Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Panowie, mam taką małą sugestie.

Załóżcie sobie wątek o tych nieszczęsnych S&L i przenieście tam swoje wpisy na ten temat.

Jest tylko taki mały problem, że trzeba by przenieść również wpisy, ojca założyciela...

Jest tylko taki mały problem, że trzeba by przenieść również wpisy, ojca założyciela...

Jak taki mały, to w czym problem???

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

• Użytkownicy+

Jak taki mały, to w czym problem???

Naprawdę drobiazg, to założyciel tematu powinien zwrócić się z taką prośbą.

Witam, czy wybiera się ktoś może jutro na AudioShow i chciałby zabrać pasażera z Krakowa - oczywiście partycypuje w kosztach? A może jakaś audiofilska grupa wybiera się pociągiem? Proszę o wiadomości na PW. Wiem, że nieco późno ale dopiero przed chwilą musiałem zmienić plan dotarcia na imprezę. Pozdrawiam!

System gra dobrze, albo nie....

Witajcie,

że tak nieśmiało zapodam zapytanie:

Mojsze jakieś Spotkanie byśmy?

Co Wy na to?

pzdr

W

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Jesli mozna to sie pisze.

Rochu, czy audioshow wzbudzilo w Tobie powrot do szerokopasmowca??

pamietam historie ze miales juz kiedys i nawet Twoja luba wspomniala ze pamieta to jako najpiekniejszy dzwiek na swiecie ;]

Ja wciaz jestem zafascynowany dzwiekiem tych wysokich czarnych pudel z lakierem fortepianowycm. Moze nie bylo genialnych wybrzmien blaszek, ale byly wystarczajace, a dzwiek wyjatkowo nie zamulony ;];];] znaczy sie piekny. (po sieczce w niektorych pokojach tam wracalo sie najprzyjemniej)

pozdrawiam serdecznie

B.

bodnaraudio - ten pokój mi się bardzo spodobał. Zwłaszcza, że grało tam AC/DC. Ale poradził sobie z akustyką bardzo ładnie, a warunków nie miał jakiś super. Dźwięk był spójny i bardzo fajnie się tego słuchało. Za elektronike robił tam Lampizator i jakaś lampka. Fajnie to wyglądało, dwa małe pudełka a tyle radości :).

Jeżeli można to także bym zawitał.

Pozrawiam,

M.

System gra dobrze, albo nie....

Jesli mozna to sie pisze.

B.

Bart,

na przyszłym spotkaniu Grupy możesz liczyć na niezłą reprymendę ze strony McGyvera za te bzdury, co powypisywałeś o jego DACu w innym wątku.

A Adam, jak się wqrzy, to potrafi pojechać po bandzie...

Może być ciekawe:)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Ale ostrzegam - obecnie mam podłączone Goodmansy (bez wspomagania na górze) a nie każdy to toleruje ; )

E tam, jak będzie ino okazja do wypitki a gawiedź zacznie na stole wywijać kankana, to np. mnie to specjalnie przeszkadzać nie będzie.

Ciągle nie mogę się zdecydować na zakup Lowthera.

No popatrz, a to przecież taka fajna firma... ludzie ślinią się na ich widok, a w każdej aplikacji grają do d.py

- a co do szerokopasmowców to mam taki mały pomysł, tylko w tej sprawie muszę zadzwonić do naszego kolegi:)

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Bart,

na przyszłym spotkaniu Grupy możesz liczyć na niezłą reprymendę ze strony McGyvera za te bzdury, co powypisywałeś o jego DACu w innym wątku.

A Adam, jak się wqrzy, to potrafi pojechać po bandzie...

Może być ciekawe:)

hihi ;] niech bedzie ciekawie.

Tyle ze ja nie za bardzo jestem od tego zeby komus jechac...nie zdarza mi sie w kazdym razie. "pokoj i milosc"

Poza tym nic nie napisalem zlego o jego Dac-u. Raczej wrecz przeciwnie, do tego nie slyszalem zeby ktos zle o nim mowil, wiec zastanawia mnie czmu mogl bys sugerowac, ze McGyver moze miec mi cokolwiek za zle.

Nawet byla jego konstrukcja na audioszoł w pokoju ze sluchawkami majkelosa, ladna skrzyneczka, sam sie nim nie bawilemm (znowu), znowu nie bylo czasu, a jak bylo wolne stanowisko to bolala glowa od halasu.

Cytrusie, a co ty tak zarzadzasz i wieszczysz...?? ;>

Acha, bardzo chcial bym zebys sam przesluchal teraz moj wzmak (miales bardzo zle zdanie ostatnio o nim), bo cos mi sie wydaje ze zbyt szybko skresliles ta konstrukcje, a teraz cos zostalo zmienione i nawet dreczy mnie pytanie na ile sensowna byla ta zmiana. zostawil bym to wam bardziej zaglebionym w temat i lubiacym osadzac.

Nie ma w nim teraz sprzezenia zwrotnego, wreszcie jest porzadny potencjometr, dobre przewody w srodku i stabilizacja jest odsprzezona jakimis kondensatorkami, do tego wtyki nie juz za 3 zl. Ostateczna wersja, jak nie zadziala, to daje spokoj. (chyba ze jestes tak uprzedzony, ze nie bedziesz mogl posluchac obiektywnie?)

Nie wiem czemu ale uwielbiam rzeczy robione przez pojedynczych wytworcow, nie moge sie od tego uwolnic, czysta fascynacja...

Dosc uzewnetrzniania.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie ;]

Goodmans to nie jest szerokopasmówka, ale głośnik koaksjalny.

Ciągle nie mogę się zdecydować na zakup Lowthera.

Dzieki za informacje, nigdy nie widzialem i nie slyszalem, bylem przekonany ze to szerokopasmowiec.

znalazlem 2 rodzaje.

jeden to to co myslalem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a czy to jest to o czym ty mowisz??

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wiele slyszalem o tych konstrukcjach, nie mialem jednak przyjemnosci przekonania sie na wlasnej skorze z czym to sie je.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a co ty tak zarzadzasz

Jakbyś był uprzejmy wyjaśnić, co to znaczy, bo humanistą jak Ty niestety mienić się nie mogę

Acha, bardzo chcial bym zebys sam przesluchal teraz moj wzmak (miales bardzo zle zdanie ostatnio o nim)

I niech tak pozostanie.

do tego wtyki nie juz za 3 zl

Jestem wręcz przekonany, że ten upgrejt przyniósł największe zmiany soniczne...

(chyba ze jestes tak uprzedzony, ze nie bedziesz mogl posluchac obiektywnie?)

Teraz to Ty prekognujesz :)

Dosc uzewnetrzniania.

Szkoda, że na to nie wpadłeś na początku swego posta...

ok. wnioskuje zwyczajnie ze mnie nie lubisz...

(...)

...a na.zywo wydajesz sie byc sympatyczny.

Jedno z drugim kompletnie nie ma nic wspólnego.

bodnaraudio - ten pokój mi się bardzo spodobał.

Ukryta Zawartość

silna inspiracja

Ukryta Zawartość

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Rochu,

a prócz pysznej tekili z Biedronki sałatkę pikantną własnego wyrobu można przywieźć?

:)

OOOO,

pojawił się Ten, co:

A Imię jego Milijon

I takież serce miał wielkie

Lecz tylko dla nielicznych...

A właściwie,

To tylko dla Siebie.

Biegał po forach niczym

Faun z łukiem po gaju

Trafnie w żyć strzelając

Tym, co miast głowy

Jej nagminnie używali !

:) :) :)

Heja,

Jest po co przyjeżdżać? Bo wśród Was trudno kogoś złowić, co najwyżej jakiegoś łepka z tekilą z Biedronki...:((

Łowco- sam się złowiłeś. Poza tym - biedronka tesh robal- nie załapałeś biedaku?

Absyncie ;)

przecie Łowca to Nasz ulubiony Fantomas wielu nicków...

Od pewnego czasu to i z fryzury do herosa wykazuje duże podobieństwo, hi hi

ps

A z robakiem to jest Mescal...

Pytanie organizacyjne:

jeśli ktoś z będących dzisiaj na spotkaniu a ma specjalną łyżkę (taką z dziurkami, kładzie się na niej kostkę cukru i polewa) do celebracyjnego popijania ulubionego trunku poetów i malarzy fine de siecle, to bardzo proszę o zabranie jej ze sobą.

Jeden z Forumowiczów niestety nie może dzisiaj przyjechać, ale się tak w sobie sprężył, że wydestylował ze swojej psyche ersatz w postaci napitku.

Inaczej 3a będzie dziurki wiercić...

;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.