Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Dynaudio tak ma, ale jak ktoś lubi - to jest super glosnik(jezeli wybrany świadomie)

Na moje ucho muzyka nazywo brzmi twadziej i dosadniej, ale i tak całkiem niezły uważam przy dobrej aplikacji.

Twój opis fajnie sie czyta, ale konkretnie, przy jakch kolumnach grały ?:)

Pozdrawiam

Inne kolumny to kolumny też prod.McGyver oraz Zolery na głośnikach Focala,wczesny model.

Junkers Neckar N 19E,LG GB5237TIFW,Bosch HBN 239E1L,Electrolux ESL 65070R

Całość podłogi deska BalicWood Jesion kl.2.

Panowie

Widze ze jest duze zainteresowanie tym co bylo i jak gralo moze byscie ktorys z szanownych kolegow naskrobal troszke na temat klockow dokladnie i jak gralo

Pozdrawiam

W dużej mierze było to spotkanie o charakterze towarzyskim,raczej nie był to odsłuch w pełnym słowa znaczeniu(sprzętu do testu nazbierało sie z pół Żuka) i nie wszystko zdołaliśmy dłużej posłuchać.

Ja przez większą część czasu gaworzyłem i poddawałem się nałogom.Także więcej o brzmieniu mógłby napisać ktoś zajmujący miejsce w bardziej centralnym miejscu kanapy Rocha.

P.s Innym odkryciem odsłuchowym jest cudowny "stoliczek" antywibracyjny Rocha.

Fornirowane,lite drewno waga ok.pół tony.Pierwsza połowa XXw.

• 2 tygodnie później...

Chcąc odświeżyć temat mam propozycję - może miałby ktoś ochotę na mały odsłuch u mnie? Jakiś sprzęt porówawczy (najchętniej CD) oczywiście mile widziany - czas proponowałbym jakoś w przyszłym tygodniu wieczorem - ok 18-19.

Ciekaw jestem waszych opinii o dźwięku. Miejsca jest mało ale jakoś byśmy dali radę ;-)

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

To może jutro (wtorek) ok 18:30? Ktoś jeszcze poza Rochem byłby chętny?

Bartosz, discomaniac, josef, lenam... zaglądacie jeszcze na to forum? :)

Dojachać można bez problemu, tylko że dzisiaj niestety mnie nie będzie :( ew. wolny mam jeszcze czwartek - czy już będzie po praktykach? ;-)

No to w takim układzie zapraszam jutro o 18:30 :) Weźcie swoje płyty. Mam sporo, ale zawsze to lepiej słuchać swoich :) Może weźmie ktoś jakiś odtwarzacz CD do porównań?

Odn namiarów prosiłbym na priv...

Gość rochu

(Konto usunięte)

Odsłuch się odbył i ... był jednosobowy ; )

Cóż nie dopisała dziś frekwencja. A szkoda.

Misfit posiada bardzo fajnie zgrany i zrównowazony zestaw, posiadajacy na prawde spory potencjał.

Musze przyznac że przetwornik Stelmacha w tym zestawieniu gra na prawdę dobrze. Nie dało się odczuc żadnych z wad które towarzyszyły odsłuchowi sprzed kilku miesiecy.

Bardzo podobały mi sie Harpie grajace w tym systemie. W połaczeniu ze wzmacniaczem Strussa potrafiły grac przejrzyście, dynamicznie a kiedy trzeba to i lirycznie a czasmi też słodko. Z odsłuchow innych modeli pozostało mi przeświadczenie na temat Harpii jako kolumn grajacych dynamicznie i dośc drapieznie. A tu niejakie zaskoczenie.

Ze swej strony dziekuje za miłe popołudnie i pozdrawiam.

powiem tak - kurde, cholera, ................................... miałem być i nic mi z tego nie wyszło i ogromnie żałuję bo miałem właśnie ochotę posłuchać Harpii których nigdy nie słuchałem. No ale może będzie jeszcze okazja - może znajdęchwilę - bo i u ciebie sięRochu zapowiadałem i jakoś ostatnio trafić nie mogę.

Słucham tylko muzyki.

Misfit

Bardzo dziękuję za zaproszenie. Przepraszam, ale w najbliższym czasie nigdzie nie mogę się ruszyć, choćby nie wiem co. Taki układ. Cieszę się, że twśj system zrobił dobre wrażenie.

Pozdrawiam

PR

• 4 tygodnie później...

ooo widać, że wakacje i nic się nie dzieje w temacie...

jak wrócę to rozruszam towarzystwo ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja póki co siedzę n a mazurach (zinmo i bez ndziei na słońce), po powrocie będę mial już swoją lampę SE na 845 więc jak coś to możemy się gdzies umówic na odsłuch.

Słucham tylko muzyki.

Koobal, a za co siedzisz?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.