Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko ugadane.

Miejsce zarezerwowane-ktoś weźmie na kolana:):):)

Będziemy rzucać monetą, kto....

;)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

- Ja się wybieram. Pasi?

Ty to raczej samolotem niż kolejką;-)

Szkoda że nie ma chętnych. nie lubię sam siedzieć w pociągu. A może nikt nie chce ze mną jechać?;-)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Wszystkich obecnych już zapewne na spotkaniu u rocha, no i oczywiście samego Gospodarza, muszę bardzo przeprosić ale ze względu na stan zdrowia ojca nie mogę się dziś pojawić. Pozdrawiam serdecznie.

Wszystkich Nieobecnych na dzisiejszym spotkaniu Grupy chciałbym bardzo serdecznie pozdrowić.

Każdego za swą nieobecność inaczej.

Niektórym chciałbym podziękować:)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

...Dobrze to to, że okularów do Rocha nie wziąłeś...:)

Dwie płyty mi wcięło (a to z kolei niedobrze:).

PJ Harvey jest u mnie, sam mi ja qwa pożyczyłeś:/

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Dzięki Rochu za gościnę, to był naprawdę fantastyczny raut!

Się działo się;)

Absinthe, R_K - brakowało nam Was:)

Jeszcze raz dziękuję Michałowi (niestety nie mógł przyjechać), za to, że zrobił taką fantastyczną maszynkę wraz z rca i mogłem ją przytargać na spotkanie.

Disco,

szkoda, że wczoraj nie mogłeś się pojawić, mojsze byś zmienił zdanie na temat koszerności de we de? :)

Mejbi next tajm, choć zawsze możemy się na pw zgadać.

Zdrowia dla Taty życzę.

Tak a'propos miłego tête-à-tête: czy któryś z szanownych kolegów, zwłaszcza z tych lubiących manipulować a udających głupiego, jednego z tych któremu zwieracze puściłyby gdyby nie stał na podium dla sobie tylko zrozumiałej chęci bycia w glorii chwały (aczkolwiek niekoniecznie asinus asinorum), mógłby w końcu postawić nowy temat o którym była wczoraj dyskusja? Mnie to tam nie wypada...

*[1]Czasem, gdy runie piedestał, widać, że nikt na nim nie stał. Jan Sztaudynger

Trochę sensu poproszę.

Cholera,

znowu sobie fotki w butach nie trzasnęliśmy...

zwłaszcza z tych lubiących manipulować a udających głupiego, jednego z tych któremu zwieracze puściłyby gdyby nie stał na podium dla sobie tylko zrozumiałej chęci bycia w glorii chwały (aczkolwiek niekoniecznie asinus asinorum), mógłby w końcu postawić nowy temat o którym była wczoraj dyskusja? Mnie to tam nie wypada...

Hm,

nic dodać, nic ująć-

Doskonała, Błyskotliwa, wręcz podręcznikowa Autoanaliza.

A jeszcze się kryguje...

:):):)

Ooo, o! To nie było do Ciebie... Ale jak już Cie tak coś gniecie, to w ramach rekreacji idź polatać sobie w samych majtasach po rynku. Może Ci ulży;)

ps. pamiętaj: w majtasach, bo bez majtasów szybko wylądowałbyś:)

pozdrawia Wujek Dobra Rada

a jak potrzebna Ci instrukcja, to jest taka seria książeczek Kapitan Majtas. btw pasuje do Ciebie jak ulał :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trochę sensu poproszę.

Jak to mawiają:

Uderz w stół, a nożyce się odezwą ;)

:)

ps

Na studiach przez pewien czas dorabiałem w reklamie.

Chodziłem po Rynku w kartonowej reklamie pewnego sklepu ze znanymi klockami z Dani:)

Skarbie z rodziny rutowatych, i czym tu się chwalisz?

Proszę bezwiednie tu nie pyskować. Sam stwierdziłeś że chodziłeś, no to teraz masz okazję pobiegać. A jak lubisz w kartonie, to już naprawdę Twoja sprawa, nie wnikam.

Trochę sensu poproszę.

Dobra,

złapię Cię "króliczku" w innym Klubie.

Zwijajmy się stąd

berek!

:)

Cytrus uważaj!

Przedwojenne miedziane solidcory po dopięciu do całego AGD nawet tylko lampki mogą pójść z dymem i nawet bezpiecznik nie zadziała.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Rafaelu drogi,

piszesz to jako teoretyk,

a ja jestem praktyk.

Śmigam na nich i nigdy nic się nie stało:)

a ja z takich bawełnianych solidcorów zrobiłem doraźnie przedłużacz; jak się zrobiło zwarcie na żarówce to nie zadziałał bezpiecznik i podłoga paliła się że hej-dobrze że przy tym byłem.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.