Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

I co odkrywczego powiedzial Murray? Bo zgadzam sie z nim.

Pytanie bylo tendencyjne, spytaj Murraya kto jest najlepszy w stawce:)

Powiedz mi czy to bylo to "rozplywanie" sie????

Na pytanie czy Robert Kubica moze zdobyc tytul WDC kazdy odpowie ze tak.

Na pytanie czy jest najlepszy chyba juz nie.

Ja proponuję z nim nie wchodzić w polemiki. Ma swój punkt widzenia i już.

Jest taki wiek, że wszystko teoretycznie ma być jasne, proste i przyjemne; kierowca najlepszy, najgorszy, pierwszy, drugi itd. Wszystko na swoim miejscu :-) Nie zakłócajcie mu jasności przekazu.

Szumacher pewnie przeklina dzien w ktorym mu dali niebieska pigulke... Tench, ja naprawde szanuje Twoje zdanie :) ale nie lubie jak ktos narzuca swoje (jeszcze gorzej, ze krzywdzace) innym :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Co jest krzywdzacego? Ze Kubika nie jest najlepszy? Nie potraficie tego przelknac? Jak dzieci...

Foxbat to nie jest tylko moje zdanie.

"Fernando Alonso, the world champion in 2005 and 2006, is potentially the best all-round driver out there and I suspect he is going to be immense this season. "

On tez jest w bledzie? Napiszcie maila ze sie myli bo to Kubica mistrzem jest...

Piter z Ci z BBC tak sie rozplywaja nad Kubica a tu Alonso najlepszy? A moze Brundle tez jest antyPolakiem?

foxbat, 6 Kwi 2010, 18:59

>Szumacher pewnie przeklina dzien w ktorym mu dali niebieska pigulke...

Foxi, miszczu był produktem marketingowym. W sprzyjających okolicznościach wypromowali go, wsadzili w najlepszy wózek i wmówili gawiedzi, że jest debeściak :-)

.. no więc Foxi jak zaznaczyłem, miszczowi nawet dobierali niedojdy za team matów, wszystko by lepiej błyszczał. Dopiero mameja Masa przestraszył go kiedy miejscami lepiej poczynał sobie i odszedł na emeryturkę :-)

zagadka kim sa kierowcy:

pierwszy:

przegral z Nelsonem Piquet, zdobyl tylko 4 punkty, ale Nelson Piquet 2 razy wygral i w sumie zdobyl jakies 34 punkty

nastepnie pokonal swojego drugiego partnera Martina Brundle (kto to jest Martin Brundle???)

pozniej mial taka sama ilosc punktow jak jego nastepny partner Riccardo Patrese(kto tego pana jeszcze pamieta?)

nastepny w kolejce, Verstappen (kolejna gwiazda ;) no pokonal go :)

nastepnie pokonal gwiazde F1 niejakiego Johnny Herbert :)

nastepnie pokonal takie tuzy F1 jak Eddie Irvine, Rubens Barrichello czy Felippe Massa...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

drugi:

przegral punktem z John Watson (kto to jest?;)

wygral z René Arnoux (kto to jest?;)

wygral z Eddie Cheever (kto to jest?;)

przegral z Niki Lauda (mistrz swiata)

wygral Niki Lauda

wygral Keke Rosberg (Rosberg? kto to jest Rosberg? ;) no ten to mistrz swiata f1 akurat :)

wygral z Stefan Johansson (kto to jest?;)

przegral z Ayrton Senna (mistrz swiata)

wygral z Ayrton Senna (mistrz swiata)

wygral z Nigel Mansell (mistrz swiata)

wygral z Jean Alesi

wygral z Damon Hill (mistrz swiata)

drugi:

przegral punktem z John Watson (kto to jest?;)

wygral z René Arnoux (kto to jest?;)

wygral z Eddie Cheever (kto to jest?;)

przegral z Niki Lauda (mistrz swiata)

wygral z Niki Lauda

wygral z Keke Rosberg (Rosberg? kto to jest Rosberg? ;) no ten to mistrz swiata f1 akurat :)

wygral z Stefan Johansson (kto to jest?;)

przegral z Ayrton Senna (mistrz swiata)

wygral z Ayrton Senna (mistrz swiata)

wygral z Nigel Mansell (mistrz swiata)

wygral z Jean Alesi

wygral z Damon Hill (mistrz swiata)

poprawione ;)

Tench, dokladnie 1 to Szumacher, no i niech mi ktos powie ze mial latwo! drugiego tez odgadles, tak to Prost, no akurat ten to mial "z gorki"...

nikt nigdy niepowiedział że Kubica jest najlepszy - niepowiedział też że Alonso jest najlepszy ( Alonso poprostu już udowodnił swoją marke wygrywając w renault i kończąc lata schumacher'a ) - niepowiedział też że Hamilton jest najlepszy - czy tez Rosberg czy Vettel - są kierowcy lepsi i gorsi - ważne jest kto trafia do jakiego team'u i jak go tam wspierają

co do Heidfeld'a i bmw - to niewiem jakby wyglądała sytuacja gdyby bmw było normalnym zespołem ( bo trzeba przyznać że byli oni troszke nieporozumieniem ) i rozwijało bolid jak chociażby ferrari ( czyli pod dyktando kierowcy który pokazuje większe obietnice sukcesów ) - Robert miał przewage nad Heidfeld'em i było to widoczne ( punkty mówią mało - analogiczna sytuacja massa vs alonso w tym roku ) dla każdego ( jak chcesz się spierać to zobacz kto ma w dowodzeniu team a kto nawet niedostał drugiego siedzenia ) - żaden normalny team nieporzuciłby sezonu gdy jego kierowca prowadzi w rankingu i ma szanse na zdobycie WDC tak blisko końca sezonu ( troszke sposób na pokazanie - mamy Cie w d...e ) - a sytuacje 2009 też każdy zna - rozwijamy bolid pod Heidfeld'a bo sobie gorzej radzi ( nieważne było że zmiany niezbyt pasowały Kubicy )

brawo sensowny post:)

Ja Kibicuje Ferrari i Massie a za najlepszych uwazam Alonso i Hamiltona obecnie(Vettel potrzebuje doswiadczenia i bedzie killerem), a wy mi tu z antyPolskoscia wyjezdzacie....

Jak pomyslisz dalej dojdziesz do tego ile jest warty bolid/zespol a ile kierowca.

• Użytkownicy+

Co do Senny to bez najlepszych silnikow Renault tez byl 4 i to za Schumacherem..

Zgadza się, za bardzo młodym Schumim.

Senna też był fajny gość, żeby zapewnić sobie tytuł mistrza wjechał Prostowi w tył bolidu......

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.