Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

coś wczoraj nie mieliśmy szczęścia:

- spotkanie trochę się opóźniło przez co jeden forumowicz zdezerterował ;-)

- na dzień dobry okazało się, że nie pasuje kabel od końcówki, zwaliła się listwa sieciowa oraz konwerter napięcia - na szczęscie felix jako jedyny przyszedł przygotowany tj. miał ze sobą śrubokręt oraz szczypczyki - szybkie naprawy i jest git

- przyniesiony sprzęt nie zagrał dobrze, chlip chlip :( - ostrość wysokich co krok powodowała grymas zebranych

- powrót do domu też nie był szczęśliwy...

ale poza tym było fajnie :-)

fota 1) - przygotowania do odpalenia

fota 2) - wszystko zusammen do kupy

fota 3) - część forumowiczów - niektórzy bardziej zajęci pstrykaniem niż słuchaniem ;P

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-29-100003816 1170303923_thumb.jpg

post-29-100003817 1170303921_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

fota 4) - czasem nawet zagrało - entuzjazm nie miał granic - juppi

fota 5) - 40kg maleństwo w roli stabilizatora stolika

fota 6) - gwóźdź odsłuchu - konsola - jedynie na tym dało się słuchać bez niesmaczków - widać lepiej dać sobie spokój z szukaniem niewiadomo czego audiofilskiego i kupić sprzet profesjonalny - mniej kłopotów a ile możliwości i radości :-)

Ukryta Zawartość

post-29-100003813 1170303928_thumb.jpg

post-29-100003814 1170303927_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

discoamoniac nie wiem co napisales bo mnie to nie interesuje - ignoruje cie od dawna - ale smiem przypuszczac ze zaczales smiecic i trollowac wiec badz uprzejmy zmienic lokal

dziwne - z mojej perspektywy wyglądało to zupełnie innaczej ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

widzę, że jak zwykle atmosfera u Gosi była wspaniała, ale nie widzę Heńka, który się deklarował?żałuje że mnie tam nie było!

>> disco jak to się dzieje, że fotki z Twojego wspaniałego aparatu są mniejsze od fotek josef'a, miałeś sie nauczyć obróbki w photoshop'ie!

to że dźwięk był ostry i metaliczny to zasługa kolumn, które maja taki charakter i obróbka dźwieku przez mixer zniwelowała ten efekt (ale gdzie tu audiofilizm?)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

adamhiend nie wiem czy jest wspanialy - na pewno nie jest w sumie gorszy od Canona G 5 josefa tylko po 1 ja sie wciaz ucze a po 2 tak jak mowisz zdjecia sa za male... obiecuje jednak poprawe.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jeszcze mala panorama z miejsca w ktorym siedzialem... Widac co prawda w wiekszosci soczki ale gdzies tam w oddali sa Paradigmy... Ciesze sie ze w Krakowie mamy na odsluchach swietna atmosfrere. A prpos mojego Nikona: od G 5 ma niestety slabszy flash. Szkoda ale zamierzam pracowac z zewnetrzna lampa.

post-1457-100003798 1170303952_thumb.jpg

Witajcie, chętnie piszę się na następne spotkanie. Można?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Daliście czadu - sprawdzałem w piątek nic, w sobotę wieczorem (od soboty rana nie miałem możliwości dostępu do kompa) zaczęły urywać się telefony - no ale niestety było już za późno abym mógł zmienić plany za co przepraszam a do was chłopaki i gosiu - apeluję i proszę :0 co byśmy wcześniej ustalali spotkania bo ja niestety na ostatnią chwilę raczej będę miał kłopot się wyrwać :(.

Pozdrawiam gorąco.

Słucham tylko muzyki.

Ja mogę załatwić odsłuch DENONA z serii 1500 do tego możemy posłuchać gramofonu PROJECT i najnowszego DENONA (nie pamiętam jego numerologii), kolumn B&W 704 i 705 (oraz niższych linii) oraz Triangle w wersji Comete oraz jakichś dużych podłogówek prawdopodobnie celius lub też Antal, a wszystko okablowane Holine Cabel blue spiral. Odsłuch byłby w krakowie na u. Dobrego Pasterza.

Jeśli mamy ochotę to załatwię jeszcze prezentację winka na to spotkanie :) wstępnie za 2 tygodnie lecz musicie mi dac znać czy macie ochotę (z właścicielem sklepu wstępnie rozmawiałem i wyraził zgotę)

Słucham tylko muzyki.

Czy to będzie jednorazowy odsłuch tego sprzętu czy możliwe sa jeszcze jakieś dodatkowe odsłuchu w innym terminie?

Pytam bo miałem straszną ochote posłuchać , a niestety w tą sobote mam wyjazd.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.