Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa rewelacja I.C.-Bodo_Z-S.E1

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Bo mi sie wydaje ze jakbys go Bodziu wsadził w węża ogrodowego do tego dał jeszcze oplot z gubego PCV i odlewane koncówki rca albo jakies drogie neutriki tak aby trzeba było go przesyłac w solidnym kartonie a nie w małym liscie poleconym to wtedy w kazdym z naszych forumowiczy kabelek ten budziłby pełne zachwytu westchnienia i recenzje pełne orgazmicznych "och i ach" jak to sie dzieje przy okazjii recenzjii kabelków innych firm które podobnie robią:-)

Nie chcę osobiście windować wątku do góry a jedynie wiedzieć kto w tej chwili słucha kabelków bo od jakiegoś czasu dwie parki RCA jakby się zawieruszyły . Pozadrawiam serdecznie .

Hej.

Przepraszam za takie duże opżnienie w rozwoju akcji kabelkowej. Kabelki przekazała mi Matthew jakiś czas temu i zastanawiałem sie co mam z nimi zrobić? Komuś przesłać? Przekażać?

PS. Kabelki grają świetnie, przestrzennie i barwnie, w moim systemie kładą nacisk na dolny zakres przekazu.

Jak nikt juz nie bedzie chcial kabelkow to ja chetnie wezme jeszcze na odsluch jesli bodo_z sie zgodzi. Potem oddam mu osobiscie. Kaelkow juz sluchalem razem z bodo dlatego wezme je na chwile i oddam jak juz nie bedzie chetnych do odsluchu wogole.

oj bodo ;)

Przeciez ja wcale im zle nie zycze:) Wrecz przeciwnie! Pytalem tylko czy wszycy sluchali juz:) Oby znalazly sie inne jeszcze inne osoby. Ja zreszta tez musze jeszcze o nich napisac pare slow ale jak poslucham ich jeszcze raz to napisze wtedy:)

Dziekuje za przeslanie IC. Przepraszam, ale ja też dziś dopiero wróciłem do domu, kabelki już na mnie czekały od czwartku. Ostatni chyba każdy gdzieś wyjeżdża - przebywanie w domu to luksus. Ale ten tydziem rezerwuje na słuchanie muzyki. Mam też kilka nowych drutów na IC wiec bedzie co porównywać. Jak skończe napewno pare słów skrobnę i poinformuję o wysyłce. Fubb wyślij mi namiary i napisz termin kiedy by Ci najlepiej pasowało - postaram się dopasować.

Cześć

Drugą parę IC przekazałem, jakiś miesiąc niemalże temu, Koledze Riccardo z forum. Pisałem do niego w tej sprawie, ale milczy jak zaklęty, dlatego piszę tu. Postaram się jakoś jeszcze z nim skontaktować. Może ktoś z Forumowiczów jest z Kolegą Riccardo w lepszej komitywie?

bodo-z>

to ja już informuje oficjalnie :) , że GNAKED po odsłuchu prześle je mnie.

ja po odbiorze ,się zamelduję i podam termin wysyłki dalej.

-tym samym proszę następnego chętnego według kolejki o podanie swych namiarów w PW-

dziękuje za uwagę:):)

Bodo_Z + Wszyscy

Kajam się i przepraszam... Nie byłem długo na forum. Kabelki wyśmienite, grają porównywalnie z moimi MITami. Różnica na minus (gorsza przestrzeń) to być może kwestia tego, że MITy są na XLR. Chyba będę zainteresowany do alternatywnego zestawu. Zdecydowana różnica była dopiero na Heavensgateach, ale to zupełnie inna półka. No i zupełnie inna wielkość...

To komu przesłać/przekazać dalej?

Pozdrawiam

Rc

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.