Skocz do zawartości
IGNORED

W co gracie w długie zimowe wieczory?

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

>Powiem szczerze ze nawet mam juz wszystkie pacze do niej i instrukcje gre tez zaczolem sciagac

>...ale wywalilem wszystko, chyba mnie to nie kreci.

a o jakiej gierce mowa ? bo pisalem o kilku.

>Na zywo lepiej :P

Ja jeszcze nie trafilem na "niewiaste" ktora odwazyla by sie na takie zagrywki jak w tej gierce ;)

ps.

i tak niewierze, ze usunales ;D

Hermes

Też tak uważam, chociaż ostatnio znowu zacząłem grać w CM 3 i też jest fajnie. Taki odlot wstecz...

Po 01/02 ceemy zaczęły być niestrawne. Inna grafika, inny układ, jak dla mnie za dużo opcji, ciągle trzeba coś potwierdzać, brr. No i komp już nie dawał rady, ile można w końcu RAM-u dodawać i jak często procesor zmieniać :-). Jak się nie chce zmieniać, to pozostaje jedynie księgarnia albo biblioteka :-) - można łączyć przyjemne z pożytecznym.

pozdrawiam

A wiecie moze skat sciagnac gierki w stylu tych z lat 90 co były na takich duuzych konsolach do gier w klubach :).Chodzi mi o tak zwane "flipery" :).Gierki typu Mortal Kombat i jeszcze takie podobne proste bijatyki.Dawno temu jedna gierka mnie bardzo fascynowała,co chodziło sie jednym z kilku wybranych kolesi po miastach i elminowało sie wrogów,ale to pewnie za bardzo ogólnie wytłumaczyem o co chodzi zeby ktos znał nazwe tej gierki:).Dlatego pytam o takie gierki bo w nich była niesamowita grywalnosc,nie to co w tych nowszych produkcjach niektórych....

W komputerze nie mam ŻADNYCH gier.

A jedyna gra, w jaką grywam, to jest to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Janusz z Torunia

Witam

Kangoo, w całości podzielam Twoje zdanie. CM 01-02 to gra kultowa. Sam wracam do niej co jakiś czas. Podczas studiów, w akademiku wiele nocy i wczesnych ranków przesiedziałem przed magicznym ekranem CM'a. Koledzy, którzy w to nie grali, pukali się w czoło mówiąc, że kiedy nie przyjdą to na monitorze widać to samo, a ja siedzę jak zahipnotyzowany. Grywaliśmy też np. we dwóch, a nawet trzech na jednym komputerze, w jednej lidze, często na lekkim dopingu :). Piękne czasy.

Pamiętam sytuację, gdy prowadząc Real Madryt, kolega prowadził Barcelonę, spotkaliśmy się w Superpucharze Hiszpanii. Wygrałem wtedy u siebie 5:1 (co nie zdarzało się w meczach między nami) i jak tylko rozparłem się szczęśliwy na krześle... pstryk, inny kolega przez przypadek nadrepnął na listwę. Byłem załamany, nigdy już nie powtórzyłem tego wyniku w meczu z odwiecznym rywalem (chyba, że grając samemu) :).

Biblioteka i księgarnia to również bardzo dobre pomysły na spędzanie wolnego czasu. Z pewnością zdrowsze niż ślęczenie przed monitorem :).

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.