Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tench, zasypialem na polowie wyscigow od GP Wegier 2006 roku... Gdyby nie Kubica, nie dotrwalbym do dzis ogladajac F1... nie rozumiem Cie, te nascie lat temu, nawet nie marzylem o polaku w F1, nawet nie marzylem o normalnych transmisjach F1, zamiast retransmisji na poczatku historii F1 w TVP, lykalo sie kazda wspominke o F1 (z wypiekami na twarzy czytalo sie MOTOR czy nawet jakies arty w Swiecie Mlodych czy Mlodym Techniku) tu chwala Zientarskiemu na ktorego tak sie teraz psioczy :D A Ty masz polaka w F1 i mieszasz go z blotem? Poczytaj sobie ta wypowiedz Withmarsha, porownaj z tym co przezyl ten mlody chlopak z Krakowa...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

ciekawe co by biedny chłopczyk Tench zrobił jakby się kubica zgodził jeździć jego ulubionym czerwonym autkiem w tamtym roku w zastepstwie za masse ??? - też by powiedział że ferrari zrobiło błąd i "jego" "ekspert" wie lepiej - ten "ekspert" to wogóle musi być ktoś z "wewnątrz" ( może to Ron Dennis zaczoł się wypowiadać na forum dla "ekspertów" F1 :D ) - a tak na poważnie to nikt z nas niewie niczego napewno - napewno to nawet niewiedzą nic ludzie którzy się tym zajmują - tak tylko sobie gadamy i starajmy się nierobić z tego obory

tez interesowałem się F1 w latach senny jeszcze - co z tego - byłem mały i z oglądania wyścigów nic niewynika - liczy się "podszewka" tego sportu a to niestety jest sprawa której "liznać" można oglądając F1 w brytyjskiej TV i być może też w niemieckiej ( tego akurat niewiem ) - to co jest w polsacie to mała namiastka - niepodają oni prawie żadnych info które można znaleść w sieci a co dopiero coś wiecej - myśle że wiele osób całkiem inaczej patrzyłoby na F1 po oglądnieciu chociaż sezonu w takiej formie jak to wygląda w BBC

a tak do "kubicomanii" - po pierwsze zły to ptak co swe gniazdo kala - po drugiej to ludzie którzy naprawde znają sie na F1 bardzo cenią Roberta ( mówie tu o zawodnikach i właścicielach team'ow )

Modrzew brakuje Ci argumentow wiec urzadzasz sobie prywatne wycieczki?

Napisales ze Sutil jest uznawany na deszczu za naj. Skoro masz taka wspaniala wiedze to

podaj przez kogo jest uznawany za naj i podaj swietny wystep na deszczu Sutila poza Monaco.

Tech, nie naprężaj się i pogdybaj sobie.

Oczywiście, że liczą się wyniki w funkcji możliwości i okoliczności, dlatego Masa może już pomału robić miejsce np dla Roberta.

Kubica pokazał bardzo dojrzałą jazdę przez cały qual, w Q3 po restarcie pierwsze pomiarowe kółko potraktował jako kwalifikacyjne nie szanując opon. Miał powiedziane, że to jedyna szansa i idzie ciężki deszcz. Opony nie nadawały się już do poprawienia czasu gdy jednak warunki trochę się poprawiły. Ot tajemnica.

Tench po prostu uwaza sie za znawce a my tu wszyscy jestesmy wedlug niego marnymi jednosezonowcami hehe....

piter dobrze napisales ze to co w polsacie pokazuja to namiastka :) ...

tench nie odroznia za bardzo czy ktos ma talent i nadaje sie do sportu ...czy komus ten "talent" wpajano ;p jak Hamlitonowi ;p ....

zyl sobie i ogladal polsatowskie wyscigi, az tu nagle benc ;p jak na hamiltona spadło ;p

dlatego znowu napisze cieszy mnie to ze zapowiadaja się ciezkie warunki :) wtedy mniejszą rolę będzie odgrywała maszyna a troche wiecej opanowanie i kunszt drivera ;p

za wczasu napiszę ze pomijamy sytuacje gdy ktos z wlasnej winy...wpierdziela się w inny bolid i eliminuje go z wysciugu, zeby sie potem nie okazalo ze Kubica jest kiepski bo sie ktos w niego wpierdzielił :D

kurcze czekam i mam nadzieje ze sie doczekam u niego wiekszego ducha fightera ;p moze byc nawet z rozpieszczonego hamiltona ;p .....

tylko by Bron Boze jego braku opanowania i durnego cwaniactwa nie otrzymal hehehe

Bawołek

Ducha fajtera to on ma ale nie takiego bezmyślnego jak Hamileo ;-) Nie pcha się na silę gdzie nie ma szans. Ja za to go lubię. Można na wariata i .. prosto przez szykanę. Jak będzie deszcz a Hamileo nie weźmie tabletek na uspokojenie to jutro będziemy podziwiać jak się kręci :-)

Tak czy siak, fajny wyścig jutro na bank.

Tench

No i widzisz?Nie dorosłeś do poważnych rozmów.

Wiesz kto to Niki Lauda i Senna?(nie myśl o synu)

Tym się różnie od ciebie,że interesuje się F1 od czasu jak oni jeździli a ty pewnie byłeś wtedy w planach...dopiero.

Daj upust swojej mondrości,daj.

modrzew, no nie tak ostro, Tench nie jest taki zly ;) pax, modrzew pax, bo pewnie zaraz sie dowiemy, ze ogladales wyscigi z Fangio czy Moss'em w TVP1 za Sokorskiego komentowane przez Jana Ciszewskiego ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Tench - "Zachwylacilscie sie obrona przed Hamiltonem ale o tym jak przepuscil Buttona to nikt nie wspomnial.."

Proponowałbym uważniejsze oglądanie transmisji.

Ekipa Buttona podjęła ryzykowną,ale jednak bardzo słuszna decyzję/końcówka opadu deszczu/ o zmianie opon.

To zaprocentowało i przyniosło świetny efekt,Kubica nie miał najmniejszych szans.

Zresztą drugie miejsce jest doskonałym wynikiem,tym bardziej,że renóweczka ma widocznie słabsze przyśpieszenia niż konkurencja z samej "górki".

Niezależnie od dziedziny życia,w Polsce osiąganie jakichkolwiek sukcesów jest natychmiast negowane i takie osoby z reguły próbuje się sprowadzić do parteru.

Z twego "o mnie" wynika ,że jesteś jeszcze młodzieńcem,więc mam gorącą prośbę.

Postaraj się nie wpisywać w ten stereotyp.

PS.

Kubica wielokrotnie wyprzedzał i wyprzedza swoich konkurentów na torze,nie mogę zrozumieć skąd się wzięła taka opinia,być może to wynik pracy realizatora TV.

Zresztą nieważne,nie ma sensu z takim poglądem dyskutować.

Natomiast warto przeanalizować statystyki,może nie są arcymistrzowskie,ale też nasz bohater mistrzem jeszcze nie został,więc też nie ma się czego wstydzić.

A ,jak wezmie się pod uwagę jakim bolidem dotychczas jezdził,to uważam,że zasłużył na duże oklaski,a nie na flekowanie.

Dokładnie Frank, szkoda dyskutować. Button już miał jakiś czas opony slick, rozgrzane i pracujące optymalnie, natomiast Kubek był dopiero na wyjazdowym okrążeniu, opony zimne i nie mógł na nich pędzić jak Button, tudzież bronić się skutecznie.

Jeszcze jedno, uderzające jest jak tzw "obiektywni" są zupełnie oderwani od tego co dzieje się na torze.

Z jednej strony de beściak Hamileon 5 kółek tkwi za Robertem, nie mogąc nic zrobić 2s szybszym bolidem natomiast mameja Button wyprzedza Kubice jakby "jechał rowerem". Oczywiście fakty są kompletnie ignorowane w myśl tezy jaki Kubek jest cienki.

foxbat

To nie było do ciebie a do młodzieńca Tench.

Po drugie,niczego więcej się nie dowiesz...myślę,że cię uspokoiłem.Pan Jan jest już śp.

Po trzecie,to rzeczywiście może być prawda,tylko co ma wspólnego z Kubicą i tematem?

I po wyścigu, brawo Red Bull,

Świetnie Alguersuari,

komantatorzy głęboko poniżej średniej,

Hamileon - jak oglądam F1 od 15 lat tak nie widziałem takich chamskich zygzaków, moim zdaniem powinien być ostry protest Renault i kara.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.