Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

Duduś... a skoro juz siedzisz nad niedzielnym rosołkiem to zapytaj swojego mocodawcę (nie napisze "Ojca" bo może się okazać że tak jest), kiedy zamierza zacząc płacic podatki, składac zeznania podatkowe i oddać to co nakradł.

A co nakradł ? Bo za chwilę rozpoznam cię, tak jak jara jako znanego oszusta z allegro, który wysyła w paczkach kartofle.

P.S. Nie jadam rosołu w ogole. Postawiłem sobie przed komputerem michę z sałatką (kurczak, tuńczyk, szynka, ananas. kukurydza, papryka, ogórki, pomidory, groszek, oliwa, majonez)

Qubric:

Kwach nie jest "Prezydentem wszystkich Polaków". Może być co najwyżej "Prezydentem wszystkich Polaków z wyjątkiem co najmniej Misiomora". Jeżeli Kwach jest moim prezydentem, to Kaczyński będzie Twoim (chyba że nie jesteś Polakiem albo z jakichś powodów nie zostanie zaprzysiężony).

JAR NUMBER ONE

Ty wiesz dokładnie gdzie mam politykę i polityków i chyba masz toto w tym samym miejscu; ale mam istotne pytanie przyniosłem w idealnym stanie 2 x MDO-14 czy znasz ich charakterystykę. Nie miała baba kłopotu kupiła sobie prosię była jeszcze oprócz Tonsila na pchlim targu inna nierogacizna jak Wokalowy Behringer sprawny ale

obskurnie wyglądający z zagiętą siatką wtykiem canon na d... i redukcją gniazdo canon/jack 6,3 za jedyne 6 złp

ale tyle juź nie miałem

pozdrawiam

Piotr

PS. Znajome dewotki chciały abym nagrał im kazanie [za bardzo przyzwoitą kasę] odesłałem je do Borutu bo Rokity nie znoszę.

"Ty wiesz dokładnie gdzie mam politykę i polityków i chyba masz toto w tym samym miejscu"

Czy wszyscy politycy to swinie ? A może nie, to byłoby zbyt proste, nie moznaby ich gremialnie mieć w tym miejscu. Hmmm, może niektórzy są dobrymi ludzmi, których zamiarem jest dbanie o dobro wspolne ale kiedy tylko sięgną władzy amba ich strzela i stają się owymi świniami, jak ci pozostali ? Sam nie wiem...jak to jest ?

P.S. Jar1, doktorze proktologii amatorskiej, zgłosił się pierwszy pacjent, przyjmuje pan już ?

dudivan, 6 Lis 2005, 15:25

>Skoro się pomawiamy, to wszyscy i wszystkich.<

I dlatego tolerujemy tylko te pomówienia które wygłasza Dudivan? Usta jego złote sprawiają, że one się w prawdę przemieniają.

PS. A ja „słyszałem że podobno...” rydzyk nakradł jak wszyscy diabli. I co ty na to???

To prawda, Qubric, rozsyłam kartofle ale wystawiam je na aukcjach jako kartofle a nie jak jar1, jako klocki audio.

To co ukradł ten Rydzyk, bo zaczynam się niecierpliwić.

• Redaktorzy

">A przede wszystkim "uchroń nas Panie od nienawiści".

Pan, który to napisał, zresztą Żyd (akuku !) dla odmiany z nienawiścią wypowiadał się o kościele katolickim (i przy okazji o Polsce też). Na łożu boleści wszelako stał się gorliwym katolikiem i pojednał się z Panem."

dudi, trochę pokory. Czy Natan Tenenbaum z nienawiścią wypowiadał się o K.K. czy o Polsce, nie wiem (w przeciwieństwie do ciebie tego nie słyszałem). Jednak nie sądzę, bo to nie Kościół anie Poska go z kraju wyżenąwszy, tylko miłościwie nam panująca komuna, której tak demonstarcyjnie nie lubisz. Nie wiem jednak dlaczego ten piękny hymn, pełen wiary w Boga i szacunku dla jego Stworzenia, jest dla ciebie przedmiotem kpin. Ufam że nie dlatego, że cechy te są ci obce, a tylko dlatego, że nie odpowiada ci nazwisko jego autora. Który w dodatku, o zgrozo, na łożu śmierci (ha, ha, jakie to śmieszne) pojednał się z Panem (boki zrywać). A to ci łajdak i przechrzta, owieczka zagubiona, którą niestety, dudi, Pan woli od grona wiernych akolitów. Katolicyzm jest trudny, a Chrystus jest surowym pasterzem, i ma swoje preferencje. Niewielu to rozumie, więc na wszelki wypadek chcą być bardziej boscy od Boga. Gdy jednak staną przed jego obliczem, mogą usłyszeć: wiesz, stary, nawet cię lubię, ale Natana lubię bardziej, bo napisał rzecz, która sprawiła ludziom radość i dzięki której stali się silniejsi i lepsi.

Koloryzujesz waść (jak to recenzent). Nie napisałem wcale, że śmieszne ani ze boki zrywać ani nie kpiłem, napisałem, cyt. "ciekawe". A to tam o "woleniu" Natana przez Boga to każde dziecko wie, jest taka przypowieśc o robotnikach w winnicy i jest wreszcie scena z łotrem na krzyżu, więc nie nudź.

Do JÓZWY MARYNA

Po pierwsze od niewiści powinniśmy się sami chronić, a nie zlecać tego Istotom Wyższym. Jezeli żyd z nienawiścią

wypowiadał się o kościele katolickim to miał do tego pełne prawo - pragnę przypomnieć stosunej szefów tego przedsiębiorstwa Piusa XII i Piusa XIII do Adolfa Hitlera. I proszę nie stosować koturnowych określeń typu Pojednanie z Panem bo to jest teatralna obraza i Boga i śmierci. Jeżeli świnie obraziłem porównując je z polskimi

politykami i politykierami to je najmocniej przepraszam. Oczywiście istnieją mądrzy politycy o czystych sumieniach

i rękach normalnej długości znam nawet jednego jest to profesor Bartoszewski , a może któryś z was [w co wątpię] drugiego mi znajdzie.

Pozdrawiam

Piotr

Do JÓZWY MARYNA

Po pierwsze od niewiści powinniśmy się sami chronić, a nie zlecać tego Istotom Wyższym. Jezeli żyd z nienawiścią

wypowiadał się o kościele katolickim to miał do tego pełne prawo - pragnę przypomnieć stosunej szefów tego przedsiębiorstwa Piusa XII i Piusa XIII do Adolfa Hitlera. I proszę nie stosować koturnowych określeń typu Pojednanie z Panem bo to jest teatralna obraza i Boga i śmierci. Jeżeli świnie obraziłem porównując je z polskimi

politykami i politykierami to je najmocniej przepraszam. Oczywiście istnieją mądrzy politycy o czystych sumieniach

i rękach normalnej długości znam nawet jednego jest to profesor Bartoszewski , a może któryś z was [w co wątpię] drugiego mi znajdzie.

Pozdrawiam

Piotr

>rozsyłam kartofle ale wystawiam je na aukcjach jako kartofle a nie jak jar1, jako klocki audio.

Czy to jest część tej 'dobrej nowiny', którą tu głosisz?

Widać po sianiu nadszedł czas nawożenia.

A kiedy żnięcie?

I zasiądą Adolf i Józef Wisarionowicz po prawicy Ojca, albowiem byli ostatnimi lecz wywyższeni będą.

Dla kablarzy wszelako przygotowan jest osobny krag piekielny, będą oni smażyć się tam w smole ze stopionej izolacji.

Uprasza się uprzejmie o odpierdolenie się od zdania

Które przez wszystkie cztery Ewangelje, Apokryfy i tzw. Biblje Żydowskie przypisywane jest Jezusowi Chrystusowi nazywanemu również Nazarejczykiem lub Galilejczykiem. A jak się nie znasz na archaizacji współczesnej polszczyzny to tego nie czyń polecam:A.Wilkoń Typologia odmian językowych współczesnej polszczyzny Katowice 1987. , oraz L. Gwara Borów Tucholskich Poznań 1934 oraz Kryński Karłowicz Niedźwiedzki Słownik Języka Polskiego.

A tak już spokojnie stary po cholerę jasną stresować się wzajemnie. Jest cała masa problemów które trzeba rozwiązać a tutaj trwa non stop taniec derwiszy, zresztą róbta co chceta ja wracam do kolby.

Piotr.

uuuuuu. Tematy metafizyczne połączyć z polityką jest to wyzwanie dość konkretne. Gratuluję Panowie:)

Kiedyś widzialem taki rysunek:

Stoi facet

Przed nim klęczą kolejno pies i kot

facet mówi:

-wiecie chłopaki, wy nie możecie się modlić

pies na to:

-jak każesz Panie

a kot:

-amen

:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.