Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry za trzeci post ale jak przeczytalem wasze komentarze to mam wiekszy ubaw niz podczas wyscigu.

Przestancie wylewac wiadro pomyj na BMW, Theissen(nie wiem jak sie psize) jest juz debilem, pewnie Kubica wkrotce zostanie okrzykniety mianem beztalencia.

Czy wy chcecie Kubica leczyc wasze kompleksy narodowe czy ogladac widowisko sportowe.

Kibicujecie tylko jak jest dobrze, noga sie powinela i juz wiadro pomyj.

Nie bronie ich, nie jestem fanem BMW ani Kubicy ale to jest tylko sport i taki wlasnie jest sport.

Przed sezonem licytacja kto ile oglada, kto jak wielkim fanem jest, a teraz sobie posmiewisko urzadzacie... Eh az szkoda gadac;/

No bo my som tylko takie kibice...tfu! kubicemaniaki :)))

A że co- mówił Tajsen, że bydzie dobrze, a nie jest...ale że aż tak źle żeby było?? Że aż taka żenua, że od razu Nik wali w Robka, a potem jak ostatnie dziady jeden za drugim- ostani do mety??

To już się lepiej pośmiać, niż udawać, że- nic to...

Tench, 26 Kwi 2009, 23:32

>Sorry za trzeci post ale jak przeczytalem wasze komentarze to mam wiekszy ubaw niz podczas

>wyscigu.

>

>Przestancie wylewac wiadro pomyj na BMW...

Weź człowieku może sam już przestań pierdzielić farmazony jak poparzony.

Nikt tu nie wylewa żadnych pomyj, ale niektórzy chcieliby się dowiedzieć gdzie jest ten słynny ponaddźwiękowy bolid, nad którym od roku w pocie czoła BMW pracowało, co z kolei doprowadziło do zawalenia sezonu ubiegłego i zmarnowania całkiem realnej szansy na podium w generalce, a w obecnym efektów tej pracy jakoś nie widać, wręcz przeciwnie, jest dużo i coraz gorzej.

Jak masz coś do powiedzenia w temacie, to chętnie poczytamy, ale póki co Twoje czerstwe komentarze nic nie wnoszą do tematu pt. "Kubica w F1" a o tym jest ten wątek, jakbyś przypadkiem jeszcze nie zauważył.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Tench, 26 Kwi 2009, 23:32

>Przestancie wylewac wiadro pomyj na BMW, Theissen(nie wiem jak sie psize) jest juz debilem, pewnie

>Kubica wkrotce zostanie okrzykniety mianem beztalencia.

A czemu ? Jak dla mnie nie ma większego idioty w f1. Udowodnił to w ostatnim wyścigu i to on "taktyką" pogrzebał szanse jakiekolwiek Roberta na choćby satysfakcję z 1 punktu.

A co do Roberta to nie lada trzeba umiejętności żeby w bolidzie który zdecydowanie odstaje od reszty stawki, potrafił walczyć o podium w Australii.

Jedno jest ewidentne;

w końcówce zeszłego sezonu, z całych sił starano się wykazać, że walka o 3 miejsce dla Kubicy nie ma sensu, są ważniejsze sprawy, które osiąga się na zasadzie wymiany i pełni kontrolowanych decyzji.

To była nieprawda i wielu to przeczuwało- BMW posługiwało się sobie znaną racjonalnością, którą trzymało wyłącznie dla siebie. Alternatywa jest taka, że po prostu popełnili błąd, wynikły z czystej naiwności, brawury i życzeniowego myślenia.

Morał jest taki, że trzeba walczyć wtedy, kiedy jest coś do wygrania, i nie odgrażać się z pozycji lepiej wiedzących. Jak na razie- w obu aspektach mamy porażkę BMW. I nie wiem, co jest gorsze- czcze przechwałki, czy fałszywa duma, dla której 3 miejsce to żadne osiągnięcie.

>Weź człowieku może sam już przestań pierdzielić farmazony jak poparzony.

>Nikt tu nie wylewa żadnych pomyj, ale niektórzy chcieliby się dowiedzieć gdzie jest ten słynny

>ponaddźwiękowy bolid, nad którym od roku w pocie czoła BMW pracowało, co z kolei doprowadziło do

>zawalenia sezonu ubiegłego i zmarnowania całkiem realnej szansy na podium w generalce, a w obecnym

>efektów tej pracy jakoś nie widać, wręcz przeciwnie, jest dużo i coraz gorzej.

>Jak masz coś do powiedzenia w temacie, to chętnie poczytamy, ale póki co Twoje czerstwe komentarze

>nic nie wnoszą do tematu pt. "Kubica w F1" a o tym jest ten wątek, jakbyś przypadkiem jeszcze nie

>zauważył.

Ale czegos Ci z tego powodu brakuje? Dlaczego masz taki zal ze nie wyszlo? Tego nie potrafie zrozumiec? Inni byli lepsi rok temu, teraz tez inni sa lepsi.. Wy to pewnie kazdy lepszy team byscie w kosmos wyslali a w F1 zostawili BMW i Force India. Tylko pewnie byscie Heidfeldowi polamali nogi, a w Force india opspuszczali powietrze z kol byleby KUBICA wygrywal. Jak dzieci.

Przez to ze Kubica nie wygrywa nie masz co do garnka wlozyc? Zona Ci nie daje? To nie koniec swiata... Wez sie najlepiej potnij zyletkami KUBICOMANIE(nie mylic z kibicem).

ja jeszcze inną teorię słyszałem. Podobno niemcy to taki naród który zupełnie nie potrafi sobie radzić z niespodziewanymi sytuacjami. Zakładają sobie plan i jego się trzymają, a jak się coś dzieje i trzeba improwizować to się gubią.

Tench, 28 Kwi 2009, 12:02

>Kubek czy ten idiota nie tak dawno nie byl waszym guru ktory dokladal reki do sukcesow Kubicy?

NIE. Guru to tam chyba był Willy Ramph. W zeszłym sezonie jakoś został odsunięty z tego co pamiętam. Efekty widać.

Uwierz ze szkoda czasu na czytanie tego pseudofachowego belkotu jednosezonowych kibicow:)

Takich ktorzy po 3 nieudanych wyscigach tylko szydzic potrafia.

Biedny parantulla pewnie szaleje na onecie z komentarzami w stylu "Vettel pokazal Kubicy jak sie jezdzi w F1"

Nie jestem kibicem Roberta ale jakos potrafie uszanowac jego zespol, widac dla was kibicowanie tym ktorzy nie wygrywaja to strata czasu.

To nie sa personalne ataki.. Tak jak bylo z Małyszem tak jest z Kubica. Taka chyba jest mentalnosc naszego narodu. Trzeba leczyc kompleksy sukcesami, trzeba pokazac swiatu ze polak to nie tylko zlodziej.

Tench, 28 Kwi 2009, 15:10

>Uwierz ze szkoda czasu na czytanie tego pseudofachowego belkotu jednosezonowych kibicow:)

>Takich ktorzy po 3 nieudanych wyscigach tylko szydzic potrafia.

>Biedny parantulla pewnie szaleje na onecie z komentarzami w stylu "Vettel pokazal Kubicy jak sie

>jezdzi w F1"

>Nie jestem kibicem Roberta ale jakos potrafie uszanowac jego zespol, widac dla was kibicowanie tym

>ktorzy nie wygrywaja to strata czasu.

Widzę że następny spec wieloletni się odzywa. Zaraz się zacznie gadka kto ile ogląda f1, kto się lepiej zna.

Ja skolei jestem kibicem Roberta i wk.. mnie to że cały jego wysiłek na dostanie się do f1 i cały wysiłek wpakowany w ekipę bmw idzie na marne przez kretyńskie pomysły Thiessena i podopiecznych.

Kwestią nie są 3 wyścigi nieudane tylko poświęcenie minimum 3-go miejsca Roberta w poprzednim sezonie na budowanie bolidu na nowy sezon który zupełnie odstaje od reszty stawki.

Pewnie tez Cie wkurwialo to ze malysz nie skakal i ze pilkarze dali dupy:) ale jak byli na szczycie to pewnie byles najwierniejszym fanem.

Wez pod uwage ze gdyby nie Thiessen? to moze w ogole bys Robercika w F1 nie ogladal...Moze w ogole Robert nie mialby szans na walke o 3 miejsce gdyby nie Thiessen? Skad mozesz wiedziec co by bylo gdyby nie zaprzestano rozwoju bolidu w zeszlym roku? Moze zmiany bylyby tak samo swietne jak obecny bolid? Skad Ty mozesz to wiedziec? Wiec przestan sie uzalac jak dziecko ktore stracilo zabawke.

Tench, no ja bym sie na Twoim miejscu przejmowal Ferrari, bo widac wraca do dawnej formy :D Tragedia to jest w Williamsie... dobre auto, marni kierowcy... Williams dawno nie byl w tak dobrej formie jak teraz :/ A po Kubicy widac, ze on juz tylko czeka na koniec kontraktu...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Swoja droga gdyby Kubica byl teraz na miejscu Buttona to zaden z was nie mialby zalu o to 3 miejsce.

Thiessen mial dobre intencje, widzac rozwoj BMW liczyl na to ze w obecnym seoznie przeskoczy Ferrari i McLarena jesli sie szybciej zabierze do budowy bolidu na obecny sezon ale sie nie udalo.

Taki jest ten "sport" a nie "debil" Thiessen

pamietam jak wprowadzili ta cala elektronike do F1, az nie chcialo sie tego ogladac... i prawde mowiac, gdyby nie Kubica, nie wrocilbym do ogladania F1, najpierw tylko dla niego, pozniej okazalo sie, ze jednak cos tam zmienili, pojawil sie Hamilton i jego bledy, pozniej zniesli trakcje, nastepnie calkiem przerobili samochod, dali slicki, czekam teraz na brak kocy grzewczych, nie wiem po co to Piquet wymyslil ;) bedzie ciekawie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

zgadzam się...co prawda większy wpływ na zwycięstwo będzie miał kierowca ale dla mnie kibica odpadnie jeden z ciekawszych elementów wyścigu....jak zlikwidowanie spalonych w kopanej.

Tench, 28 Kwi 2009, 16:46

>Pewnie tez Cie wkurwialo to ze malysz nie skakal i ze pilkarze dali dupy:) ale jak byli na szczycie

>to pewnie byles najwierniejszym fanem.

>Wez pod uwage ze gdyby nie Thiessen? to moze w ogole bys Robercika w F1 nie ogladal...Moze w ogole

>Robert nie mialby szans na walke o 3 miejsce gdyby nie Thiessen? Skad mozesz wiedziec co by bylo

>gdyby nie zaprzestano rozwoju bolidu w zeszlym roku? Moze zmiany bylyby tak samo swietne jak obecny

>bolid? Skad Ty mozesz to wiedziec? Wiec przestan sie uzalac jak dziecko ktore stracilo zabawke.

A kto tu się użala ? Ja tylko krytykuję. A jakby nie Thiessen to Kubica pewnie by jeździł dziś w Renault. Jak nie wiesz to uświadomię że w 2005 roku wygrał World Series by Renault. Więc nic nie zawdzięcza Thiessenowi.

A co do piłkarzy to inny wątek ale jak poruszasz to owszem wk***ia mnie ale nie to że przegrali tylko że olali mecz np ostatni z irlandią. Przegrac zawsze można zależy czy się walczy czy nie. Więc dopóki Kubica będzie w tym gównianym bmw walczył to będe mu kibicował. Jak położy lachę jak piłkarze na mecz to i jego oleję.

A tak z innej beczki to nie wiecie czy będzie w tym roku pit lane park na bemowie ??

Co z tego ze wygral WSBR? Wygrana gwarantowala testy z Renault i nic wiecej, po testach Kubica nie dostal propozycji od Renault, za to dostal propozycje od Minardi. Nie dostal superlicencji na czas.

kurcze ale placze :)))))) - jak dla mnie to kompletnie nic niespodziwanego sie niestalo - mowili ze maja kiepski bolid i nic niepoprawili jeszcze i dostali - co w tym dziwnego - tymbardziej teraz kiedy 1,5 sekundy to roznica miedzy wygrana i samym tylem - dla mnie niema roznicy - a tak swoja droga to F1 w koncu da sie ogladac - wszytcy w miare rowne tempo i jest walka - nie to co za michaela - wtedy to sie czlowiek tylko zastanawial czy zdubluje wszystkich a teraz niewiadomo ktora walke pokazac

a co do kubicy to dalej dobry kierowca i nic sie niezmienia - prawda jest taka ze w F1 jest wielu swietnych kierowcow i podniecanie sie ze ktos jest lepszy duzo od innych zakrawa o ignorancje - teraz wszyscy krzycza ze button jest genialny - ciekawe kto z tych osob by powiedzial to samo rok temu

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.