Skocz do zawartości
IGNORED

Totem Mite, Staff, odsluchy, schematy

systex

Rekomendowane odpowiedzi

grip, narazie problem cewek jest rozwiązany tak, że czesć kolegów kupiła Solena, a częsć będzie kupowała indywidualnie (nie ma sensu inaczej) w Polinku.

Kupuję w Polinku i czekam na kolejne zamówienie od Rolpha, chcę domówić cewki litzowe u niego.

Mam nadzieję, że McGyver nie będzie pogniewany i zorganizuje zamówienie.

Acha, widzicie. Nie mam kontaktu z Systexem. To jest jedyna osoba, która nie posłała kasy.

Systex, odezwij się. Chcesz te głośniki?

Zybel w razie czego podasz mi nr konta i puszczę Ci różnicę między ceną głośników dla Ciebie, a cena skrzynek które robisz dla mnie.

Pozdrawiam

A dlaczego McGyver miałby być pogniewany? McGyver chętnie ułatwi zamówienie (szkoda że się spóźniliście na to ostatnie), chętnie też posłucha gotowego produktu.

lancaster, mozesz mi powiedziec cos wiecej o tym polinku? :) Bo ta firma to rzut beretem odemnie, siedzibe ma w miejscowosci w ktorej spedzamy dosc duzo czasu latem nad jezorkiem w malutkim milutkim domku letniskowym nad jeziorkiem :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Spendor, Sonus Faber, mówi Ci to coś?;)

Jak zagra mi tak, ze nie bede chciał zmieniać, to oczywiście nie będę:D

grip, biorę zwykłą drutową, dobiorę możliwie RDC ok 0,4ohm. Drut pewnie wyjdzie 1mm, ale przed zakupem zapytam.

McGyver, OK. fajnie.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pierwsza parka.

co robimy z rurami? teraz to dl. 125 mm, srednica wlot 29 wylot 35. Otwór jest w obudowie jest tak dopasowany że rura wchodzi na wcisk ( mysle że klej nie bezie ptrzebny), ale nie da sie jej wyjąc bez szkody dla forniru. Mozna lekko ją wsadzić i zrobic pomiary i odsluchy i wtedy ewentualnie docinac, kazdy we wlasnym zakresie. napiszcie co i jak.

280 z terminalem i rurą, wersja z fornirem olchowym bejcowanym na kolor czereśni.

chłopaki zamówiłem te glosniki i jesli beda mieli w sklepie to w czwartek je bede miał więc zaraz po świętach biore sie za frezowanie pod glosniki.

czy mógłby mi ktos podesłacć schemat zwrotnicy?

>zybel

Średnica frezu powinna pasować, bo w obu wynosi 104 mm. Otwór niestety nie. Otwór powinien mieć 77 mm średnicy. A ten co zamówiłeś wg noty katalogowej ma 70 mm.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.