Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

->Dudivan

Jak rozumiem w poprzednich postach mówiłeś o zbrodniarzach, złodziejach i oszustach :-))) szczególnie osoby z którymi rozmawiasz na forum. A nuż forumowicz to sędzia? .... chociaż wątpię.... ;-)

jar1, 8 Lut 2006, 20:52

>A oto słowa Rokity - masz żwirek jeszcze trochę do przemyślenia :-)

>

>"To do czego zmierza teraz PiS jest porównywalne z katastrofą w Hiroszimie" - tak lider PO

>podsumował polityczne działania Prawa i Sprawiedliwości."

ja myślę, że w tym jego powiedzonku streszcza się cały duch liberalizmu PO, chęć wolnej liberalnej współpracy PO w tzw. popisie- albo MY[PO] albo nuklearny armageddon

bo komuchy są grzeczni poprawni i mają nawyk zgrabnego chodzenia pod rąsie z wielkimi bratami

wczoraj w TVN intelektualny pan redaktor, coby nie tracić czasu, od razu zadał pytanie- jakie są największe wpadki rządu

na stronie www tvn24 na powitanie następujące bratnie obrazki młodszych POprawnych braciszków:

1.GW 2.JMR

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-7359-100006828 1170284855_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>ja myślę, że w tym jego powiedzonku streszcza się cały duch liberalizmu PO,

To Zyta sie go już pozbyła?

Opowiadasz dyrdymały. Jesli w tej chwili Tusk czy Rokita wystąpili by z PO i chcieli wstapić do PiS to by ich przyjęli z otwartymi rękami obsypując stanowiskami. Zresztą z Rokitą już przeciez próbowali.... I gdzie te duchy? Taki stary a w duchy wierzy:-)

jacch, 9 Lut 2006, 07:49

>Ojejku jejku , nawet gdy wybory wygrały komuchy nie było tylu negatywnych uczuć w narodzie :)

Masz rację. I to jest najbardzikej przykre i groźne. Zaczął sie narodowy chocholi taniec - puszczono najniższe ludzkie uczucia w ruch...

Żwirek, a gazetka podaje::-)

"Gazeta Wyborcza": Zbigniew Wysocki, współpracownik o. Rydzyka i prelegent Radia Maryja, jest od wczoraj wiceministrem transportu. Chce finansować budowę statków z opłat za parkingi."

>Masz rację. I to jest najbardzikej przykre i groźne. Zaczął sie narodowy chocholi taniec - puszczono

>najniższe ludzkie uczucia w ruch...

Na szczęście jest jeszcze "Fakt", Niesiołowski, Jar1,Pieronek, Rokita- oni "puszczają" najwyższe altruistyczne, prospołeczne uczucia patriotyczne.

jar1, 9 Lut 2006, 09:47

>Żwirek, a gazetka podaje::-)

>

>"Gazeta Wyborcza": Zbigniew Wysocki, współpracownik o. Rydzyka i prelegent Radia Maryja, jest od

>wczoraj wiceministrem transportu. Chce finansować budowę statków z opłat za parkingi."

a wanna go nie kopie- to bardzo ważne

są tacy co jeszcze wierzą w sondaże w GW, w TVNy..

ludzie specjalnej troski

żwirek, 9 Lut 2006, 09:47

>Na szczęście jest jeszcze "Fakt", Niesiołowski, Jar1,Pieronek, Rokita- oni "puszczają" najwyższe

>altruistyczne, prospołeczne uczucia patriotyczne.

Na szczęście to ja mam Fakty w d..., i Niesiołowskiego też mam w d... i Pieronka i Rokitę, a i żwirka też mam w d...

Tylko jeża nie mam w d.....

jar1, 9 Lut 2006, 09:19

>Masz rację. I to jest najbardzikej przykre i groźne. Zaczął sie narodowy chocholi taniec - puszczono

>najniższe ludzkie uczucia w ruch...

Odwagi jar ! Po co ta bezosobowa forma ? Napisać kto te najniższe puścił, smiało !

Po prostu ujawnił się w Polsce w formie najjaskrawszej jedyny, właściwy podział polityczny. Bo ten tam na lewice, prawice był lipą. Pamiętamy - Kiszczak, okragły stoliczek, entliczek-pętliczek, raz dwa trzy lewicowiec będziesz ty, raz dwa trzy prawicowiec bedziesz ty...

No to żwiruś dalej o pomyśle nowego moherowego wiceministra transportu: :-))

"Wczoraj w Radiu Maryja nowy wiceminister przedstawił pomysł na uratowanie floty: "W kraju są liczne płatne parkingi, trzeba pieniądze z nich przeznaczać na budowę statków. Wyliczyłem: jeden duży parking daje 16 mln rocznie - za to można zbudować dwa nowoczesne kutry. Zadaniem rządu będzie wsparcie takiego rozwiązania".

Czyz to, k..., nie jest pieeennkne?

>>Odwagi jar ! Po co ta bezosobowa forma ? Napisać kto te najniższe puścił, smiało !

Przecie wszyscy tu wiedzą, że Ty! :-)

>Pamiętamy - Kiszczak, okragły stoliczek, entliczek-pętliczek, raz

>dwa trzy lewicowiec będziesz ty, raz dwa trzy prawicowiec bedziesz ty...

Pamietaj, że Kiszczak to robił razem z Giertychami i Lepperami, którzy teraz stali sie ostoją honoru....

Dudi, tak powstają te Twoje mity:

"Marek i jego koledzy 8 listopada 2004 r. wpisali Henryka Batutę do wikipedii. Na końcu biogramu umieścili informację, że w Warszawie jest ulica nosząca jego nazwisko. Ku zaskoczeniu prowokatorów Henryk Batuta przetrwał w wikipedii aż 15 miesięcy. W tym czasie hasło skopiowali autorzy innych stron internetowych i dziś wyszukiwarka Google wylicza 115 miejsc w sieci, w których pojawia się fikcyjny rewolucjonista.

Biogram skopiowali m.in. autorzy niesławnej "listy Żydów i osób pochodzenia żydowskiego", którzy umieścili Batutę obok największych znakomitości w kraju, a nawet dopisali od siebie, że "mordował katolików"."

dudivan, 9 Lut 2006, 10:26

>jar, SLD będzie OK. Z SLD Placioki nie mieli takich jazd jak z PiS-em. To konstruktywny, lojalny i

>odpowiedzialny partner.

Dudivanowi przypadkowo zdarzyło się kilka słów prawdy napisać. W porównaniu z PISem...

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

jar, dlatego nigdy nie powoluje się na wikipedię, wiem na jakich zasadach to działa i jest zwyczajnie niepoważne. Ale ! Ale bardziej to powazne źródło niż Gazetka. W Gazetce jak już napiszą to ani po 15 miesiącach ani po 15 latach falszywki nie usną. Tymczasem i bez żadnej listy wiadomo że Michnik jest Żydem, komunistą, masonem a rodzinka mordowała katolików, akowców słowem (mamusia) i czynem (ojciec i brat).

• Redaktorzy

Jasne, przemówił.

"wiadomo że Michnik jest Żydem

To fakt znany powszechnie.

", komunistą"

Nieprawda z kategorii oczywistych.

", masonem"

Mało prawdopodobne, ale przede wszystkim nie do ustalenie bez pomocy zainteresowanego.

"a rodzinka mordowała katolików, akowców słowem (mamusia) i czynem (ojciec i brat)."

Tego nie wiem. Ale to takie ładne: mamusia słowem mordowała. Widać ostry języczek. Ale wiem z pewnością, że jego dziadek był w Wehrmachcie razem z dziadkiem Tuska. I tam razem bili żyda.

• Redaktorzy

"Po prostu ujawnił się w Polsce w formie najjaskrawszej jedyny, właściwy podział polityczny. Bo ten tam na lewice, prawice był lipą."

Moim skromnym zdaniem jest to podział cywilizacyjny, nie polityczny. Politycznie pisiaków i powiaków nie dzieli nic. Ale to tylko moja osobista opinia, raczej nie na czasie.

Nieodmiennie jak zbliżają się wybory to u dudiego narasta problem żydowski - wot taka prawidłowośc. Dosyć to oklepany schemat i uznany za prymitywny od stuleci. Co więcej, dochodzi nawet do tego, że mason masonowi nie jest rowny. Bo jak z nami, to dobry a jak przeciw nam to zły. O ile w przypadku Michnika czy też Tuska to rodzice, dziadkowie świadczą o uczciwości powyższych, to na przykład w przypadku Dorna czy Giertycha to szczegół bez znaczenia. Zaiste pokrętne te ludzkie poglądy są. Ale zawsze sprowadza sie to do tego, że dobry to ten co z nami - przeciwnicy to zawsze łajdacy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.