Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

olafi wlasciwie zajmowalem sie muzyka o ktorej piszesz. Moze nie dance'owa ale powiedzmy taneczna. Ta z lat 70-tych i 80-tych. Stad tez zreszta nick chociaz z maniactwem nie mam w rzeczywistosci nic wspolnego:) Owszem mam pokazna kolekcje ktorej nie wykorzystuje na odsluchach. I tak chyba jest lepiej:)

olafi, 7 Lut 2010, 18:05

>Jako nuworysz szukalem kontaktow w Warszawie....

>Tu chyba nikt sie nie spotyka :(

Za poważni ludzie tam mieszkają

żeby się w taką piaskownicę bawić

;)

Panowie moderatorzy, bardzo proszę to bydło powyżej jak najszybciej wyeksmitować.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

>> I tak wam zazdroszcze...bynajmniej nie braku partnerek i "akompaniamentu" :)

Jako nuworysz szukalem kontaktow w Warszawie....

Tu chyba nikt sie nie spotyka :(

Jak śledziłbyś uważnie forum to napewno coś byś wyłapał. Dla przykładu: Spotkania forumowe u redaktora. Myślisz, że to impreza dla wybrańców. Jak coś nowego pojawi się jako wątek, zgłoś chęć, a napewno nie zostaniesz odrzucony. Trzeba tylko trochę chęci.

pozdr. Jacek.

Ps. Jak nic się nie dzieje to stolica jeżdzi po Polsce. Patrz wątek Spotkania w Sudetach. Tam nawet bywają ludzie z Trójmiasta. O innych spotkaniach dowiesz się po jakimś czasie bywania na tych bardziej oficjalnych.

proponuję nie odpisywać... po jakimś czasie się znudzi... Przydałaby się funkcjonalność administrowania dostępem do poszczególnych wątków...

System gra dobrze, albo nie....

Gość

(Konto usunięte)

ejże, czy ja kogoś obrażam? mnie obrażają - patrz wpis wyżej

współczuję Ci Rafał, że musisz się zadawać z takimi niegrzecznymi chłopcami

wpadnę następnym razem, to się wszystko wyjaśni :-)

Zawsze musie się takie żałosne coś znaleźć:( Szkoda słów, Disco zablokuj toto, zgłaszam wpisy do usunięcia.

Trochę sensu poproszę.

josef, 7 Lut 2010, 13:56

>temat przewodni kolejnego spotkania "wieczór z Ludwikiem" ;)

Ale ja jeszcze o tym nic nie wiem :-) A chetnie bym wpadl posluchac Goodmensow, a i przy okazji wrzucil swoje Tannoy-ki do bagaznika..., ale gdzieeee... ten Krakow :-( Zeby to chociaz Wroclaw...

A z tej butelki, to nic nie ubylo..., no chyba, ze to juz ktoras z kolei :-)

No ale ja rzuciłem hasło "Wieczór z Ludwikiem". A Ty przecie jesteś Lutek :-))))

A tak bardziej serio to przez Wrocław musisz się godzinę przeciskać, a przez Kraków już nie;)

Trochę sensu poproszę.

Ktoś mi może napisać co to za ktoś? Czy udział w grupie czymś grozi? Jakieś niebezpieczeństwa na mieście, lub coś podobnego?

System gra dobrze, albo nie....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.