Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

oglądałem dzisiaj P2 - Robert niech lepiej się skoncentruje na WRC - zrobiono z F1 pośmiewisko - Brundle powiedział że jak siedzi w padoku w słuchawkach to prawie niesłyszy "bolidów" :D - na transmisji brzmiało to jak wyścigi odkurzaczy - może się obudzą jak im publika zacznie lecieć na pysk

Edytowane przez piter z

Tutaj były treningi więc jest szansa, że będą też kwalifikacje i wyścig.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dowcipniś się znalazł. Prima aprilis jest za dwa tygodnie :)

Skąd masz to potwierdzone info?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

W tej chwili jest już oficjalnie na stronie

Ukryta Zawartość

Ps niestety abonenci nc+, w tym i ja, obejdą się smakiem :/ alternatywnie można założyć konto w ipla... W tej chwili pakiet sport jest przez 14 dni za darmo.

Ukryta Zawartość

To bardzo ciekawe, bo tak się akurat składa, że ja te wszystkie Polsat Sporty mam wykupione

i właśnie sprawdziłem, że na żadnym nie ma ani słowa na temat F1.

Wszędzie jakieś mecze jutro od rana lecą albo boks. W niedzielę to samo.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Tutaj masz info o transmisji ;) ...

Ukryta Zawartość

Sprawdzałem u siebie na "guide" w UPC - od 7.00 do 9.00 - jest puste okienko, więc może się uda ;)

Ukryta Zawartość

Wspaniala postawa czterokrotnego miSzCzaswiata....

Ale miał k**wa minę, buehehe :D

Swoją drogą Kimi nie był lepszy...

Tak naprawdę to przyszły sezon wrc zapowiada się na najlepszy od wielu lat i to nie tylko dla nas za sprawą Roberta ale ogólnie ma być poprawiona oprawa medialna i powiększyła się troszkę stawka bo dochodzi hyundai. Jeszcze jakby doszedł tak z jeden team fabryczny...

Volkswagen

Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala, Andreas Mikkelsen

Citroen

Mads Ostberg, Kris Meeke, Khalid Al-Qassimi*

M-Sport Ford

Mikko Hirvonen, Elfyn Evans, Robert Kubica

Hyundai

Thierry Neuville, Dani Sordo*, Juho Hanninen*, Chris Atkinson*

Z tym że zawodnicy z * nie mają pełnego sezonu startów

o sponsorach petro każdy wiedział, nikt tylko nie spodziwał się że Lotosowi tak bardzo zależy na Robercie i że są gotowi wyłożyć tyle $$$ żeby M-sport wydzielił dla Kubicy pod team

że tak zacytuje sam siebie - jest lepiej niż myślałem - tylko niech ktoś do cholery zajmie się na poważnie oprawą medialną

toyota testuje yaris WRC -

Ukryta Zawartość

a peugeot homologował 208 T16 ale "tylko" R5 -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) dla prywatnych klientów

niemniej dobre oznaki dla sportu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

że tak zacytuje sam siebie - jest lepiej niż myślałem - tylko niech ktoś do cholery zajmie się na poważnie oprawą medialną

toyota testuje yaris WRC -

Ukryta Zawartość

a peugeot homologował 208 T16 ale "tylko" R5 -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) dla prywatnych klientów

niemniej dobre oznaki dla sportu

...bede sie upieral ....ale gdzie ta F1?????????????????????????????????

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Kubica do F1 ma drzwi zamknięte na zawsze. Bolidy są zbyt drogie.

Międzynarodowa Federacja Sportów Samochodowych ogłosiła Kubicę Osobowością Roku 2013. Marcus Grenholm uważa znowu, że Kubica ma szansę zdominować rajdy na całe lata. Nie wiem skąd takie zaszczyty dla naszego mistrza Roberta (tytuł przyznawany dożywotnio, w Polsce przechodzi z ojca na syna). Żeby zdominować te rajdy trzeba je zacząć wygrywać, a żeby wygrywać dobrze by było dojechać do mety. Większa rację mają słowa Matthewa Baylissa: zastanawia mnie tylko, ilu wypadków potrzebuje jeszcze ten Polak, aby światowa federacja w końcu odebrała mu papiery rajdowca.

po raz kolejny chce zadeklarowac ze posypie glowe popiolem i pokajam sie publicznie wstawie fotki lub film z ' posypywania' ...jak zobacze Kubice w jakims teamie F1...ponownie

Edytowane przez fish75

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

O powrocie do F1 w ogóle nie mówię. Cuda sie zdarzają, w tym przypadku to byłby cud.

Myślałem o zwycięstwach w wrc. W nie wierzę. Na cud też jest miejsce.

Tutaj "trochę" jak z kablami, należy optymistom i fanom popsuć zabawę i wlać nieco negatywnych emocji. Macie coś z tego?

“Kejseren er i garderoben!”

Jeżeli już coś mamy, to wyłącznie trzeźwe spojrzenie na sprawę.

Przecież wyżej napisałeś że sam Marcus Grönholm uważa że Kubica może zdominować rajdy na lata. Nie wiem czy tak będzie i nikt nie wie, ale chciałbym. Widać myślisz trzeźwiej od Gronholma, widzisz to czego on i FIA nie.

“Kejseren er i garderoben!”

Napisałem także...

...Żeby zdominować te rajdy trzeba je zacząć wygrywać, a żeby wygrywać dobrze by było dojechać do mety. Większa rację mają słowa Matthewa Baylissa: zastanawia mnie tylko, ilu wypadków potrzebuje jeszcze ten Polak, aby światowa federacja w końcu odebrała mu papiery rajdowca.

...i to stanowi już o kolejnym...

Jeżeli już coś mamy, to wyłącznie trzeźwe spojrzenie na sprawę.

ps: życzę Kubicy powodzenia i czekam, kiedy będę mógł się cieszyć z jego zwycięstw.

Edytowane przez DeeS
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.