Skocz do zawartości
IGNORED

Lampowy wzmacniacz słuchawkowy DIY

Matthew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

do dnia dziesiejszego tj [10.01.2008]

nie otrzymałem wpłaty od:

maq73

Walery

grip

yogi

i jeszcze jedna osoba Pan Wiesław Piotrowicz, kto to jest jaki nick i dlaczego tyło wplacil 40zl?! kwota za 2cpb to 43,50

prosze o jak najszybsze wyjasniania sywuacji bo koledzy niepotrzebnie czekaja tak dlugo na pcb!!!!!!

pcb nie ma i nie bededzie dopoki wszyscy mi pieniedzy nie przeleja na konto dlatego Wy, którzy juz wplaciliscie teraz nie potrzebnie czekacie, ale to juz niekompetencja innych osob ponosi winę

co do wyjscia sluchawkowego to nie wiem czy te lampy pociagna sluchawki, wg mnie jesli cos jest do wszystkiego to jest do niczego.... mam osobno przedwzmacniacz lampowy i przymierzam sie do OTL[Output Transformer Less - czy jakos tak ;p] lampowego

> barszczyk

jak już się do OTL-a przymierzysz ;) to dopisz mnie na listę chętnych na PCB (o ile powstanie)

pzdr.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

dolphin123, 14 Sty 2008, 14:58

>wiec jak byl ostateczny termin to nie wiem po co czekac dalej..

...bo te osoby zdeklarowały się ze biorą pcb, podały mi swoje dane, ale nie wplacily należności....

"dolphin123, 14 Sty 2008, 14:58

>wiec jak byl ostateczny termin to nie wiem po co czekac dalej..

...bo te osoby zdeklarowały się ze biorą pcb, podały mi swoje dane, ale nie wplacily należności...."

wiec po co ten ostateczny termin byl ? heh..

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Widac, ze plytki juz sa zamawiane, wiec mozna sie skupic na elementach. Lampki sa dostepne na allegro wiec luz, rezystorki i reszta tez spoko i sa ta dosc tanie elementy. Inczej wyglada sprawa trafka. Moze bysmy zrobili grupowe zamowienie z toroidy.pl, przy wiekszej ilosci bedzie napewno taniej. Wiadomo ze bedzie to trafko w wersji audio, stopien modyfikacji mozemy ustalic tutaj. Co brac a czego nie, co jest szczegolnie wazne przy zasilaniu lampek a co nie.

>pkrecz

Płytki już doszły - świetna robota - dzięki !

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.