Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

To co z tobą?Chory jesteś,że nic nie wciągasz?Choćby na uspokojenie?

To nie jest po Polsku.

modrzew to smutne ale wiekszosc rozrywek po jakims czasie mnie nudzi

okres fascynacji alkoholowych dawno minął ,zostal tylko jako dodatek do miłych sytuacji lub odkrywanie nowych smaków

złe sytuacje roznosze w strzępach na trzeżwo- to nie jest po Polsku ale zwykle mam doczynienia z kolejnym popierdolencem ktory chce cos ugrac po pijaku wiec sam rozumiesz

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

No i nie trzeba było długo czekac, żeby wyszła kolejna bzdura z DRS w roli głównej.

Jakiś mundry wpadł na pomysł, że skoro są ku temu sprzyjające okoliczności przyrody (charakterystyka kanadyjskiego toru)

to czemu by nie pozwolic używac DRS w dwóch miejscach, a nie tylko w jednym jak dotychczas.

Będzie jeszcze więcej widowiskowych manewrów "wyprzedzania" niż dotychczas i w ogóle będzie cudnie.

Tylko jakoś w tym zachwycie nikt jak dotąd nie zauważył, że jest tylko jeden punkt pomiaru odległości pomiędzy zawodnikami...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Na tak usyfionym asfalcie, to se można pojeździc, taczką.

Jak do niedzieli tego nie rozjeżdżą, to połowę wyścigu przejadą za SC

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Oby tych Ład przed kwalifikacjami nie porozbijali, chociaż w przypadku Ruskiego dzikusa, to chyba nie ma żadnego znaczenia,

bo dzwona jutro ma jak w banku ;)

Te renóweczki to z piz*ą czy bez się nadają... do siania trawy na Euro2012.

Jak nie będzie dzisiaj deszczu, to wątpię czy w punktach dojadą, o ile w ogóle dojadą...

A co mnie tam Kubica ;)

Zobacz wyniki Mercedesa, nie rok temu, a jeszcze dwa czy trzy miesiące temu, jaką mieli stratę do Renault, a jaką mają teraz.

Pozostali też już gonią i to coraz wyraźniej, a jak jeszcze dodamy możliwośc podwójnego użycia DRS-u, to cienko to widzę, oj cienko.

Hue hue, no piknie piknie :) 4. HEI 5. PET i czerwona flaga, lepiej byc nie mogło :D

Zmieniając temat, formuła w dzisiejszych czasach robi się sportem dla ciot.

W latach 90tych nikt by tego wyścigu nie zatrzymał. Pamiętam Spa 1996 lub jakoś podobnie. Lało dwa razy mocniej i jechali. Jak Schumi wjechał w dupę Coulthardowi to potem w boksach leciał do niego z pięściami. Myślał, że Coulthard specjalnie hamował.

Działo się. Nie to co teraz uśmiechnięte buźki do kamer.

Vetel jest wart tyle co wart jest jego bolid...nic ponad to.Button z kolei najpierw załatwił Hamiltona a potem pojechał po zwycięstwo.Pewnie,gdyby nie załatwił kolegi z zespołu...nie wygrałby.Jedyny wyścig w tym roku...prawdziwy.Działo się.

hehe Parantula powiedz...

Co tu gadac, stary lis, a dał się złapac na najstarszy numer świata...

Za to mina Vettela... bezcenna :)

Czy Button załatwił czarnego? hmm.. nie dał mu miejsca i bardzo dobrze.

Zdaje się w McLarenie powoli dojrzewają do faktu, że fajerwerki to za mało. Powinni postawić na Buttona. Mądra jazda punktuje. Pazur mozna pokazać ale trzeba mieć trochę oleju w głowie.

Parantulla, żyjesz? :-) Telewizor cały?

Zapisz sie do funclubu Kobayashiego :-)))

A jeszcze tak z innej beczki, to jak to w końcu jest z tymi dwiema godzinami, bo czegoś tu nie kumam.

Na przykład GP Chin rok temu co tak lało, że papierowe statki sobie w pit lane puszczali,

to nie wznowili go przypadkiem właśnie dlatego, że minął czas i nie było szans się zmieścic w tych dwóch godzinach?

Parantulla, żyjesz? :-) Telewizor cały?

Telewizor cały, ale stara się nie odzywa, bo dostałem takiej kurwicy, że dzieciaka w drugim pokoju obudziłem...

A co do Buttona, to owszem pojechał super, ale z Hamiltonem przesadził i gdyby było na odwrót, to HAM na bank zaliczyłby karny przejazd.

najdluzsza transmisja deszczu jaka widzialem.... hamilton? plajstation drajwer... tak jezdzilismy z kuzynem na amisi w Formula One Microprose'a na amidze na poczatku lat 90tych... szumacher pokazal klase... przycisk "ugotowal" niemiaszka na ostatnim kolku :) piekny widok!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

2h wyścigu, jazdy znaczy się. Zatrzymanie wyścigu (czerwona flaga) zatrzymuje czas.

Włodek jedno dziś mądrze powiedział (bo powtórzył moje zdanie:-)), dupy nie kierowcy. Ścigać się a nie deszcz przeczekiwać.

Dokładnie...ścigać się w deszczu.Tylko tam była woda,w jednej części toru...wystarczająca do zatopienia bolidu.

No Batton zajechał czarnemu...wyraźnie,później to powtórzył.Jechał dzisiaj niczym...Hamilton.Zasadą jest ostatnio,ze jeśli chcesz wygrywać z RedBullami musisz ich naciskać i jechać na całość a jak się okazuje,popełniają błędy a wynika z tego,ze bolidy mają super...tylko.

Najlepszy wyscig w tym sezonie a moze nawet i z poprzedniego sezonu;-) Taka powinna byc f1 . No i vettel biedaczek nie wytrzymal cisnienia. Ciekawe co by bylo gdyby co wyscig ktos go tak naciskal ile wtedy mial by zwyciestw;-)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Zgadzam się. Dawno takiego wyścigu nie było. No i chyba od kilku lat nie było takiej sytuacji jak z Massą i Kobayashim :).

Hejdfelda się nie będę czepiał, nie wyszło mu ale Hamilton mam nadzieję że dostanie karę w najbliższym wyścigu. Button ładnie skwitował to przez radio "What is he doing ?". Brakowało mi w środku tylko jednego słówka "Fuck". Ale pewnie biorąc pod uwagę wypowiedzi Hamiltona wcześniej to wina jest i Webbera i Buttona - wszyscy mu drogę zajeżdżają bo jest czarny !. Zastanawiam się czy nie powinni dla niego jakiegoś osobnego toru jazdy zrobić - coś jak buspas w wawie.

A Vettela wcale bym się nie czepiał aż tak. Widać było po czasach okrążeń że Button o wiele szybciej jedzie - nadrabiał ponad 1 sek na okrążeniu - wg mnie Vettel miał zużyte tylnie oponki i stąd te słabe czasy. Przez radio napewno mu mówili że Button nadrabia. Cisnął ile się da i zużyte oponki złapały uślizg.

Panowie my tu gadu gadu a tym czasem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.