Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

MiChAl >

Plytę zamawia się na zasadach ogólnych tzn najpierw należy się zarejestrować na forum. Później przeczytać wątek Płyta testowa i sprawdzić czy jest tobie potrzebna, następnie wysłać przekaz na 20 PLN na adres który znajdziesz w : o mnie.

Pękam (miałem nie "konsumować") a tu 600 wpisów (ponadto zaangażowałem się w debaty) dlatego jutro udam się na pocztę z puszczę przekaz – Fadeover weź jeszcze jedną sztukę pod uwagę.

-> fadeover

Próbowałem dziś wysłać maila na Twojego priva, ale technika (brak techniki na gazeta.pl) wzięły nade mną górę i chyba nic z tego nie wyszło. Nic to, skoro jesteś na forum, to mam pytanie.

Czy już kupiłeś/zamówiłeś sobie "Speak No Evil" Wayne'a Shortera? Jeśli nie, to mam propozycję. Ja wyślę do Ciebie pocztą priorytetową bąbelkową "Speak No Evil" z 20 zł w środku, a Ty przegrasz sobie ją na super sprzęcie i prześlesz mi z powrotem płytę testową z autografem no i mojego Wayne'a.

Jeśli już kupiłeś, to daj znać - wtedy wyślę tylko przekaz.

Pozdrawiam

-> fadeover

Domyślam się co to znaczy wypalić wave'y tylko na tyle żeby wiedzieć, że do tego potrzeba nagrywarki. Nie mam nagrywarki, a jedynie bardzo ograniczony dostęp do niej od czasu do czasu (grzecznościowo pewnie jakiś kolega mógłby mi przegrać płytkę, ale nie wiem czy np. potrafi nagrać coś z internetu).

Proponuję zrobić tę wymianę "analogowo", korzystając z Poczty Polskiej. Choć jakby się uprzeć, to z mojego pokoju (17 piętro) w wietrzny dzień na Żurawią płytka mogłaby dolecieć...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.