Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze, tyle razy liczylem ze moze

uda mi sie posluchac gramofonu u Rocha

a jak wreszcie zostal podlaczony to mnie nie ma

:(

No nic, milego odsluchu

moze uda mi sie zalapac na "nalesnika"

po powrocie

Nadal aktualne? Można się wprosić?

Może tak być, że przyjadę do Krakowa na to spotkanie. I w związku z tym pytanie - czy któryś z Panów będzie się wybierał samochodem z którejś części miasta, co by można było się zabrać? :)

Witam !

A jednak "nieodparty urok" analogu nie pozwala w obecnych czasach pozostać wobec niego obojętnym.

Król umarł, nich zyje król ! A tu ten pierwszy wstaje z grobu ! Co za niedoróbka dziejowa ...

A tak na serio to może dzięki waszym kontaktom z szacownym Panem Waszyszczynem udałoby się zorganizować jakiś odsłuch u niego słynnych AA Silver Grand Mono ? Czytałem recenzję w highfidelity i przyznam posłuchałbym tego cuda w odpowiednim towarzystwie ...

Udanych odsłuchów ! W czystej bezstratnej formie ;-)

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

• 1 miesiąc później...
Gość rochu

(Konto usunięte)

==============================================

Mili Panowie, Piękne Panie,

Serdecznie zapraszam na odsłuch do Cholerzyna, który będzie miał miejsce w najbliższą sobotę tj. 10 października, godzina 16.00 /a zatem o godzinę wcześniej niż zazwyczaj/ - w górę.

Na odsłuch przybędą goście z Warszawy w osobach Panów Andrzeja Markowa i Wojciecha Korpacza.

Do posłuchania zaś będzie wzmacniacz Pana Andrzeja Markowa - LORELEI.

Drugą atrakcją wieczoru będzie premap konstrukcji Pana Markowa - ABSOLUTOR.

Dodam, iż nad dalszymi atrakcjami, mającymi umilić sobotni wieczór jeszcze pracujemy, a o efektach tychże starań nie omieszkam powiadomić : )

Zatem dobrze się wyśpijcie, przeczyśćcie uszy, wypucujcie kable, poszukajcie ulubionych płyt, powiedzcie w domu, że nie wrócicie przed niedzielną dobranocką a potem przybywajcie!!

Gość rochu

(Konto usunięte)

Uwaga, uwaga!

Niewielka korekta planów.

Ponieważ okazało się, że goście z Warszawy muszą jednak wyjechać w sobotę późnym popołudniem, Lorelai i Absolutor będą obecne na odsłuchu w sobotę do godziny 17-tej.

Dlatego też zapraszam od godziny 13-tej w górę.

Będzie możliwość posłuchania urządzeń Pana Markowa w piątek wieczorem, ale w tej sprawie proszę o wcześniejsze ustalenie ze mną na PW dokładnej godziny.

>Będzie możliwość posłuchania urządzeń Pana Markowa w piątek wieczorem,

A nie lepiej zorganizować się i wyjść wieczorem ekipą na miasto? Impreza gwarantowana na 102.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Jak rozumiem główna impreza przewidziana jest na sobotę?

I to wtedy pojawi się "grupa mocnego uderzenia"?

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

Jak pozwolisz Rochu to zabiorę mojego tranzystora z nowymi bebechami.

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

gagacek, 6 Paź 2009, 20:33

>>Będzie możliwość posłuchania urządzeń Pana Markowa w piątek wieczorem,

>A nie lepiej zorganizować się i wyjść wieczorem ekipą na miasto? Impreza gwarantowana na 102.

Jestem za :-D

Ale jak nic z tego nie wyjdzie, to i tak pewnie zjawię się w sobotę u Rocha ;)

A wpuścicie mnie jak pojawię się pod drzwiami ??? ;-) Może tym razem wszystko zagra inaczej ? ;-)

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Popio, pamiętasz krekówkę "Jaskiniowcy"? A samą czołówkę? Pamiętasz kto lądował na wycieraczce przed domem, zaraz po mleku? Wiesz, bardzo Ciebie lubimy ale spokojnie możesz zacząć wczuwać się w jego rolę;)

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

He,he a potem na wycieraczce lądował Fred ;-) czyli rochu ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.