Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 17 Lut 2006, 12:54

>Tu to lepiej nie wchodź... bo z tymi związkowymi pieniędzmi to i Twój mentor ma problemy:-) Tak np.

>naprawa stoczni gdańskiej...

Jak zwykle Radio Erewań. Nie na naprawę a wykupienie nie ze związkowymi a ofiarami indywidualnymi, nie mój a twój i nie mentor a Lis Tomasz.

żwirek, 17 Lut 2006, 12:56

>Jak się jest jak Kulczyk znajomym Kwasa np. to mozna za kredyt od państwa kupić wielki pakiet akcji

>Tepsy, odsprzedać go z zyskiem i jest git- praca aż wre. Tylko trzeba przy pracy uważać czy rozmowy

>byznesowe nie są stereo nagrywane na dwa magnetofony np.

Przesłuchanie komisji śledczej:

Giertych: Skąd wziął pan pierwszy milion ?

Kulczyk: Ojciec mi podarował.

G: A ojciec skąd wziął ?

K: Nie wiem

Że dla Rydzyka Bogiem jest kasa

Mohery wielbią swego pasterza

Dla nich ważniejszy jest od Papieża

SOBCZAK i SZPAK

Dudivan

>17 Lut 2006, 12:36

>Sobczewski, Szpak - bydgoski kabaret "Klika", gorliwi komuniści, wielbiciele stanu wojennego.

Less, 17 Lut 2006, 12:39

>dudivan, 17 Lut 2006, 12:36

>To tylko argumenty ad personam - ostatnio u Ciebie częste.

Jasne, nie należy ad personam, np taki Stalin dużo miał mądrych wypowiedzi.. :-) nauka o języku :-P

Przeszłość się nie liczy, to tylko błędy młodości (Geremek w PZPR), chorągiewka zawsze może się odchylić w jedyną poprawną stronę.

Less możesz tu sobie pobiadolić na liczne ad personam epitety pod adresem tego i owego usera.

jozwa maryn, 16 Lut 2006, 22:22

A bo wicie - jozek, wam się tam trochę skala zjawiska w głowinie pier**li...

Jak mowa o wstrętnym reżimie komunistycznym to wrzaski i lamenty na mordowanie milionów obywateli przez wstrętne UB i MO. Ale jak trzeba sobie przypomnieć to wychodzi że doliczą się czternastu przez te 45 lat.

Żadnego powstania narodowego, obozów ani banicji masowych nie znajdą w pamięci.

Takie zboczenie yntelektualne mają - jak jednego studenta wypałowali za mocno to u nich zaraz martyrologia i lament, bo to "ich" student, może nawet znajomy (a jak nie znajomy to wymyślą, że go znali). I wiadomo, że on sam jeden więcej wart od jakiegoś motłochu któremu jakoś chyba nie było aż tak źle skoro masowego zrywu zbrojnego nie było.

PS. No to chyba nie ty pojechałeś do Anglii z prezentem dla Pinocheta. Ci co pojechali byli chyba bardziej brunatni od ciebie. Ale to jest ten sam styl, to samo zjawisko - skala im się popierdoliła.

PS.2. Partyzanci walczyli z Niemcami czasem z Rosjanami... A przeciwko komu walczyli ci "partyzanci" na Lubelszczyźnie po 1945 roku??? I dlaczego są więcej warci od utrwalaczy władzy ludowej, których zabijali (oraz tych którzy im pomagac nie chcięli)???

Qubric, 17 Lut 2006, 13:38

Qubiczku, nie piejdolll...Prawda juz wyszła na jaw i wszyscy o tym wiedzą - tym bardziej, że jest to prawda jeszcz bardzo świeża.

Doprawdy, w ten sposób to lewica sie szybko nie odbuduje. W tym kierunku to nawet kwach był bardzeij spolegliwy niz TY.

jar1, 17 Lut 2006, 13:42

Prawda o czym? Że akowcy zwzowcy nie złozyli broni po 1945 roku??? Tego w komunistycznej szkole uczyli. Szkoda że byłeś wtedy chory (albo za srajtaśmą w kolejkach stałeś i tam sobie dosmradzaliście z kolegami przy kielonku rozgrzewającym jaki ete komuchy okrobne i jak ludziów masowo mordują w ciemnych kazamatach UB - to w setki wam się rozmnażało jak muszki które po pijaku widzieliście). Znamy, to znamy - te nocne polaków rozmowy.

żwirek, 17 Lut 2006, 13:34

>Jasne, nie należy ad personam, np taki Stalin dużo miał mądrych wypowiedzi.. :-) nauka o języku :-P

Słabe Żwirku dobierasz przykłady. Wśród spiżowych tez Stalina te z dziedziny językoznawstwa do najwybitniejszych nie należą, a przede wszystkim nie są jego, on się tylko łaskawie pod nimi podpisał, nie majac o nich specjalnego pojęcia.

>Przeszłość się nie liczy

A tak, światowa medycyna np. bez specjalnego obrzydzenia przejęła do swojego dorobku wyniki hitlerowskich doświadczeń w obozach koncentracyjnych. I to było pragmatyczne podejście.

Hiszpanie nie rozdrapują ran z epoki Franco.

Chilijczycy z epoki Pinocheta w dużej mierze też nie no i jednym i drugim wychodzi to zdrowie.

U nas niektórzy całą energię chcą skoncentrować na tropieniu byłych PZPRowców, agentów, żydów, masonów, cykl... no i kogo tam jeszcze, dniem współczesnym, ani przyszłością nie troszcząc się zbytnio.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Less, nie wiem jak to się robi w Hiszpanii czy w Chile, ale mam dla ciebie propozycję: podaj mi swój adres, przyjadę którejś nocy, obrabuję, natłukę po mordzie, żonie też nie przepuszczę a później ty postawisz mi piwo i przy serdecznej konwersacji w atmosferze wzajemnego zrozumienia, bez rozdrapywania ran (bo po co ?) to piwo sobie wypijemy.

jar1, 17 Lut 2006, 14:01

>Może i ja srajtasmy szukałem, ale Ciebie to żywcem zabetonowali;-) Chłopie toć mamy juz 21 wiek....

Eeee - pier**lisz!

Dzisiaj w radio (bez ryja) podali że w szkołach zabroniono pocałunków. Jestes pewny że mamy 21 wiek??? jak dla mnie to mamy najwyżej początek XIX. I na Stalina czekamy jak na wybawienie :)))

dudivan, 17 Lut 2006, 14:30

>przyjadę którejś nocy, obrabuję, natłukę po mordzie, żonie też nie przepuszczę a później

>ty postawisz mi piwo i przy serdecznej konwersacji w atmosferze wzajemnego zrozumienia, bez

>rozdrapywania ran (bo po co ?) to piwo sobie wypijemy.

Przy takich zamiarach to powinieneś profilaktycznie dostać w mordę i zostać unieszkodliwiony.

Ale jeśli przyjedziesz ze skrzynką piwa na przeprosiny za te czereśnie, które kradłeś mi kilka lat temu łamiąc przy tym gałęzie i niszcząc płot, to możemy wypić to piwo, może i atmosfera zrobi się serdeczna.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Qubric, 17 Lut 2006, 14:33

>Dzisiaj w radio (bez ryja) podali że w szkołach zabroniono pocałunków.

Ojejku-jej ! Straszne nastały czasy ! A popalać w sraczu można jeszcze ?

W XXI w. dzieciaki powinny non-stop (bez przerw międzelekcyjnych) orgie na ławkach wyprawować a pani wychowawczyni tylko kondomy, żel i ręczniki donosić.

dudivan, 17 Lut 2006, 15:56

A nie, nie - Duduś, boś nie tego radia słuchał. Zabroniono pocałunków np. na scenie w przedstawieniu szkolnym. Żadnych tam rometów czy inszych cham-letów nie bydzie! I świństw dzieciom siem tysz pokazywac nie bydzie!

• Redaktorzy

A ten minister ochrony środowiska dwa rządy wstecz, to co on był? Inżynier-cyklista. Z Rometu właśnie... Specjalista od... No cóż, nie od stonogów bynajmniej, a od nożnego napędu. A kto go popierał? Nie SLD bynajmniej, tylko opcja obecnie określana jako ANTYPEDAŁOWA. Wstyd.

No cóż Jozwa..

Moczulski pierwszy antykomunista, antyszpiieg, który chciał mordować komuchów i przede wszystkim płatnych agentów....

..po lustracji okazał się agentem prl, płatnym......

Uniwersalna prawda o wszystkich ultrasach.

No no no. Uważajcie bo przyjdzie gajowy i was z lasu wygoni.

Czasami takie potyczki są pożyteczne, jak powiedział Starowiejski "Prawdziwy mężczyzna musi od czasu do czasu dać komuś w pysk" ale przewlekłość wymiany uprzejmości w tym wątku przybiera postać schorzenia. Gdyby ktoś zginął przyjdę na pogrzeb, może zobaczę któregoś forumowicza na żywo :-))) Idę bo piwo czeka.

A dyskurs w tym wątku można przedstawić następującym sztychem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A teraz z innej beczki...

Z życia koprofagów

Przyjechali z daleka kowboje

zdjęli portki, kucnęli i zaczęli robić co swoje

Widziała to grupka wygłodniałych Apaczy

Czy to dobre i czy wogule wysraczy?

A o co chodzi? Tylko trochę mnie nie było a zwolennicy PO zaczęli tak wyrafinowaną dyskusję, że aż trudno się połapać. Apacze?, koprocoś tam?

Czy nie moglibyśmy zacząć znowu zgodnie klepać to wszechpolsko-medialną litanię pt "Dokopmy Rydzykowi"?

Albo zwalczać tego Kaczyńskiego kurdupla (nie szkodzi że to podobno demokratycznie ;-) wybrany.. prezydent?), za to że wszędzie w mediach go pełno jak agituje sprośnie przeciw Donaldowi wspieranemu przez Olejniczaka (to taki dzielny obrońca demokracji- bo zawsze mówi tak jak ten mędrzec Niesiołowski).

Rydzyk jest Be, Rydzyk jest Be (no powtarzajcie za mną)

No to prosim;-)

"Gazeta Wyborcza": Krystyna Bartnik, prokurator ze zwalczającego opozycję osławionego "zespołu prok. Bardonowej", negatywnie zweryfikowana w 1990 r., została awansowana przez nową ekipę do Ministerstwa Sprawiedliwości"."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.