Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Fajnie że coś rusza z odsłuchami! :)

discomaniac71, 20 Kwi 2006, 18:26

>Moja propozycja: Minasy McGyvera wlasnosci malibu na wzmaku Yamaha A 1020 i porowanie cdeka z

>przetwornikiem Stelmacha do upgradowanego Denona DCD 2700 i Audio-Technica adamhienda. Tudziez moje

>firmowe jeszcze Akai CD 79.

Można i tak, chociaz ostatnio porównywaliśmy u malibu aż 4 cedeki i różnice były w sumie minimalne. Tak więc porównywanie odtwarzaczy na nieznanym sprzęcie i pokoju będzie raczej nudne ;-) Jeśli malibu bierze Minasy to wydaje mi się że naturalnym byłoby ich porównanie z tymi Paradigmami Monitor 9. Paradigmy to chyba troche nizsza polka, no ale co tam, może się obronią :)

Do tego proponowałbym porównanie zestawów: Struś+Stelmach kontra Yamaha+Akai (ew jakis inny CD - z Primarem ponoc super gralo?). To dałoby 4 kombinacje do słuchania i chyba byłoby ciekawsze niż samo porównywanie CD :) Co Wy na to? No chyba że ktoś ma jeszcze jakiś ciekawy sprzęt i propozycje (może jeszcze jakieś fajne głośniki do porównania?? Moze powtorka z fosteksow adamhienda?). Pozdrawiam!

PS: McGyver - masz jakieś fotki, dane o tych nowych głośniczkach?

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

disco dzięki że pamiętasz o mnie i moim denonku :-) chętnie bym wpadł ale sprzedałem auto i jestem bez transportu... Cholera że też nikt nie jedzie z okolic Żywca, Bielska do Krakowa :-( Baltlaba w razie potrzeby też bym przytargał. Bez auta jest mała La-Qupe.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Malibu:

Środa przed weekendem długim..najbliższa, 26 kwiecień,,,chyba że Panowie wolą np w środę tą wolną czyli 3 maj..ale to ja już nie mogę sama ustalić:-)

Josef:

Co to znaczy za dużo do odsłuchu??? Czasowo? czy do wytrzymania???..

McGyver:

W tą środe możesz??...:-)

rochu:

Powiem tak: ja nie mam tu głosu ale ja nie słyszałam nic z tego co wymieniacie!!!! a moja zachłanność w tym temacie nie ma końca..jeżeli chodzi o mnie i czas odsłuchu to ja nie mam ograniczeń...grać można długo i późno i głośno...wieć tylko chęci i osoby i sprzęt potrzebne..

a do Bielska jest kawałek..:-(....ehh

Malibu:

Wiem że na 99% ma być najbliższa środa czyli26 kwiecień....! i ok , będzie jeżeli tak ma być. Ale kolejna też może być dla nieobecnch w tą a chcących ..:-)Ale to ju ż tak marginesem...

Pozdrawiam serdecznie

goska

Malibu:

czwarte..ale jest winda, co prawda malutka ale jest i stanąć mozna przed wejsciem samym -5 metrów do windy.

Ale pamietajcie że żeby wjechać to tylko po 19.tej!

To jestem pocieszony!!! i winda i można podjechać....... no SUPER!!! a miałem nadzieję zeszczupleć bo ostatnio jak się ważyłem to wyskoczył bilecik z napisem "PROSZę WCHODZIć POJEDYNCZO"...

>Discomaniac71

To ja zabiorę kabelki XLO 650 i 600. Winda jest malutka będziesz musiał jechać "na kucka".

mnie pasuje w dowolną środę

a co do "za dużo do słuchania" - przypomniało mi się pierwsze spotkanie - 3 wzmacniacze, kilka cedeków - wszystkich kombinacji było kilkanaście więc każdej słuchało się pare minut a to nie wystarczy aby wyrobić sobie zdanie - jak dla mnie 4-8 kombinacji (1-2 CD, 2 wzmacniacze, 2 pary kolumn) to wystarczająco dużo...

Malibu:-)

hahahahhah...nie na kucka a osobno!!! :-))) dwie osoby i kolumny to ona staje dęba!!!!!! i nic....dobrze że nie lubi w doły wpadac....:-)poradzimy sobie...schody...lepsze jest wokół Błoni bieganie rano o...piatej..np:-)

>jozef

Oczywiście masz rację, tylko pamiętajmy o tym co było ostatnio,żeby to robić z głową a nie na żywioł.

Śmiej się jak chcesz ale biorę kajet i ołówek i zapisuję na gorąco...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.