Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ha, ha! A nie mówiłem, że "JEDNAK"?

"Telewizja Polsat najprawdopodobniej pokaże niedzielny wyścig Formuły 1 w Grand Prix Chin w głównym, otwartym kanale. Rozważano odwołanie transmisji z powodu żałoby narodowej i pogrzebu prezydenta Lecha Kaczyńskiego, który ma się odbyć właśnie w niedzielę, jednak wszystko wskazuje na to, że do tego nie dojdzie.

GP Chin z udziałem Roberta Kubicy rozpocznie się w niedzielę o godzinie 9 rano. O 14 w Bazylice Mariackiej w Krakowie zaczną się uroczystości pogrzebowe. Wyścig nie koliduje więc z uroczystościami, ale mimo to Polsat rozważał rezygnację z transmisji GP w otwartym kanale.

- Na pewno pokażemy wyścig w jednym z kanałów sportowych - Polsacie Sport lub Polsacie Sport Extra. Jeśli chodzi o Polsat główny, to wstępna decyzja jest taka, że JEDNAK na tym kanale również będzie transmisja z Grand Prix Chin - powiedział Wirtualnej Polsce rzecznik prasowy telewizji Polsat Tomasz Matwiejczuk."

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

"W Polsacie naziemnym wyscig zakloca zalobe ale w polsat sport juz nie..

Poza tym nie wiem czy oni moga nie puscic wyscigu bo Polsat nabywajac prawa do transmisji ma pewne zobowiazania. Np. brak reklam podczas wyscigu czy ogolnodostepny qual."

Tench ...zauważ że każdy kanał tematyczny od ubiegłej soboty funkcjonuje normalnie.....

nie zauwazyłem znaczacych zmian na zadnych hbo, canal+, polsat sport czy sport extra czy tvp sport...

natomiast na tych "ogólnodostępnych" stacjach z racji żałoby, każdy wie jak wyglada program i jak będzie wygladał do niedzieli do godz 24.....

ja to rozumiem i jakos mi to wogole nie przeszkadza... stała sie tragedia i juz...

i jezeli o mnie chodzi to tego wyscigu mogli by w polsacie zwyklym nie pokazywac....

bo badz co badz bedzie to dziwnie wygladac.... skoro i tak ciagle pokazuja wszsytko co z katastrofą zwiazane to conajmniej dziwnie bedzie wygladał przerywnik w postaci wyscigu .....

a tuz po nim pogrzeb....

takie jest moje zdanie...smiało mogli by go puscic w polszmat sport lub sport extra...a po zalobie retrasmisje w otwartym ...

w koncu to tylko 1 dzien........i nie wierze ze z racji żałoby, i tego jak cały swiat na to patrzy ze nie dalo by się tych "zobowiazan" nagiąć ....

Na mocy porozumienia z FOM Polsat nabywajac prawa do transmisji wyscigow F1, ma obowiazek puscic wyscil i kwalifikacje w kanalach ogolnodostepnych.

@bawolek

To jest szczyt obludy, jedna telewizja, 2 kanaly, na jednym jest zaloba a na innym nie?

Jesli wyscig zakloca zalobe to telewizja Polsat jako telewizja polska ktora stracila jednego z zalozycieli powinna zrezygnowac z transmisji a nie nadawac transmisje na wlasnej platnej platformie.

bawolek, 15 Kwi 2010, 15:13

>

>Tench ...zauważ że każdy kanał tematyczny od ubiegłej soboty funkcjonuje normalnie.....

>nie zauwazyłem znaczacych zmian na zadnych hbo, canal+, polsat sport czy sport extra czy tvp

>sport...

>

Zauwaz ze TVP kultura zadnych koncertow/programow rozrywkowych nie emituje mimo ze jest kanalem tematycznym.

"@bawolek

To jest szczyt obludy, jedna telewizja, 2 kanaly, na jednym jest zaloba a na innym nie?"

chyba tego zdania nie przeczytales zanim go wyslales i wogole nie kumasz o co chodzi .....

szczerze ci powiem ze jestes ....dziwny po prostu dziwny, niektorych spraw wydaje się nie trzeba tlumaczyć ...nie trzeba tlumaczyć jak są dostepne ...

ty naprawde roznicy miedzy ogolnodostepnymi kanalami a tematycznymi nie rozumiesz ?

modrzew dobrze mowil chyba musisz do paru spraw dorosnać ...

ja akurat mam nadzieje ze tego wyscigu w ogolnodostepnym nie bedzie i juz ;p .....

Jak juz napisalem, niektorym od za duzej dawki patryjotyzmu mozg sie lasuje...

Jesli ktos chce pograzac sie w zalobie 8 dzien to ma kilka innych programow do wyboru. Ba.. moze nawet wylaczyc TV i oddac czesc poprzez modlitwe w kosciele, zadume w miejscu w ktorym sa palone znicze, czy moze nawet wyruszyc do Krakowa zeby ostatni raz pozegnac prezydenta i jego zone, a nie siedziec w fotelu przed TV.

To jest wolny kraj, ty mozesz ogladac "wspominki", ja wole F1.

Powiedz, nalezyc do tej grupy ktora wszedzie musi miec wywieszone kiry, ktora byla oburzona tym ze audiostereo.pl bylo i jest "kolorowe"? Ciekawe gdzie bedzie wasza zaloba i smutek w niedziele po 24..

Tench najzwyczajniej w świecie jesteś pusty heh ...jak puszka po piwie :/...

o moim podejsciu do zaloby narodowej nie bede Ci tłumaczył, bo niestety po paru postach i tak nie zrozumiesz z tego nic...

za to widze niektórym nalezy wytlumaczyć, że "wolny kraj" nie oznacza lekcewazenia załoby narodowej i itp spraw....

nie ma znaczenia czy ktoś jest patriotą czy nie......

"Bawolek gdzie masz zalobe? W sercu czy w telewizorze?" czy Ty to zdanie rozumiesz ? takim tokiem mozna powiedzieć "mam załobe w sercu dzis wieczorem ide na impreze...i tak mam w sercu załobe" ...

idź poprzegladaj sobie kanały w TV nakarm się papką, czekaj z wytęsknieniem na nastepne GP, a jak będzie pogrzeb to przełącz sobie kanał heh....

tak wyglada dzisiaj świat, ludzie się "hodują" a nie wychowują ....

EOT

a i gdyby jakims cudem polszmacik nie puscił GP to nie zapomnij napisać do FOM że z polsat z powodu załoby narodowej nie mógl wypełnic obowiazkow i nalezy ci sie rekompensata.... bo bedziesz zmuszony obejzec powtorke...jaka strata

bawolek, 15 Kwi 2010, 17:14

>za to widze niektórym nalezy wytlumaczyć, że "wolny kraj" nie oznacza lekcewazenia załoby narodowej

>i itp spraw....

>nie ma znaczenia czy ktoś jest patriotą czy nie......

Czyli wg Ciebie gdyby puscili wyscig w programie tematycznym to byloby ok? Gdyby TVP Kultura puscila koncert rockowy to tez byloby ok? To tez jest kanal tematyczny...

To jest poprostu obluda i inaczej tego sie nie da nazwac...

>"Bawolek gdzie masz zalobe? W sercu czy w telewizorze?" czy Ty to zdanie rozumiesz ? takim tokiem

>mozna powiedzieć "mam załobe w sercu dzis wieczorem ide na impreze...i tak mam w sercu załobe" ...

"Panowie różni ludzie różnie pojmują żałobę i patriotyzm. Dla jednych to kolory na portalu internetowym, wstawianie wstążeczek na naszejklasie, czy rysowanie zniczy z nawiasów. Czy aby to jednak jest najważniejsze? Inni noszą żałobę w sercu."

EOT

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - szok :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tutaj lepiej widac

Ukryta Zawartość

Nazwa toru: Shanghai International Circuit

Pierwsze Grand Prix: 2004

Długość toru: 5.451 km

Liczba okrążeń: 56

Całkowity dystans wyścigu: 305.066 km

Rekord toru: 1:32.238

Rekordzista toru: Michael Schumacher (Ferrari)

Zwycięzca w sezonie 2009: Sebastian Vettel (Red Bull)

Zwycięzca w sezonie 2008: Lewis Hamilton (McLaren)

Zwycięzca w sezonie 2007: Kimi Raikkonen (Ferrari)

Zwycięzca w sezonie 2006: Michael Schumacher (Ferrari)

Zwycięzca w sezonie 2005: Fernando Alonso (Renault)

Zwycięzca w sezonie 2004: Rubens Barrichello (Ferrari)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.