Skocz do zawartości
IGNORED

Dzisiejsza audycja w radio Jazz

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Chce potwierdzic wypowiedz przedmowcy, ze bez jego wkladu cienko by bylo z ta audycja na sieci.

Juz dzis sie zastanawialem czy nie przygotowac takiej wersji dla ,,ubogich'' i pozbawic audycji muzyki tylko, ze nie jestem pewien co w tej audycji bylo cenniejsze mozliwosc posluchania muzyki czy tych Panow - ja wcale sie nie uprzedzam do audycji, ale moze wiecej ,,miesa'' a mniej masla maslanego. Prosze jak juz sluchaliscie podzielcie sie swoimi odczuciami - zawsze to dobrze posluchac innej strony.

A generalnie to ile osob sie wybiera na AS

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Alez oczywiscie! Mlodemu tez przesylam rownie serdeczne podziekowania....Co do samej audycji, biorac pod uwage specyfike formatu zaczyna byc irytujacym elementem, to nieprzerwane odwolywanie sie wuwuwuwhifi. Ewidentnie dominujaca popularnosc forum Lukara na rynku powinna stanowic szczegolne zainteresowanie w audycji i zostac cytowana, lub nawet omowiona w jednym z programow.

Wiecej, sadze ze jeden z programow powinien byc wrecz poswiecony naszemu forum poprzez zaproszenie nie tylko jego tworcy, ale dla uzyskania jakosci produkcyjnych przez Radio Jazz rowniez kilku forumowiczow. Jakoscia bylaby tutaj dywersyfikacja tematyczna, byc moze tak dla wzgledow czysto humorystycznych (niewatpliwie zawsze mile odbieranymi przez kazdego sluchacza) jak i wyjscia poza margines absorberow, wzorcowych pomieszcen, Lipinskickj, Kudelskich, czyli jednym slowem wyprodukowanie 2 godzin, gdzie bedzie mozna sie wiecej dowiedziec o hobbystach z naszego przede wszystkim kolorowego forum. Wlasnie te 2 godziny powinny byc bardziej kolorowe po szarosci Audio Show'u i inzyniera Lipinskiego. Dodajmy troche naszych forumowych smakow, poniewaz mamy ich tutaj cale mnostwo i przestanmy byc przez jedna wieczorna niedziele tacy "kolokwialni o nie paleniu w studio".

co do palenia - warto tez uprzedzic nieswiadomych, ze sprzety z domu, w ktorym sie kopci i smrodzi moga miec nizsza cene niz z domu, gdzie piekne zapachy domowego ciasta, czystej kobiety i swiezego powietrza :) sam bym nie chcial smierdzacego klocka odkupowac

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.