Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie Sommer Cable - tylko Łódź!!!

mandek

Rekomendowane odpowiedzi

mlody2 > Jakbys przed wyslaniem mogl wyslac maila zbiorcego z adresami wszystkich

Czy takie działanie nie będzie naruszało ustawy o ochronie danych osobowych???

Zakładam, że zainteresowani czytają ten wątek i się zastosują do moich wskazówek.

wszystkim z forum i tym najbardziej z Łodzi życzę wszystkiego najlepszego z okazji świąt bożego narodzenia zdrowia szczęścia, oraz kaski na coraz to lepszy sprzęt i oby wam się wiodło jak najlepiej.SIZARU

mlody2, >Jak tam, wiadomo juz cos co bedzie z zamowieniem?:) moze prezent na sylwestra:) czy raczej juz na

>nowy rok?:D

Dzisiaj przyszla paczka. Chciałem już dzisiaj zacząć dzielić i wysyłać, ale podczas mojej nieobecności (trzy dni w Wa-wie) padł komputer - brak połączenia z siecią. Rózne cuda wyprawiałem, w końcu przeinstalowałem windoze, no i działa.

Cos moje kobiety musiały namieszać, ale się nie chcą przyznać ;)))

Dzisiaj nie zdąże po prostu. Jutro jak wrócę z pracy może mio się uda, ale obiecać nie mogę na 100%. Także najpewniej w Nowym Roku dojdą do Was przesyłki.

Osoby z Łodzi, jak zadzwonią i się jakoś umówią ze mną na odbiór, mogą liczyć na kabelek jeszcze w tym roku ;)

Powiem Wam, że wszystko już jest przygotowane do wysyłki i mógłbym iść na pocztę i wysłać... ale do poczty mam kawałek, sypie śnieg, a z resztą i tak byście jutro jeszcze nie dostali przesyłek. Poza tym wolę sobie usiąść wygodnie, napić browarka i posłuchać ciepłego, jak znalazł na tę pogodę, głosu Rebecci Pidgeon ;)))))

Tak więc - Do Siego Roku!!!

mlody2, > i nie pij za duzo cobys w tygodniu mogl dojsc na poczte;) haha:)

nie no, na poczte to jutro sie pognam, co by zalatwic sprawy w Starym Roku! także w tygodniu wdziej kozaki i marsz na poczte, jeśli nie dorwiesz w skrzynce ;)))

Dziękuję za przesyłkę. Kabel wygląda bardzo solidnie.

Pozdrawiam.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

• 2 tygodnie później...

Wlasnie dzisiaj przyslali mi kabel Sommer Cable "Square 4-Core MKII Highflex" Zastanawiam się jaka jest roznica przy zrobieniu interkonektu z tego przewodu na długosc 2 x 1 m a jaka przy np. 2 x 0,5 ? Czy długosc rowniez wplywa na jakosc dzwieku ?

Mam poza tym do sprzedania 2 x 2m przewodu Wziolem wiecej zeby rozlozyc koszt wysylki. Cena w sumie wyjdzie za 2m przewodu 20 zł + jakies 5 zł koszt wysylki

Ja niestety nie mogę nic na ten temat powiedziać bo przewody kupiłem na podstawie recenzji na forum ;) a sprzęt dopiero kompletuje W dodatku kupno auta komplikuje sprawe i nie wiem kiedy sie doczekam kolumn do mojego CA :( No chyba ze dalej będe korzystał z komunikacji miejskiej a rozgrzewał się razem z kolumnami po przyjściu z pracy ;)

Pozdrawiam :)

• 1 miesiąc później...

Interkonekt gra na poziomie a może lepiej niż kabelek reason (cena ok 200 zł ) Miałem jeszcze inny kabelek w okolicach 200 zł i grało to porównywalnie. Myśle że nie warto wydawać kasy i można w łatwy i tani sposób zrobić sobie samemu interkonekt z przewodu po 5zł /m

• 1 miesiąc później...

>tstoj

>Mam poza tym do sprzedania 2 x 2m przewodu Wziolem wiecej zeby rozlozyc koszt wysylki. Cena w sumie wyjdzie za 2m przewodu 20 zł + jakies 5 zł koszt wysylki<

Masz jeszcze ten kabel? Jak tak to proszę o kontakt na priva.

pzdr

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.