Skocz do zawartości
IGNORED

Co bedzie dobrze gralo z NAD 310?

dragon_11

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pozbywaj sie pochopnie wzmacniacza na podstawie cudzych opinii.Jesli chodzi o podlogowki, to sa na allegro

Audio Academy Mimas II,prawie nowe,aktualna cena to 1100zl.Sprzedajacy ma nick"Grzesik" i chyba jest uczestnikiem

tego forum.Pro[ponuje skontaktowac sie ze sprzedajacym,moim zdaniem,to bardzo atrakcyjna propozycja.

Dragon-11

Jesli sie nie myle,to Audi Academy testuje swoje tansze modele kolumn wlasnie ze wzmacniaczami NAD-a.

Moim zdaniem powinno to byc udane polaczenie.Zakladajac,ze cena nie wzrosnie znacznie powyzej wywolawczych 1100zl,to jest to okazja.Poza tym kolumny sa niemalze nowe.

Sorki za OT, ale nie mogłem się powstrzymać. Doszły mnie słuchy na DIY, że w zakładce stereo szaleje niejaki aufiofilek17. No i proszę. Takiego cyrku to ja chyba na całym necie nie widziałem. Mówię oczywiście o stronkach, które próbują sobą coś reprezentować. Hehehe... 17 lat to ty będziesz miał chyba za 25 lat. Hehehee... no dobra, przepraszam, już jestem spokojny, koniec przedstawienia i życzę miłej nocy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.