Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ups, fucktycznie...

Z rana mam ciężkie jarzenie, zwłaszcza w poniedziałek...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

no i mamy r31...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Trzeba przyznac, że wygląda zabójczo.

Jeśli przynajmniej w połowie jeździ tak jak wygląda, to już jest dobrze ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

zapewne już mu zabronią jazdy po dzisiejszym wypadku

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez terror twins

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

"Robert Kubica i Jakub Gerber wypadli z trasy pierwszego odcinka specjalnego rozgrywanego we Włoszech rajdu Ronde di Andora - informuje serwis f1.pl.

Skoda Fabia S2000, która jechali Kubica i Gerber uderzyła lewą stroną w barierę. Samochód jest poważnie rozbity. Odcinek został przerwany. Członkowie załogi są przytomni.

Pilot opuścił auto o własnych siłach. W pełni przytomny kierowca został wydobyty z samochodu przez służby ratownicze i przetransportowany śmigłowcem do szpitala."

Shit!

Cholera... ciekawe czy go poskładaja na sezon F1... Chociaz jezeli to prawda o złamaniu to moze zapomniec o tym sezonie pewnie...

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

• Użytkownicy+

Panowie!!! Właśnie czytam w TVN24 na pasku, że Kubica miał poważny wypadek. Jest połamany i ma zmiażdżoną rękę, która być może będzie amputowana :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez palton

No i na ch*j potrzebne mu to było...

P.S.

13:38 Rzecznik szpitala: doniesienia o amputacji dłoni nieuzasadnione

Edytowane przez parantulla

Właśnie zaczęli operowac (za Polsat News) żeby zatrzymac krwotok wewnętrzny i nastawic połamane kości.

O amputacji dłoni jak na razie nie ma jeszcze mowy, ale za to jest wysokie ryzyko trwałej utraty władzy w kończynie.

Ruski już pewnie odbija szampana psia jego mac...

Edytowane przez parantulla

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jak glowa cala to zwykle nawet skomplikowane urazy kosci sa do opanowania, pozniej to glownie kwestia rehabilitacji, co do reki to rokowanie jest trudne, a szczegolow napewno po operacji co do uszkodzen nie powiedza...wyjdzie z czasem ...i z czasem bedzie wiadomo jak to wplynie i czy umozliwi dalsza kariere....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Jednak trzeba powiedzieć śmiało i otwarcie,że Kubica w formule juz zakończył swoją karierę.

Jednak Dorn dobrze powiedział o tych ścierwojadach,bo już trzy godziny po wypadku spekulowali,kiedy znowu

zasiądzie za kierownicą bolidu....należy sie cieszyć,że po prostu przeżył ten wypadek.

ps.może niektorzy forumowi rajdowcy,znawcy od wszystkiego też sie opamiętają w swych szaleństwach rajdowych.

Jednak trzeba powiedzieć śmiało i otwarcie,że Kubica w formule juz zakończył swoją karierę.

ps.może niektorzy forumowi rajdowcy,znawcy od wszystkiego też sie opamiętają w swych szaleństwach rajdowych.

Stary, jak Cie lubię tak teraz dałbyś sobie siana z głupim gadaniem. Ja tego co piszesz nie przyjmuję do wiadomości i czekam na dobre wieści.

A o bolki rajdowce sami sobie poradzą, w końcu ich rajdowanie zależy tylko od ilości gadania. To na prawdę... ehem... inna liga, pożałowania godna.

Edytowane przez gagacek

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Stary, jak Cie lubię tak teraz dałbyś sobie siana z głupim gadaniem. Ja tego co piszesz nie przyjmuję do wiadomości i czekam na dobre wieści.

A o bolki rajdowce sami sobie poradzą, w końcu ich rajdowanie zależy tylko od ilości gadania. To na prawdę... ehem... inna liga, pożałowania godna.

o,ho,ho-wybacz nie myślisz teraz,więc tylko pomyśl troszkę,a jak nie to bardzo mi przykro...zażyj sieczki-Twój wybór.

Co myślisz,że Kubica to jakiś jest cyborg?...juz raz uciekł w Kanadzie spod łopaty,a teraz piszą,że winna jezdnia-gówno prawda jest.

Po co siadał za kółkiem tej fabii?....dla zarobku,dla sławy,czy jako tester?

Normalny chłop w tym wieku i tak zabezpieczony finansowo zamiast ujeżdżać fabię.....wziąłby sie za jakąś kobitkę,to by mu wyszło na zdrowie.

Dla mnie najważniejsze niech wraca do zdrowia,co będzie dalej to sie okaże wraz z upływem czasu.

Za bardzo wierzył w swoje umiejętności i się zaczął rozmieniac na drobne-poza tym w Renault twórcy kontraktu z Kubicą za bardzo wierzyli w to,że

Kubicy nic się nie stanie,bo jeśli taka była konstrukcja jego kontraktu-to będąc ze stony Renault nie pozwolił bym na takie harce Kubicy.

Jeśli natomiast Kubica wystartował bez uzgodnień,bo poniosła go pasja-to tez żle.Oba przypadki bezsensowne i niepotrzebne.Każdy start w wyścigach-

-to niekończące sie ryzyko,więc należy być non stop czujnym-tu zabrakło niestety tej czujności obu stronom.

Jak robił to dla kasy to ciężki frajer,bo pazerność go zgubiła...jeszcze mu mało???-pisze to lużno,bo nie wiem jak jest naprawdę.

Wolny czas mógłby spędzić też inaczej-tzn.szkolić młodych kierowców np.na gokartach.Sądzicie,że udział w tym rajdzie był mu naprawdę niezbędny i

jednocześnie zapewnił mu poprawę jego umiejętności-taki rajdzik a formuła to dwa różne światy,a Kubica wychowany jest od małego na....TORZE.

To wszystko-dziękuję.

ps.Wypadek jak najbardziej bardzo poważny,gdyz operacja ma trwac do godziny 20.

poza tym będąc amatorem mógłby sobie pozwolić na starty w dwóch różnych wyścigach.f1 to jego praca, na niego pracują inni.miejmy nadzieję, że chłop się wyliże

Młody jest jeszcze ,silny-więc wyjdzie z tego.

Swoją drogą jestem ciekaw na jakich zasadach startował w tym rajdziku,bo będą na pewno to próbować wyjasniać.

Młody jest jeszcze ,silny-więc wyjdzie z tego.

A trochę wcześniej pisałeś że to już koniec.

Piszesz, piszesz, a myślenia brak... A już najprzykrzej czyta się takie pouczające pitolenie jaśnie oświeconego który WIE LEPIEJ. Lepiej od człowieka który sam tworzy swoje życie, najlepiej jak umie, którym ze względu że jest sobą, takim jaki jest, interesują się miliony. Zapamiętaj że to jego życie i jego święte prawo do decydowania o sobie.

Rozumiesz? Jesteś w stanie?

Jakie durne jest to co piszesz MAM NADZIEJĘ że kiedyś będziesz w stanie zrozumieć.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Ten chłopak nawet z protezami będzie jeździł , taki zawzięty i ambitny.

Na szczyt doszedł własną ciężką pracą.

Ja go podziwiam i życzę wielu sukcesów w F-1

Przyznacie mi rację, za 3 miesiące { najpóźniej } będzie jeździł w F-1 ! I od razu zacznie stawać na pudle.

ryzykowna jazda przynosi swoje efekty

Niech Bogu dziekuje ze nadal zyje!

Ja na jego miejscu , majac tyle pieniedzy , zylbzm spokojnie cieszac sie i korzystajac z zycia a nie ujezdzajac jakies tam skody fabie.

Jak kolejny raz sie rozpier.... to wogole nie bede go zalowal. Brak poszanowania dla wlasnego zycia, skutki ryzyka i glupota, wiec takich ludzi nie mozna zalowac.

Jak kolejny raz sie rozpier.... to wogole nie bede go zalowal. Brak poszanowania dla wlasnego zycia, skutki ryzyka i glupota, wiec takich ludzi nie mozna zalowac.

Ciekawe gdzie dziś bylibyśmy gdyby nie skłonność niektórych jednostek do ryzyka. Pewnie jakimiś jamochłonami na dnie morza. Ciekawe skąd np. wiadomo że borowik szlachetny jest jadalny a muchomor sromotnikowy też, ale tylko raz.

Szacunek dla Kubicy i oby jak najszybciej za sterami nowego Renault zasiadł.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.