Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Borowczyk istotnie był dzisiaj nawet jak na siebie wyjątkowo nieogarnięty.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ktoś jednak nakręcił akcję Sakona Yamamoto podczas zmiany opon:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Słucham tylko muzyki.

Menedżer Kimiego Raikkonena potwierdził, że Renault prowadziło rozmowy z kierowcą w sprawie zatrudnienia na sezon 2011 - donosi serwis motorsport.com.

Fiński kierowca miałby w przyszłym roku być partnerem Roberta Kubicy. - To prawda, rozmawiałem z Boullierem - powiedział fińskiemu dziennikowi "Turun Sanomat" menedżer zawodnika Steve Robinson.

30-letni Raikkonen w 2009 roku jeździł w barwach w Ferrari. W tym sezonie startował w rajdach samochodowych. Fin myśli o nowych wyzwaniach w F1.

- Chcemy mieć jak najwięcej możliwości na przyszły sezon - mówi Robertson. - Kimi i ja rozmawialiśmy z Renault o sytuacji. Słyszałem, że Kimi miałby jeździć w NASCAR, ale zdecydowanie to nie wchodzi w grę.

Według reporterki Heikki Kulty powrót do F1 jest najbardziej prawdopodobną opcją. Gdyby Raikkonen został nowym kierowcą Renault, z teamem musiałby sie pożegnać Rosjanin Witalij Pietrow.

Szef Renault Eric Boullier potwierdził, że prowadzone są rozmowy z fińskim kierowcą. - To prawda, skontaktował się z nami. Trzymamy rękę na pulsie - zdradził Boullier w rozmowie z autosport.com. Szef teamu z Enstone nie podjął jednak jeszcze ostatecznej decyzji, co oznacza, że Pietrow nadal ma szanse na zachowanie posady w Renault.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Menedżer Kimiego Raikkonena potwierdził, że Renault prowadziło rozmowy z kierowcą w sprawie zatrudnienia na sezon 2011 - donosi serwis motorsport.com.

Fiński kierowca miałby w przyszłym roku być partnerem Roberta Kubicy. - To prawda, rozmawiałem z Boullierem - powiedział fińskiemu dziennikowi "Turun Sanomat" menedżer zawodnika Steve Robinson.

30-letni Raikkonen w 2009 roku jeździł w barwach w Ferrari. W tym sezonie startował w rajdach samochodowych. Fin myśli o nowych wyzwaniach w F1.

- Chcemy mieć jak najwięcej możliwości na przyszły sezon - mówi Robertson. - Kimi i ja rozmawialiśmy z Renault o sytuacji. Słyszałem, że Kimi miałby jeździć w NASCAR, ale zdecydowanie to nie wchodzi w grę.

Według reporterki Heikki Kulty powrót do F1 jest najbardziej prawdopodobną opcją. Gdyby Raikkonen został nowym kierowcą Renault, z teamem musiałby sie pożegnać Rosjanin Witalij Pietrow.

Szef Renault Eric Boullier potwierdził, że prowadzone są rozmowy z fińskim kierowcą. - To prawda, skontaktował się z nami. Trzymamy rękę na pulsie - zdradził Boullier w rozmowie z autosport.com. Szef teamu z Enstone nie podjął jednak jeszcze ostatecznej decyzji, co oznacza, że Pietrow nadal ma szanse na zachowanie posady w Renault.

Jako sprzątaczka?

Jako sprzątaczka?

Może jako ten klucz co ostatnio nawalił. Ryj ma taki nawet pasujący...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

No, nareszcie się doczekałem... powrotu Heidfelda za stery Saubera.

Mam nadzieję, że jeszcze w końcówce tego sezonu pokaże wszystkim jak się kurna jeździ bolidem F1 i między innymi Kubicy da nieźle popalic.

No, nareszcie się doczekałem... powrotu Heidfelda za stery Saubera.

Mam nadzieję, że jeszcze w końcówce tego sezonu pokaże wszystkim jak się kurna jeździ bolidem F1 i między innymi Kubicy da nieźle popalic.

Ech,możesz się nie doczekać...dobrej jazdy tego Bubka.

Pierwszego dnia treningów, po niemal rocznej przerwie, notował identyczne czasy okrążeń co jego partner z zespołu Kobayashi, a to chyba o czymś świadczy, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że w odróżnieniu od Kobayashiego jeżdżącego non stop, Heidfeld wczoraj pierwszy raz siedział w bolidzie Sauber 2010, który znowu też nie odstaje jakoś dramatycznie od aut Renault. Także zapowiada się interesująco, przynajmniej na linii Heidfeld vs. Kubica, he he ;)

Zapowiada się Interesująco - pod warunkiem, że będą startowali ze zbliżonych pozycji lub jechali niedaleko...

A poza tym jakie "ciekawe" komentarze wymyśli Borowczyk na temat Kubica-Heidfeld :-)

Ciekawe, czy Nick zakwalifikuje się do Q3? Chyba nie...

Pozdrawiam

6. Barichello

7. Rosberg

8. Kubica

Nie wiem po co w ogóle wyjeżdżał w Q3 (chyba tylko po to, żeby mnie wk***ic) mógł zostac w garażu do końca, to by zaoszczędził dwa komplety opon, a nie tylko jeden.

Żenada i dno.

6. Barichello

7. Rosberg

8. Kubica

Nie wiem po co w ogóle wyjeżdżał w Q3 (chyba tylko po to, żeby mnie wk***ic) mógł zostac w garażu do końca, to by zaoszczędził dwa komplety opon, a nie tylko jeden.

Żenada i dno.

Zgadza się..żenada.Mówią,że chcą być czwartą siłą a są chyba już w tej chwili szóstą.

Pietrov popełnił błąd, może specjalnie :-)

Wyscig naprawdę świetny, koncertowo Webber, który robił dokładnie to na co było zapotrzebowanie. Hamilton - jak jeden się uspokoi (Vettel) drugi daje czadu, po prostu piękne :-) Massa - kto to jest Massa?

Robert, co tu dużo mówić takiego nagromadzenia agresji w kilku okrążeniach dawno nie widziałem, ilu to było 6-ciu? Hamilton powinien kupić sobie DVD z nagraniem tych sekwencji i zobaczyć jak to się robi. Fantastycznie wyglądały ujęcia on board z bolidu Roberta.

Dlaczego te "cudowne laczki" założyli mu przy drugiej wizycie w boxie a nie przy pierwszej ?

Widzę jesteś pod wpływem komentarza fachovcuf z polsatu. Najprawdopodobniej było slow-puncture lub inny poważny problem z oponami, stąd niezaplanowana zmiana. Komentarze Borowczyk, niech tam, przeboleję ale jeśli Maurycy, kierowca pożal się Boże wyścigowy nie wie co jest grane i zastanawia się "co to za strategia" oraz jest pełen "podziwu dla Webbera za dbanie o opony" gdy Roberta "już się zużyły" przyprawia o womity.

Nie wiem czym się tu podniecac przesadnie. Kogo tam znowu takiego wyprzedził, pomijając już fakt, że na świeżych gumach w dodatku. Massę? A kto to jest Massa...

Biorąc pod uwagę Rosberga i Barichello (już tradycyjnie) z przodu, oraz Hamiltona i Kobayashiego, którzy odpadli (a byliby z przodu) plus beznadziejna strategia poczynając już od sobotnich kwalifikacji (koncertowo zjebane Q3 też już tradycyjnie zresztą) to rysuje się obraz jednej wielkiej nędzy i rozpaczy panującej w Renault, a że w końcówce wyprzedził paru cieniasów jadących na zdartych oponach... Kto za dwa tygodnie będzie o tym w ogóle pamiętał, liczą się punkty w tabeli.

parantulla

Cos Ty taki negatywnie nastawiony?:)

Lepiej ze kubica byl 7 niz 13 nie? Wiadomo renault to sredniak. Ale przez prawie caly wyscig kubica trzymal ok 8 sekund nad barichello wiec bari jest zdecydowanie wolniejszy od kubicy. Jedynie co martwi ze rosberg wskoczyl przed kubice i widac jest szybszy od niego. Bambus dzis byl niezle wkurzony hehe

Milo by bylo gdyby massa po sezonie zostal odprawiony z kwitkiem i miejsce by sie zwolnilo dla kogos szybszego...:)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

parantulla

Cos Ty taki negatywnie nastawiony?:)

Lepiej ze kubica byl 7 niz 13 nie?

A tam takie lepiej. Regularne baty od Mercedesa, a ostatnio od Saubera czy nawet Williamsa, to ma byc lepiej? Lepiej od czego :)

Poza tym 7 był głównie dlatego, że wcześniej odpadło co najmniej czterech kierowców, za którymi by wyjechał po swoim ostatnim pit stopie, a ci których w końcówce tak gładko wyprzedzał, to ostatnie lebiegi w wyścigu (ze stratą minuty do szóstego Barichello) którym zabrakło jednego okrążenia, żeby zostali zdublowani przez czołówkę, to też wyczyn raczej średni ich wyprzedzic, zwłaszcza jadąc na świeżych oponach w przeciwieństwie do wszystkich pozostałych.

Nie jestem negatywnie nastawiony, tylko startując z 6 pola mógł byc spokojnie 4 na mecie i przeskoczyc w generalce za jednym zamachem Rosberga i Massę, ale lepiej stac w garażu jak jełop i oglądac Q3 w telewizorze zamiast wyjechac na tor jak cała reszta stawki, bo przecież oni są miszcze i nie muszą, po co, niech inni się męczą...

parantulla, jak Ty tak "uwaznie" ogladasz wyscigi to ja sie nie dziwie, ze do az tak ciekawych wnioskow dochodzisz..... ROTFL.... przeczytaj swoj post jeszcze raz :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

przeczytaj swoj post jeszcze raz :)

Przeczytałem i co?

Wszystko się zaczęło (i skończyło) w sobotę podczas Q3, a skoro ktoś twierdzi, że przeskoczenie Mercedesa czy Williamsa w kwalifikacjach wykracza poza możliwości Renault, to tym bardziej nie rozumiem do czego pijesz.

Startując z szóstego pola (a nie z ósmego) wystarczyło trzymac się za czołówką i spokojnie czekac, bo to akurat bylo do przewidzenia, że skoro przed nim jadą wszyscy kierowcy walczący o tytuł, to prędzej czy później nastąpi jakiś dzwon i przynajmniej dwóch z nich da radę jeszcze przeskoczyc. Czy może się mylę?

A co do rewelacyjnego 7 miejsca na mecie po fantastycznych manewrach wyprzedzania, to policzmy: Hamilton, Kobayashi i Heidfeld odpadli z wyścigu, a Schumi po kontakcie i wymianie skrzydła spada na koniec stawki. Gdyby nie to, Kubica po swoim ostatnim pit stopie wyjechałby za nimi wszystkimi i prawdopodobnie żadnego z nich nie dałby rady już wyprzedzic, to który byłby na mecie?

Edytowane przez parantulla
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.