Skocz do zawartości
IGNORED

Prawo Senicza

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety Panie i Panowie muszę zabrać się do pracy - klienci czekają, a dzisiaj do okablowania cały szejkanat z tuzinem fontan. i wszystko to za takie grosze. Eh... ledwo na małą wyspę starczy. Bida panie na świecie - chociaż w zeszłym tygodniu małą wioskę murzyńską udało się okablować, no ale to było wszystko na co było stać UNESCO. Bida, bida i jeszcze raz bida..........

jesli rekin odlozyl juz 10000$ to pewnie moze i wiecej? a moze wadium podzielimy na raty? - jak rozumiem warunki akceptujesz - 1$ za 1 df? no to musze poprawic zasilanie i ponownie oddac do testow do redakcji. Podobnio wyszlo duzo ale nie chca powiedziec ile? pewnie cos im sie w sprzecie po..........

lub sobie nie radza z duzym df. A Rekin to chyba komercyjnie uczestniczy w tym temacie i chce sprzedac swoja osobe w reklamie i grzeje sie w blasku slawy mojego wzmacniacza?

Tak jak mówisz - nie inaczej. Już tak się zgrzałem w tym blasku, że jako osoba właściwie znana już na całym świecie - kasuję $ za każdy wpis w tym wątku. Nie mogę się opędzić od sponsorów.

Senicz, wystaw na allegro kopniaki w Twój tyłek. Możesz być pewnien, że aukcja będzie biła rekordy popularności. Kto wie, może nawet zarobisz na tym więcej niż na swoich wzmacniaczach?:)

Umowa ma to do siebie, że muszą ją zaakceptować obie strony, a jej warunki są negocjowane. Ja przedłożyłem swoją ofertę. Podziel swoje DF przez 100 i udowodnij, że takie faktycznie jest w obiektywnym pomiarze. Inaczej lipa. Jak mi zaśpiewasz, że DF jest równy budżetowi US, to również mam bez zmrużenia okiem płacić?

No i wyślij mi tą swoją legendarną lampe z DF100, i co?

Właściwie to powoli mi sie odechciewa słuchac tego Twojego wynalazku. Jeżeli wogóle istnieje gdzieś poza Twoją wyobraźnią, bez obrazy wyobraźni:)

Rekin dlaczego akurat 100 podzielnik? chcesz wyrwac moj wzm za 2000 baksow?

a nie mozna leb w leb?

a co do lampowki to Lolite mozesz sobie kupic a nawet posluchac u Markowa. Wiec moj nie musi byc dowodem. A sowja droga jaki z ciebie fachowiec ze sie tak podniecasz dl df=100?

nie potrafisz tego zrobic?

Senicz

OK. masz 50001$ .Rekin z 10000$ to nie jest poważny kupiec

Tylko wazmak ma być w ładnej obudowie od GRUNDIGA i zeby mi żadnych rys nie było na frontowym panelu.

Dawaj konto do wpłaty.

Jak to nie potrafię? Oczywiście, że potrafię. Chcę tylko sprawdzić o ile twój wzmak jest słabszy od mojego z niemierzalnym df. Test będzie obiektywny, bo mam najlepsze kolumny na świecie. Ty napewno masz gorsze, skąd to wiem? Ano stąd, że tylko na słabszych systemach słoma poprawia brzmienie, w moim supertransparentnym systemie dźwięk okazał się zbyt słomiany:)

Chlopaki wszystko sie wam pomieszalo. Grundig mial ukrywac rarytas dla Mistrza i nie o tak duzym df tylko o milym dzwieku. Grundig mial byc hybryda lampowo tranzystorowa a damfak jet tranzystorowy na malej ilosc ich.

Czy rekin przekazuje prawa pierwszego odsluchu publicznego tobie?

Rekin

Skoro kupuję już tego wzmaka to koniecznie muszę też mieć Twoją sieciówkę.

W jednym gniazdku mam prąd z elektrowni wodnej. Jest bardzo czysty, ale słychać lekki szum- prawdopodobnie wody, oraz wyrażne oziębienie przekazu zimą. W drugim z elekktowni węglowej, ten wprowadza dudnienia i ocieplenie dzwięku.

Czy "warkocz R" coś temu zaradzi ?

>marekzawa

Kurcze ubiegłeś mnie - to nieładnie tak się nie robi. Mogłeś chociaż na priva napisać i jakoś byśmy się dogadali. Taki duży DF nawet jak się podzieli, to i tak zostanie dla min trzech osób całkiem niezła wartość ;)

Bez naszej sieciówki ten wzmacniacz i tak nie zagra. Uogólniając: Bez sieciówki wzmacniacz nie zagra.

Jak jesteś podłączony do el. wodnej, to uważaj, bo przy zwarciach lubią płynąć duże prądziki - tam są maszyny synchroniczne jawnobiegunowe o mocno różnych Xd i Xq. Szumy sa pewnie jak spuszczają wodę z górnego zbiornika, no chyba, że jesteś podpięty do przepływowej, to gorzej, bo są cały czas.

Z konwencjonalnej to wiadomo - węgiel ociepla i przybrudza (dźwięk też). Lepiej z takiej na węgiel kamienny - większa wartość opałowa niż z brunatnego, to i power większy.

Kolego Lancaster :-)

Ja bardzo przepraszam, że nie było mnie kilka godzin na forum i nie mogłem śledzić postępu w wątku. Nieobecność moja była spowodowana wyjściem do pracy w celu zarobkowym , żeby móc pozwolić sobie na Wasz produkt 'Warkocz Beger'. Niesprawiedliwe jest to, że nie znalazłem się na liście zamawiających, mam nadzieję, że to tylko przeoczenie.

Pytanie: czy wersja 'Warkocz Beger' jest to ostateczna wersja czy jest jakaś ulepszona? Nie chciałbym popełnić błędu i zakupić wersji low endowej.

Pozdrawiam

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.