Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

"Walery zestaw McGyvera jest zestawem budzetowym wiec mysle ze to nie ta klasa."

"Brzmienie ktore udalo nam sie uzyskac satysfakcjonuje mnie w 200% i jest jednym z najlepszych jakie w zyciu slyszalem (a wiele slyszalem)"

"Od marca 2006 kiedy datowany byl tamten wpis sluchalem wielu roznych konfiguracji"

Czyli mniej więcej rok temu, znałeś tylko zestawy budżetowe?

ps

nie chodzi o czepianie się

discomaniac71, 18 Maj 2007, 23:57

>Slyszales kiedys o formie grzecznosciowej? Kurde stary Ty jak sie juz nie masz do czego przyczepic

>to nie za dobre swiadectwo o sobie wystawiasz...

Słyszałem disco słyszałem, a słyszałeś o przypadkach, o mianowniku?

discomaniac71, 19 Maj 2007, 22:55

>...poza tym bylo co najmniej kilka

>odsluchow systemu Ancient Audio - w tym ostatni prywatny w obecnosci kilku wybranych formumowiczow

>gdzie poproszono nas o tym zeby nie rozglaszac co i jak gralo.

No trudno się dziwić, żadna reklama

>Byl tez odsluch slynnych MPM w

>Chillout Studio razem z Minasami.

Słynnych? Tych McGyvera? Cóż te akurat są TYLKO dobre w porównaniu do pozostałych MPM słuchanych w klubie.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Nie wiem Walery czy zadna reklama skoro opinie byly bardzo pozytywne (wlacznie z moja). Jesli zas chodzi o MPM to byc moze ta konfiguracja im nie podeszla bo dzwiek byl co najwyzej sredni. Chetnie poslucham innych egzemplarzy MPM. Kolumny Adama sa niezle i uwazam ze potrafia lepiej zagrac.

no jest taki pomysł aby przytaszczyć moje graty (których jeszcze nie słuchałem). Czyli kolumny na accutonie C-12 i SS 18W8542 do tego źródł Audio Note CD3 a jako wzmacniacz Monobloki Pana Maćka - czyli "Lampowa Jazda Na Maksa".

ROCHU przygarniesz mnie? :)

Słucham tylko muzyki.

a gdzie disco, czeka na następną stronę wątku aby nie odpowiadać na pytania moje i annywroc?

Obcuje, widzę, teraz z hajendem a właściwie wykłada na temat hajendu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Dzis mamy czwartek moze zatem spotkalibysmy sie w sobote? Chetnie posluchalbym Tannoy'ow rocha (jesli oczywiscie jest taka mozliwosc) przy okazji moznaby cos jeszcze wymyslic. Czekam na Wasze sugestie.

Moznaby sie np pokusic o porownanie cedekow z drugiej reki z przedzialu do 1000zl wraz z ewentualnym tuningiem. PS Audio i Muse II stawia poprzeczke wystarczajaco wysoko. Swojego Pioneera nie biore z roznych wzgledow m innymi dlatego ze jego cena wraz z tuningiem znacznie przekracza 1000zl.

disco, spada forma, powinno być:

Swojego Pioneera (upgrade by adamhiend)nie biore z roznych wzgledow m innymi dlatego ze jego cena wraz z tuningiem znacznie przekracza 1000zl.

Witam szanowne grono Krakowiaków :-)

Disco, jeszcze dam znać, gdyby się znalazło dla mnie miejsce może wpadłbym z ukończonym denonem? Niestety nikt go nie słyszał w obecnej wersji a jak pamiętasz i tak grał fajnie...

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• 2 tygodnie później...
Gość rochu

(Konto usunięte)

Panie i Panowie.

W najbliższą sobotę od godz. 16 zapraszam do Cholerzyna.

Koobal przywiezie swój system. Zapowiada się pysznie.

Jeżeli dobrze się orientuję do posłuchania będą kolumny McGyvera na accutonie C-12 i SS 18W8542, Audio Note CD3 oraz Monobloki Pana Maćka.

Z mojej strony do posłuchania jest bardzo ciekawy Philips na TDA 1541A z NOS DAC.

Linn jest po pełnym setupie i gra jak dzwon.

Być może jest to ostatnia okazaja do posłuchania Zollerów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.