Skocz do zawartości
IGNORED

Sieciówki comeback.

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

to ja juz wole biasem pokrecic na koncowkach niz biegac jak chory z pęcherzem i szukac sieciówek co ma mi szczeka opasc

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

gutek oczywiscie ze tak ale ta granica jest tak cienka ze niewiesz kiedy sie zatracasz. radosc i satysfakcja w parze w tym przypadku chadzaja a satysfakcja to odczucie bardziej emocjonalne niz pocieszka... gdybys szukal pocieszki nie walil bys godzinami na forum tylko sobie sprawil pocieszke jakas tam,,, potem ja zamienil na inna pocieszke ale ty chcesz satysfakcji emocjonalnej chociaz mozesz temu zaprzeczyc zastanow sie nad tym, jak ide do sklepu spozywczego zeby sobie sprawic radoche mysle co kupic wchodze i kupuje nie mysle o cenie nie to jest przedmiotem, nie zakladam watku czy lepszy batonik adas z truflami czy lindt z orzechami... kupuje lindt i nie mysle ale sciema przeciez koszty produkcji pewnie jak u wedla a cena wyzsa, ok zjadlem jestem pocieszony tym faktem i usatysfakcjonowany SMAKIEM,,, ty tego smaku szukasz chociaz wachasz wszystkie czekoladki przez papierek i to ci spedza spokoj z duszy... znajdza swojego cukiereczka i kupuj ... pozniej tez te same slodkosci szkoda czasu nim ci sie moslodzi i przeje do zimy 2010 jakos dotrzesza potem znow to samo...hmmm

dochodzimy do sciany znow zapytam rolex naciaga ferarri naciaga cartier naciaga swarowski naciaga......dosc kazdemu wg wlasnej WOLI a gowno komu do tego co on sam WOLI... taki wierszyk co by bylo ladniej nie chcialem nikogo obrazac. w celach dla rymu

piekarze tez naciagaja robiac razowca jak sypia slonecznik i inne piekarskie migdaly... a chleb staropolski na zakwasie... przeciez to drozsze od tego marketowego g... 5cio krotnie. i co mam jesc g... zeby zlodziej nie zarobil... CHODZI O SMAK a nie zeby sie tanio nazrec.

gizmo nie porównuj dobr luksusowych /oprocz swarowskiego bo to nie marka/ do ciemnoty wciskanej przez skrętaczy kabli i tworzacych cos co moze przestac istniec za rok

tracisz poczucie rozsadku w twych zapędach

a kto tu jest rozsadny... wzmacnicz za 20tys kolumny za 10... zapytajcie 20 osob na ulicy powiedza wam co sadza o nas samych. jak w rodzinie pokazesz sieciowke za 8tys tez ci beda kolka krecic za plecami...moja daj bog niedoszla tesciowa zaczerpnela wiedzy medycznej na temat mojej rzekomej choroby... cuda jej z tego wyszly.

i dlatego gizmo kupie sobie np. jeszcze lepsze kolumny ktorych nie masz bo wiem ze wtedy szczeka moze mi opasc ale nie od kabelków

trzeba walczyc z samym soba ze swoim rozsadkiem i logika bo wtedy wkracza sie w wymiar doznan nie bedacych wynikiem wypadkowych rozsadku i samozachowania.. rozwoj emocjonalny... z drugiej strony tam czycha pulapka zwana dewiacja lub dalej filia... zoofilia pedofilia audiofilia...

przykro mi gizmo ale dla mnie zbieranie kabli to martwe hobby

wiec moze mam szczescie i nie jestem audiofilem

ja nie mam pojecia,, w tym sek nawet nie staram sie myslec w tej kategorii. przeciez znaczek pocztowy to przedmiot zbiractwa i uzytecznosci publicznej rowniez... co jest,,, a widziales ceny znaczkow dajmy na to z hitlerem... przyklad glupi ale skuteczny kabel ma przewodzic prad... poczta polska znaczek ma pieknie wygladac w klaserze... audiofil... uzytecznosc kontra pozytecznosc zmyslu pozadania...

dajmy pokoj bo bocznica tuz tuz latwiej bedzie szczekac jaki kto ma babel w systemie... eeee tam panowie,, nie jaki ma ale czemu ma...dla siebie..samogwalt emocjonalny,, masturbator drut z wtykiem... dajemy spoks bo bedzie dym lepiej szczekac k linkami i klikac babole

gutek - a ja ci polecam sieciówkę za 350zł - VD Power 3. Jak się do mnie odezwiesz w okolicacvh AS to ci moge pożyczyc na kilka dni bo i tak nie będę miał czasu słuchać.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

cos Ty ?? jaki debilizm ?? przeciez kupujac dobra sieciowke poprawiasz wszystko , calą linie energetyczna , kable w scianach , transformatory , reaktory audiofilskie no i nie zapmniejcie o spupach trakcyjnych na kolcach

szkoda tylko ze jest tyle mlodych ludzi lubiacych dobra muzyke a czytajac te bzdury na temat kabli zaczynaja w to wiezyc i kupuja sprzet za 1000 i do tego kable za 2000 , oczywiscie ze porownujac kabel powiedzmy o przekroju 2x25 mm i kabel ze sluchawek z telefonu roznica bedzie .... ale bez przesady ze slyszy sie roznice w kablach przystosowanych do dzialania w sieci energetycznej,owszem mozna kupic sobie kabel ale roznica bedzie tylko taka ze bedzie ladniejszy i nic poza tym

A tu jeszcze jeden wynalazek podobny do poprzednika i kilka słów komentarza po angielsku.

I also tried the eXpress™ Series 2 Power AC Enhancing cable, which sells for $300. This power cord incorporates newly-discovered fractal resonance control technology that provides a cleaner AC load to the power supplies of components. The cord incorporates a bulbous attachment that contains an aluminum body covered in plastic. It looks strange, but how does it sound? In one word—INCREDIBLE! Plugging this cable into my CD transport caused a haze or film to be removed from the sound. As good as the Eichmann interconnects were, the AC cable was even better! The difference the eXpress power cable made was amazing, especially since it replaced a top-of-the-line Onix Statement power cord costing over two times as much. The Eichmann AC cord doesn’t restrain or restrict the sound, as do some of the heavily-shielded power cords that I have tried. Vocals were full and natural. Rim shots, high hats, and triangles had a natural shimmer, with unbelievable sense of air, transparency, focus, and detail. Bass had great weight and authority, with superior clarity and definition. John Mayer’s Room For Squares had me tapping my toes from start to finish, as the dynamics were better than I had ever heard in my system. The Eichmann Series 2 AC cord did a better job of engaging me in the music than any power cable I have tried to date. Unfortunately, I only had one! I imagine that similar improvements in my system could be realized by running another to the preamp and two more to my monoblock amplifiers. I highly recommend this product.

Opis zalatuje marketingiem ale może i cos w tym jest. Ciekawe.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Proszę, cena miedzi 6N podawana w sieciówce za ok.6000zł jako nie wiadomo co............... ?

W poniższym linku facet sprzedaje kable z miedzi 6N za 15zł za metr !! :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.