Skocz do zawartości
IGNORED

Co sadzicie o jakosci kondensatorow

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Egzemplarz ex-demo kosztuje £1175, nie tak drogo, jak na prawdziwy hi-end :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Bc components to firma która sie wyodrebniła z byłego phillips componets...

tak twierdzili na targach podzespołów jak byłem kilka lat temu..ogólnie ..bardzo dobrze graja ich kondensatory MKT taki zalewane pomarańczową farba..ceramika nie wiem co to jest jakiś pomarańczowy kompozyt..Elektrolitów robia kilkanascie typów na 85 st , niskoimpedancyjne na 85 st tak samo na 105 st ale moim zdaniem bardzo dobrze w audio wypada wartość niskoimpedancyjna na 125 Stopni celciusza!! jest idealna do upgreadu czesci cyfrowej odtwarzaczy cd..ja sprwadziłem i wypraktykowałem to na wartościach 470/40V (rozstaw nozek5mm)oraz na wartości 1000/50(rozstaw nozek7,50mm)

A z koleii W swoim czasie do upgreadu wzmaka Diory zastosowałem ich kondzioły z podstawowej serii na 85 st 100/63 i 22/63 i wzmak zagrał gorzej niz na polskich Elwach totalnie go zmuliło..ple, ple nie polecam.

• 3 miesiące później...

W Hi-Fi Choice pojawiła się krótka recenzja wspomnianego przeze mnie wyżej Talka Thunder 3.1 - zdaje się, że to rzeczywiście niezły CD....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.