Skocz do zawartości
IGNORED

Totem Mite, Staff, odsluchy, schematy

systex

Rekomendowane odpowiedzi

Fronty

1.Utopia - komplet frontow bez fazy a pisal bym sie na front do centralnego

2.Frobe4 - komplet frontów bez fazy (jeśli jest możliwość to Piano Black, a jak nie, to surowe)

3.LunaticAllegro - komplet frontow z fazą

dużo nie równa się "tanio" w tym wypadku- jak zamówicie całego tira, to nie będzie jeszcze z 5x taniej. Wiem, ile to kosztuje pracy-ile jest różnych etapów, żeby zestaw był solidnie i dobrze zrobiony.

>Fronty

1. Utopia - komplet frontow bez fazy a pisal bym sie na front do centralnego

2. Frobe4 - komplet frontów bez fazy (jeśli jest możliwość to Piano Black, a jak nie, to surowe)

3. LunaticAllegro - komplet frontow z fazą

4. Agrest - komplet frontów bez fazy

koziol wiem ze duzo nie rowna sie tanio :) ale przy wiekszej ilosci mozna mniej zarobic na jednej sztuce ale za calosc wychodzie wieksza kwota [iMHO mozna na sztuce zarobic 2000 zl ale sprzedac jedna albo sprzedac 20 i na kazdej zarobic 300 zl :)] Pozatym mam nadzieje ze marko3T tez swoje zarobi i nie bedzie musial do tego dokladac :) a swoja robote napewno wykona na miare swoich mozliwosci a to co potrafi zainteresowani widzieli na forum. Wiec koniec tematu :) kazdy sam zdecyduje lacznie z marko3T czy chce przystapic do tego zamowienia

Kfadrato -nie oto mi chodzi- cena jest ok, jeśli Marko tak przeliczył; tylko denerwują mnie wpisy typu zamówmy więcej będzie taniej -to ja poproszę całego tira może będzie za darmo lub za 5zł i stawiamy kogoś pod murem, a to naprawdę jest co robić (zwłaszcza jeśli na codzień pracuje się np: zawodowo, nawet w tej samej branży)

frobe4

Jezli były by w lakierze , to ciezko by Ci było złozyć skrzynke żeby nie uszkodzić lakieru.

LunaticAllegro

Są rózne techniki obróbki i nie jest problem zrobić to estetycznie. Ostru nóź i papier ścierny na klocku.

koziol

Masz racje, takie ceny to psucie rynku, ale na te niskie ceny złożył się przede wszystkim niski koszt materiału. Firma w której tne mdf dała mi dobry rabat na mdf 16mm i człowiek od CNC tez zszedł wyraźnie z ceną. Mam cały potrzebny sprzęt, przeliczyłem czas jaki musiał bym poświęcić na surowe skrzynki i stąd wyszła taka kwota.

Normalnie cena za jedną pare mite w fornirze i lakierze była by znacząco wyższa.

Pzdr.

Ok to jeszcze raz puszczamy liste :

1. johnnybravo20 - komplet frontow bez fazy 50 zl

2. kfadrato - komplet frontow bez fazy 50 zl

3. Utopia - komplet frontow bez fazy a pisal bym sie na front do centralnego ???

4. Frobe4 - komplet frontów bez fazy (jeśli jest możliwość to Piano Black, a jak nie, to surowe) ???

5. LunaticAllegro - komplet frontow z fazą 55 zl

6. Agrest - komplet frontów bez fazy 50 zl

Ok. poczekamy do niedzieli, ja pewnie odezwę sie po świętach. Jak fronty będą gotowe napisze do każdego PW z podaniem adresu i będe wysyłał za pobraniem.

Mam tylko pytanie do tych którzy mieli przynajmniej dwa głosniki GDN w ręce, trzymają wymiar czy jest tak jak z fostexem(odchyłki po 1-1.5mm)

Drugie pytanie chcecie mieć frezy ciasne na wcisk czy z małym luzem.

marko3T wydaje mi sie ze pomyliles niedziele :) mialem na mysli 19 kwietnia. Podejrzewam ze chcesz znac konkretna ilosc i zrobic je na raz wiec bedzie trzeba sie wstrzymac chwile bo jeszcze moze znajda sie chetni. Osobiscie wolalbym zeby glosniki pasowaly na wcisk ale niestety co do ich wymiarow to nie pomoge. Ps chcialbym zeby po wlozeniu glosnikow wygladalo to mniej wiecej tak jak te Totemy jednego z forumowiczow

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Oczywiście najlepiej będzie zrobić to za jednym zamachem. Zrobię może tych frontów z naddatkiem , a przy okazji zrobię też dla siebie(oczywiście całą skrzynke).

Jeżeli macie wymiary frontu do centralnego to też mogę zrobić. Zobaczę na ile wystarczy płyty.

i zwrotka do centralnego

Ukryta Zawartość

post-21268-100008218 1239171783_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

złożyłem wszystkie info na temat totem mite clone

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.