Skocz do zawartości
IGNORED

Plan jutrzejszego spotkania

sovajazz

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze kogoś kompetentnego o wpisanie OFICJALNEGO planu, tzn. godzina i dokładnie miejsce spotkania (bo były z tym zawirowania), TELEFON KONTAKTOWY do oprowadzających nas przedszkolanek (żeby ci, co nie dojadą na czas nie panikowali), przybliżony plan wypadów (zetka, odsłuchy itp.).... z góry dzięki... :)

Gutten, Papamek, Fadeover i inni tubylcy - wysilić sie :)

https://www.audiostereo.pl/topic/2308-plan-jutrzejszego-spotkania/

jak ja nielubię oficjanych planów i procedur... moj mail jest womnie, każdemu, kto dziś poprosi, wyślę moja komórkę (emilkiem, smsem). no to znaczy numer telefonu, chciałem powiedzieć :)

poprosze na mojego maila, z góry thanks :) a plan jest konieczny - chociaż miejsce pierwszego spotkania i telefon - bez tego lipa.. maila przecież nie puścisz, i tak wszyscy bez kompów :)))))

do tych co przyjda 10 po bedziemy/cie strzelac?? :) - jak sie tyle ludzi zjezdza z Polski to trudno oczekiwac, ze wszyscy beda co do minuty na miejscu (a najpozniej beda Warszawiacy - wiadomo te korki ... ;))

Czyli jest tak :

12.00 spotykamy sie przed Harendą. Ja i Mik prowadzimy chętnych do

Zetki .

Reszta słucha sprzętu w klubie , druga i trzecia i następna tura czekając na odsłuchy pije piwo.

Wycieczka z Zetki wraca , pije piwo i ew. slucha czego tam chce.

Ja po wizycie w Zetce przyprowadzając towarzystwo, które wcześniej obdarowane zostało gadgetami, obdarowuję wszystkich obecnych promocyjnymi singlami.

No i gadamy , gadamy, popisując się swoją erudycją i elokwęcjom.

Ps. Czekam rownież na propozycje sygnałów na płytę testową.

Hmm, na moje oko bedzie okolo 10 do 15 osob.

Podsumowujac - 12 - Harenda, potem czesc do Zetki, czesc na odsluchy (w zaleznosci od liczby osob czesc zostanie przy piwku i potem nastapi zmiana). My po powrocie z Zetki udamy sie do Harendy lub jeszcze na odsluch. Pozdrawiam - zaraz ide sie golic bo zarosnietym po calym tygodniu ze hej:)

Do Fadeovera - czy Twoja lampa juz po zmianach?

> Hiena

Niestety nie do końca. Grałem na nawiniętym trafie przez gościa ,który

podobno to potrafi, niestety nie uwzględnił tego, że na anodzie jest 2,5 kV

i w trakcie testów sfajczył się trafo i parę rezystorów.

Teraz dałem rdzeń do fachowców w ZARACIE, to taka warszawska firma , która robi nadajniki FM. Jak zobaczyli ten spalony trafo to się obśmiali.

W sumie powiedzieli mi ,że nawiną mi trafo z próbą na napięcie 4 kV.

Prawdziwi fachowcy - kiedy z nimi gadałem , to ustaliłem jeszcze parę fajnych szczegółów. W sumie goście są naprawdę nieźli - nawijają trafa do napięć 12 kV.

fadeover - daj mi na maila komórke jak możesz.. nie wiem czy romekp będzie w zerce, stąd prośba... ;) nie sądze, żebyśmy się spóźnili ale zawsze.. oprócz mnie jadą Electro, Kornik i RAF - wszystko może się zdarzyć, zwłaszcza, że zajeżdżam po całe towarzystwo - cosik się może minimalnie odwlec... ;) a lubie być punktualny....

mam pytania, ciągle sie zastanawiam, wczoraj jechałem do Kielc i z powrotem i zastanawiałem się : razem czy osobno, czy niezłe kolumny jako kino (n.p Paradigm Studio) i przody przełączać rez amplituner a raz stereo, czy kino w operciu o n.p Tannoy m2 etc i naprawdę solidne kolumny stereo np Living Voice Auditorium, (nie mówiąc o reszcie toru). Może ktoś mi jutro podpowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.