Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Frycu... ja NIC nie zrobię, ale można duzo rzeczy zrobić, proponuje skontaktować się z ludźmi z KG zajmującymi się przetępstwami bankowymi, względnie porozmawiać z kimś z banku kto ma w zakresie swoich obowiązków kwestie bezpieczeństwa rachunków klientów...

Pzdr.

=>lolo

Oj ten numer nic Ci nie powie ... moze tylko jaki to bank. Bez dodatkowych dokumentow ... duzo nie zdzialasz. A konta bankowe na kazdej WWW firmowej sa ...

No majac numery karty kredytowej ... to mozna zaczac myslec

A kolega nie musi dawac go na forum ... a na priv na emaila podpisanego imieniem i nazwiskiem.

Dobra koniec dyskusji bo ... bedziemy tu sie agr wyprzedzac, to nie nasza sprawa ...

Pozdrawiam serdecznie

Nie Panowie . Ja swojego numeru rachunku nie podam do publicznej wiadomości - mam za dużo do stracenia.

Proponuję tak: Wysyłacie do mnie przekazem 20 PLN.

W zamian ja wysyłam wam 1 szt CD w kopercie bąbelkowej o wartości:

10 PLn za kopiowanie + 4 PLN za plytę ( muszę mieć podkładkę w postaci rachunku, a co za tym idzie muszę kupić w sklepie lub hurtowni - zakładam, że plyta będzie bardzo dobrej jakości + 2 PLN za kopertę + max 4 PLn za przesyłkę ( poleconą - to w pewnym zaokrągleniu)

Na części przekazu pozostającym u mnie piszecie adres gdzie należy płytę wysłać + e mail na wszelki wypadek.

Jeśli chcecie 2 płyty to wysyłacie 34 PLN.

do NOWY2 - oczywiscie uogolnialem - nie mialem na mysli konkretnie Ciebie. Chodzi generalnie o to, zeby plytke dostali Ci, ktorzy uczestnicza w zyciu forum, a nie tylko loguja sie specjalnie na jedna okazje. Kazdy z nas wklada w forum swoj czas, energie, wiedze, ktora posiada itd. Oczywiscie Ci, ktorzy czytaja, a nie pisza (np zolty, ktory na czacie powiedzial ze forum dla niego stalo osie nalogiem) takze takowa plytke dostali. Dlatego milo odczulem, jak ktos napisal cos w stylu "z braku wiedzy lub niesmialosci nie pisuje, jednak stale czytam z zainteresowaniem". Juz rozumiesz?

Frycu>

Z twoimi wavami to na razie będzie problem.

Mam wszystkie sygnały w 24 bitach i tak je na razie obrabiam.

Musiałbym na to specjalnie poświęcić 2 godziny ( rozumiem ,że Chcesz 16 bitów). Może kiedy się akcja uspokoi ?

do Fadeover

Jest Twoim prawem, aby nie podac swojego nr rachunku. Bez dwoch zdan. Jednak rzeczywiscie z samym nr nic sie nie zrobi. Nr-y kont podawane sa w tv, na allegro itd itp. Troszke siedze w bankowosci i sam nr konta na nic nikomu sie nie przyda. Do wplaty na nie wystarczy nr konta, imie i nazwisko. Adres nie jest potrzebny.

Z drugiej strony koszt przekazu tez bedzie ze 4 zl. Moze wiec osobom, ktore znasz podasz na priva nr konta?

Odnosnie kosztow, 10zl za kopiowanie - to juz ustalone z czlowiekiem, ktory sie tym zajmie?

Pozdrawiam

=>Hiena-podrobka

"Co mnie to obchodzi" bylo do tego jak fadeover bedzie to organizowal.

Bezpieczniej i latwiej dla Niego przez wplate na konto.

No, a Wav to bym chcial ... ale jak sa problemy to ... zrezygnuje

i ustawie sie w kolejce po CDR

Hienka ... juz bede grzeczny ... te telewizory i SB live mysle, ze to moja wina

Hiena

Zt ym kontem na Allegro to jest tak - Każdy kto hurtowo handluje na Allegro, robi sobie takie konto tylko dla tego celu. ja mam jednen numer konta i boję się go komukolwiek podawać, za długo chodzę po tym świecie i o różnych przewałkach słyszałem

A kopiowanie to już tak - ustalone.

Facet chce za siedemdziesiąt parę minut pracy 10 PLN, z uwzględnieniem amortyzacji jego sprzętu - sądzę cena jest ok.

• Redaktorzy

Jako chwilowo nieobecny dostosuje sie do przyjetego sposobu. Moge poprosic kogos z domu zeby to dla mnie zalatwil. A jesli nie, moge odebrac samemu jak wroce (polowa next miesiaca), albo cos w tym rodzaju.

do Fadeover

Rozumiem, że już wszystko ustalone.

Wpłata przekazem pocztowym za 1 płytę 20 zł, za dwie plyty 34 zł.

Czy przewidujesz wcześniejsze potwierdzenie przyjęcia zamówienia ?

Byłaby to przy okazji mała weryfikacja.

Andrzej

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.