Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

no comments ;-))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

dudivan - więc skąd tak dobrze znasz jidysz ?

ps. - kto być ten pokurcz w na zdjęciu powyżej ? To jakiś Podgłówek Państwa ?

Tusk przynajmniej wygląda - może nienajlepiej, ale zawsze jakoś - jak wysuszony alkoholik.

"Wielu bylo takich, ktorzy smiali sie, szydzac z mojego wzrostu. Pozniej jednak, tym niezliczonym rzeszom w drodze do krematorium nie bylo juz do smiechu".

Niski Pan.

Wernen, mam na roku, ba w swojej grupie autentycznego starozakonnego. Rabuje go na przerwach z macy i ciagne zlosliwie za pejsy. A tak na serio, to fajny z niego kolega, lubie go, poniewaz jest moim podwladnym w samorzadzie. O dziwo nie nalezy do mlodziezowki wirtualnych demoktratow ani PO. Musi, jakas wylega...

A pho co ja mam jego rozpoznawac na dziesiec sposob, phanie Wernen, jak on mnie sie sam przyznaje ? On mnie mowi swoje pochodzenie, on mnie mowi o swoja babka z miasta Zytomierz, on nalezy do zwiazek starozakonnych studennikow ! Je panu jeszcze cos powiem: on to wszystko mowi dobrowolnie a nie zlapany za pejsy. Ze smiechem mi te rzeczy opowiada podczas spotkan w miejscowej irlandzkiej austerii pod te irlandzke oranzade !

P.S. Pawel - Szalom !;)

Spokój w kuchni bo rozwalę cukiernicę i napełnię ciałem stałym gar z waszą owsianką najwięksi polscy poeci pierwszej połowy dwudziestego wieku to oprócz Wyspiańskiego Antoni Słonimski i Julian Tuwim wspaniali polacy a że starozakonni mne to ne wadi.

Dobrze. Zarty zartami ale to juz siegnelo poziomu obory. Wytykac komus niski wzrost, to godne platformersa w garniturze od Armaniego z ustami pelnymi europejskosci a noszacego podkoszulek nagarnietej ze slomy spod krowich ogonow.

Powiem wiecej, niedopuszczalne ze wzgledu na savior-vivre jest formuowanie aktu oskarzenia przez prokuratora w sadzie ! Postawmy sprawe jasno - jest to chamstwo czystej wody. A co do zydow, napisalem pare minut wczesniej ale widze nie dociera. Podobno dawniej w szkolach poslugiwano sie w trudnych przypadkach trzcina.

Swoja droga to jedna z moich ulubionych zabaw: na wykrzykniete znienacka haslo "Zyd" nieodmiennie jakis wychowanek dr Palowa odpowiada natychmiast "Rydzyk". Uwielbiam to, bardziej nawet niz zabawe w aportowanie z moim golden retrieverem. Caly urok tej modyfikowanej zabawy polega na tym, ze aportuje czlowiek. LOL.

A moze pokazesz tez jak siusiasz ? Przyniose ci tuje w doniczce.

dudivan, 10 Paź 2005, 16:54

>Ozesz w morde ! Ktos sie podszywa pod moj nick ! Jak to mozliwe ????

>To mi wyglada na Qubrica... Teraz to naprawde ja, dudivan, ale za reszte nie recze.

ależ dudi - ta odmiana nazywa się paranoidalna - wszędzie Żydzi i esbecy;-))

Jaki Janosik ? Jaki Janosik ? Nienagannie wychowani europejczycy ze sztabu PO, ustami swego najznamienitszego przedstawiciela figurujacego w spisie TW pod pseudonimem "Bolek" (oglaszajacego sie jako jedynego godnego kandydata na stanowisko Prezydenta Stanow Zjednoczonych Europy) w pelni chwaly merytorycznej i rzeczowej kampanii, pozbawionej, a jakze elementow agresji (usmiech, usmiech !) nazwal Kaczynskiego "Koziolkiem Matolkiem" (Teleekspres, dzisiaj).

Ta infantylizacja jezyka jest charakterystyczna dla innej kuriozalnej postaci w sztabie Hanny Gronkowiec-Obereck, ktora slynie z poslugiwania sie jezykiem przedszkola. Musi, ze ujarzmila "Bolka" swoja moca zakonna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.