o tym, czego to dzisiaj nasz wielki

>prezydent nie zrobił a mógł...

poczekamy zobaczymy

jak narazie takie krytyki przypominają skwapliwością przysłowiową teściową

jeszcze nic się nie stało a już lamentuje że synowa z pewnością wszystko w przyszłości spieprzy

>poczekamy zobaczymy

>

>jak narazie takie krytyki przypominają skwapliwością przysłowiową teściową

>

>jeszcze nic się nie stało a już lamentuje że synowa z pewnością wszystko w przyszłości spieprzy

A na co tu żwiruś czekać? Już się sfajdali i cały smród w Polske poszedł... I będzie coraz większy;-))

>Ofertę wujka i szwagra testowaliśmy od odpowiednio 44 i 17 lat i powiem tak: ona kiepska jest.

Ej kłamczuszek z Ciebie - 17 lat temu tooseskiem byłeś - nic nie mogłeś przetestować.

jar1, 14 Lut 2006, 13:17

> Aby tego

>dokonać trzeba mieć coś więcej do zaoferowania tym 6 mln młodych ludzi w Polsce niż fundamentalizm

>o. Rydzyka i zabawne orędzia dla narodu.

czasami oglądam TV Trwam przy przerzucaniu kanałów, Rydzyk jest nudny jako Rydzyk, a dla mnie dodatkowo dlatego jest nudny bo mało tam- NAPRAWDĘ- mało polityki, a dużo mdłego rozmemłania- będącego zaprzeczeniem fundamentalizmu

mało.. dlatego oglądam "mało" tą TV :-))))

wiem że to banał, ale po krytykach Rydzyka zazwyczaj wyraźnie czuć znikomą znajomość przedmiotu ich krytyki

nie ma czego żałować, bo to nudne amatorskie media, ALE skoro tak się je krytykuje to warto przynajmniej dowiedzieć się co, co się krytykuje

jar1, 14 Lut 2006, 13:44

>A na co tu żwiruś czekać? Już się sfajdali i cały smród w Polske poszedł... I będzie coraz

>większy;-))

nie wiem, ja tam tak uważnie nie śledzę fajdania jak ty

żwirek, 14 Lut 2006, 13:49

>czasami oglądam TV Trwam przy przerzucaniu kanałów,

Nic dziwnego, że się tak zapychają (te kanały) - nic dziwnego, jak sie ogląda telewizję podczas pracy:-)

Chodzi o to samo co w przykładzie z Geremkiem. Oni wpadają w straszliwą panikę kiedy coś nie jest pod ich kontrolą. Może nawet nie występować przeciw nim ale skoro nie jest pod kontrolą, to kto wie ?

Popatrz jak pieknie byloby bez Rydzyka, 100% kontroli, monochór, jeden głos. Nawet z tymi 99% już udało się wmówić że to Maliniaki narobiły smrodu, mimo że to nie oni naopychali się fasolą.

pismak - narkotyzujący się dziennikarz, powiązany z partią rządzącą,

pisuar - kontuar do obsługiwania partii stabilizujących,

pisklęk - pozycja partii stabilizujących wobec partii rządzącej,

pismo - policja polityczna (wewnętrzna - indorn, zewnętrzna - outdorn),

pistolet - epolet partyjny, noszony przy uroczystych okazjach,

pisarz - forma rozwojowa funkcji prezydenta: już nie prezydent ale jeszcze nie cesarz,

piskorz - czołobitnie uniżony szef partii stabilizującej, ukorzony przed pisuarem,

pisdochód - źródło finansowania budżetu,

pisdnięcie - kryzys parlamentarny, błyskawicznie rozwiązany przez pisarza przy pisuarze,

pis... - i tak dalej przez cztery lata...

pisdrowienia

p(i)s. wpisałem to na brak humoru, ale tu chyba lepsze miejsce, zwłaszcza, że bez chamstwa...

muzyka łagodzi obyczaje

jotesz, 14 Lut 2006, 13:57

>pismak - narkotyzujący się dziennikarz, powiązany z partią rządzącą,

>pisuar - kontuar do obsługiwania partii stabilizujących,

>pisklęk - pozycja partii stabili

o, n-ty piewca szacunku do demokratycznych wyborów

>Popatrz jak pieknie byloby bez Rydzyka, 100% kontroli, monochór, jeden głos. Nawet z tymi 99% już udało się wmówić że to Maliniaki narobiły smrodu, mimo że to nie oni naopychali się fasolą.

A za kogo to powstało imperium medialne Rydzyka? Gdybyw tym, co piszesz było choć trochę prawdy - Rydzyk nigdy by nie dostał koncesji, co wiecej siedziałby w pierdlu za wwiezienie do Polski milionów bez podatku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.