Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

"Co do interpretacji to przypadkiem wpadlem na ta liste ale juz nie dociekalem w jaki sposob byla pozycjonowana " ....nie no co jeden twój wpis to lepszy, przepraszam czy przypadkiem nie jesteś z tego ostatnio słynnego pokolenia gimnazjalistów ? ...bo to tłumaczenie reprezentuje ten poziom....

jak nie dociekałeś jak powstała ta lista to najzwyczajniej w świecie NIE PIEPRZ FARMAZONÓW i NIE WYMYŚLAJ wywodów wyssanych z palca........co zresztą robisz tu cały czas a ta twoja lista to tylko takie podsumowanie.....

heh fachowiec, wiem Ty i twój legendarny fachowiec znacie się lepiej niż np. Mark Hughes,

Kubicy brakuje pazurka jakiego ma np Alonso i tyle...nic więcej, w formule w takiej postaci jak ona dzisiaj wyglada jest po prostu w scisłej czołówce,

szczerze to zaprzeczasz sam sobie ...niby kibicujesz teamowi a nie rozumiesz samej postaci obecnej f1 ;p ....odnosisz sie w kategoriach efektownych kilku manewrów.....ty najzwyczajniej nie rozumiesz o co tu chodzi a chcesz kogos pouczać, taki onetowy trolik polaczek znawca wszystkiego, godne pożałowania hehe

Dobra dajcie Techowi spokój bo biedak się obrazi i zacznie kibicować Kubicy, na złość mamie i tacie.

Wystarczająco się zbłaźnił swoimi dotychczasowymi wpisami.

Lepiej pomyślmy czy lepiej Robertowi zostać w Renault czy myśleć o Ferrari? Wiadomo, że obecny zespół

1/ buduje bolid wokół jego potrzeb

2/ bardzo go chce mieć - duże pieniądze dla Kubicy

3/ wie jak dojść do wygrywającej formy

Ferrari wiadomo - który z kierowców nie marzyłby by tam być. Czułby się jak w domu.

Na minus - nie wiadomo jak układałoby się z Alonso. Mogą być sobie kumplami teraz ale jakby zaczęli rywalizować ze sobą w jednym teamie mogłoby być ostrawo. Alonso wiadomo, typ gwiazdora.

Tench, 21 Maj 2010, 00:29

@up

Naprawde? On musial byc kiepski(,) bo liczy sie wyra©howanie i doj®zala jazda, dowozenie punktow do mety to jest to co sie w F1 liczy, po co ryzykowac strat(e) punktow, rozbicie() bolidu, jesli mozna bezpiecznie dojechac do mety na gorszym miejscu?;) łapiesz ironie? a to ze mu placili tylko za zwyciestwa to jakas bujda..

Bawolek

"Sezonowe fajtlapy" hmmm dobrze(,) ze znasz swoje miejsce w szeregu...

Co do interpretacji(,) to przypadkiem wpadlem na ta liste(,) ale juz nie dociekalem w jaki sposob byla pozycjonowana(,) bo zapewne piszac posta bylem troche zmeczony po pracy.

po mojemu podstawowka, a w porywach gimnazjum. popracuj troche. :)

gg, 21 Maj 2010, 17:52

>Ferrari wiadomo - który z kierowców nie marzyłby by tam być. Czułby się jak w domu.

1. Jak długo? Rok, dwa, może trzy...

2. I co dalej? Po Ferrari (i bardzo prawdopodobnym zdobyciu tytułu) już chyba się "nie chce"

a raczej wszyscy byśmy chcieli jak najdłużej oglądac Kubicę na torach F1

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

ale przepisy bardziej umożliwiały odskoczenie jednej z ekip od reszty stawiki, obecne są tak "zrobione" by w czołówce było ciasno....

wcześniej nie oglądało się "kto wygra ?" ...tylko "ilu tym razem uda się zdublować ?" ...

jak za darmo ( może i coś ekstra dodatkowo było ) to czemu nie :D -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oby moje słowa w gówno się zamieniły, ale po ochach i achach w Monte Carlo, sytuacja w Turcji zdaje się pokazuje, że wszystko wróciło do normy, niestety... Renówka niby nieźle, a nawet coraz lepiej jakby, ale ciągle za "wielką czwórką" McLaren, RedBull, Mercedes, Ferrari.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

oby się zmieniło - bo z tego co widziałem ( chyba dobrze pamiętam ? ) to chyba tylko oni z całej pierwszej 10 niejeździli na miękkiej mieszance - niema niestety f-duct mimo że był zapowiadany - myśle że któreś z ferrari oraz mercedesów będą w zasięgu - RBR i McL niestety nie

jest optymizm - jednak Kubica i renault potrafią pracować nad bolidem - to co było w Monaco powtórzyło się i dziś - duży postęp po piątkowym treningu i zebraniu danych - przejazd na miękkich oponach dał bardzo duży postep na plus - chociaż sądze że to i tak nie max możliwości ponieważ czas przejazdu 1 sektora powinien byc tak naprawde o około 0.3 sek lepszy - niewiem czy Robert na kogoś najechał czy był inny powód - 0,3 wnioskuje na podstawie różnic w sektorach twarda/miękka mieszanka ( w pierwszym sektorze czas pozostał bez zmian w czasie gdy sektor 2 i 3 został mocno poprawiony ) - ale bezpiecznie byłoby obstawiać to co wczoraj około 6-7 miejsca - super optymizm pozwałałbym myśleć o 5 miejscu

jakby nie Schumacher to byłoby może to P5 a w najgorszym przypadku P6 ( co w sumie jest chyba gorsze niż P7 ) - czas na P7 zrobiony bardzo wcześnie w Q3 co pozwala myśleć że poprawa powinna byc jak u innych w końcówce Q3 - fajnie że radzi sobie Petrov - tylko żeby wytrzymał jutrzejszy wyścig - tempo wyścigowe to niejest jego mocna strona

Żeby tylko tym razem startu nie spartolił ... P6 po pierwszym zakręcie jest w jego zasięgu.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Massa jest na szczęście po złej stronie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ciekawe czy pozwolą MSC wymienić opony ? To by było trochę nie fair ... RK wiadomo - będzie na starych, jak i inni.

Choć być może MSC swoje najlepsze okrążenie z Q3 zrobił na innym komplecie ???

alonso po prostu dłuższa czesc wyscigu naciskał Pietrova.... to był przypadek i nie pozostaje mu nic innego jak przeprosić Pietrova ze nie udało mu się czysto wyprzedzić, nie mniej jedna nie ma co wieszac psów na Alonso, to był przypadek.

najciekwasza sytuacja to Vettel, w sytuacji gdy dla zespołu szykuję sie dublet Vettel zachował się tragicznie, i nie może mieć jakichkolwiek pretensji do Webera, przecież Vetel zrobił jakieś szarpnięcie, po prostu trącił webera i jest sobie sam winien, być może miał go w martwym polu i myslał ze Weber już odpuscił, i chciał zjechac na optymalny tor po probie wyprzedzenia.....

Vettel dał dupy i tyle .....

co do Renault, hehe sprawdziło się co pisałem wcześniej, na tym torze kanał F przydał by się masakrycznie Kubicy, widac było że na prostych Rosberg odjezdza Kubicy jak chce........gdyby Renault juz miało ten kanał być może wyprzedził by Rosberga.....

kurde zarebiscie ciekawy wyscik do końca naprawdę, ładna proba wyprzedzeń miedzy w maclarenach :)

wypada jeszcze tylko dodać ze cos ferrari się zatrzymało od paru wyscigów jakoś nie moga znalezc się w klasyfikacjach ....

cos jako team im nie idzie, .... zmienili tylko Alonso o dobrym czasie opony w Monako reszte zrobiły SC ....

A dla mnie Vettel pokazał co trzeba robic, kiedy chce się liczyc w klasyfikacji. Że mu nie wyszło, to inna sprawa. Podobnie Alonso, Hamilton czy Button. Jechali po ważne w generalce punkty, niekoniecznie dla teamu, bo ten i tak swoje weźmie. Za to przez ponad godzinę się zastanawiałem o czym myśli i na co czeka Kubica ciągnąc się za narzekającym na opony i wyraźnie zwalniającym, nawet o ponad 2 sekundy na kółku, Rosbergiem. Rosberg? Kto to jest Rosberg? No właśnie...

nietylko Rosberg ale i Schumacher był wolny i była sytuacja o której mówiłem - w Quali Kubica miał szanse ich wyprzedzić - Kubica niemiał szans ich wyprzedzić w wyścigu ponieważ mercedesy były szybsze akurat tam gdzie wypadałoby wyprzedzić - dobrze to było widać raz w sytuacji gdy Kubica zjechał się praktycznie w zakręcie w środkowej partii toru żeby zaraz potem stracić na prostej ( jedyna zagadka dla mnie to to jak był mierzony top speed podczas Quali i treningów ponieważ mercedes był niby bardzo wolny i stąd też liczyłem na wyprzedzenie ich - niestety o dziwo niebyło to prawdą )

do Vettel'a niemam słów - pokazał tylko to o co bałem się że może zrobić Kubicy w Monaco - kompleks wunderkida wychodzi - teraz już będzie tylko pewnie gorzej ( albo zmięknie mu tempo i zacznie bać się o błędy albo zacznie pod presją robić je seryjnie ) - to że już każdy mówi że żaden z niego fighter, potrafi wygrać tylko z PP i niema nerwów to każdy wie - wystarczyło podziwiać pojedynek w Mcl żeby zobaczyć jak to powinno wyglądać - który btw. zaraz potem powiedział im że niby mają mało paliwa ( ta - raczej dajcie sobie spokój niechcemy skończyć jak redbull )

brawo dla Petrova - dzielnie się trzymał i miał dobre tempo w wyścigu

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.