Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy tylko jest możliwość to zapraszam:-)

Serio , jeżeli chętni są to byłoby miło.

Z tego co widziałam co dwa tygodnie, lub trzy są odsłuchy ale może jest jakieś miejsce przystosowane do odsłuchu..?:-)

"sypialnia" jest czynna codziennie, oczywiscie trzeba przenieść kolumny i coś co je napędzi:-)..kwestia zgodnosci co do godziny i dnia pozostaje..:-)

McGyver,

Ja bym chciała w środe, oczywiście wiesz że nie odemnie zależy..ale w poniedziałek zazwyczaj towarzystwo budzi się do życia muzyczno-odsłuchowego..Zobaczymy , może się zdecydują na mniejsze pomieszczenie u mnie.

zjadałam , wypiłam...z części robie suszki:-))))

Jak to co będziemy słuchać???? a nie ma nikt nic?? sprzętu???

AHA!!!!!!! Panowie w środę jadę do BB i potrzebuje na gwałt Pana do ochrony , obrony i z wiedzą o sprzecie!!! Więc jezeli odsłuch to w czwartek i bedę PM.....11:-)

Josef ...reszta za chwilkę małą...

..Discomaniac71...:-(

NIe ..ale znowu dowiaduje sie coś nowego..Z każdym dniem coś nowego z tematów forum.. wiem ,:-)

Fascynujace..ale niektórzy dziwnie mi sie przyglądają:-)

:-((

no a ja musze o 15 wyjechać żeby do nich zdażyć.....a praca te jest..chętnie bym i przywiozła Cie McGyver i odwiozła ale nie zdąże. nie moge na cały dzień znoknąć z pracy...:-( przydałby się mały helikopterek...

dla przypomnienia - kto był to wie o co chodzi ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-29-100002315 1170291805_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Josef:-)

z myszkami też grały super:-)

hahahaha dobre zdjęcia

McGyver

Jade do BB odwieźć cały mój komplet ( HK 635 PM9, dvd 31 HK jeszce nie wiem..i PM 1200 )nie grający ze sobą i odebrac PM11 i jakiś wzmacniacz do tego..za dużo tego:-(..ale się tak umówiłam do 19 musze dojechać tam..

• 2 tygodnie później...

discomaniac71:-)

Ja tylko czekam na Panów decyzje! Propozycja padła już dawno, sypialnia jest ..:-) ale i drugie- halowe pomieszczenie też jest! No i są kolumny ...do porównania:-)...Nowe , grają, nie mają czarnych przypalonych kabelków...nic tylko ściągać wszelkie wzmacniacze, monobloki, cd itp...:-) środa?

Pozdr

G

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.