Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Nie "kto", tylko "co". Wprowadzisz wpisowe do klubu, np. mile widziane złociste płyny (trzeba sprecyzować, że takie z zawartością alkoholu, żeby komuś do głowy nie przyszło że może nasikać), i sprawa ofiary załatwiona.

rochu, 9 Lut 2009, 19:37

>a potem będzie "idźcie w pokoju, ofiara zebrana" ; )

rochu! lepiej będzie tak:

"idźcie DO pokoju na prace ręczne"

jak już to powiesz zebranym i oni sobie będą tam już coś lepić i będzie w użyciu ta piękna czerwona plastelina to zaufanych /czyli krewnych i znajomych królika/ poprosisz do kuchni na degustację zebranej ofiary... a tak przy okazji... Panowie to dla mnie Tyskie :-) proszę...

Witam, wybaczcie prosze ze nie na temat ale czy macie moze namiary na jakis dobry serwis audio w krakowie(spalil sie wzmaczniacz ktory dopiero co kupilem na alledrogo)? Bardzo prosilbym o jakies namiary,

Witam!

Polecam serwis na Rusznikarskiej.Goście są Super! naprawiałem u nich rózne rzeczy a także Primare i Electrocompanieta.Mają dostęp do części, nie są drodzy, jestem zawsze zadowolony z ich usług. tu masz linka do nich.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam!

Na troszkę wywiało mnie z ojczyzny, ale już jestem - na jak długo? - mam nadzieję że na troszkę.Pierwsze pojechałem na narty i zerwałem mięśnie w nodze - teraz mam czas posłuchać i popisać.

Oczywiście Kazimierz i ul. Szeroka - tam znajdiesz parę fajnych restauracyjek z Żydowskim menu - jak komuś pasuje czosnek i klezmerskie przygrywki to polecam, oczywiście po tym obowiązkowo knajpy do rana na Kazimierzu, szczególnie alchemia (tutaj bardzo dobre koncerty jazzowe - oczywiście jak trafisz), singer, kolory - ot taka podróż miła knajpiana.

Słucham tylko muzyki.

Koobal, 11 Lut 2009, 21:45

>kaviter - jaki przedział cenowy cię za "kolację " interesuje ?

bardzo lubie dobra kuchnie a to jak wszyskie dobre rzeczy musi odpowiednio kosztowac, jestem otwarty na wyzwanie Krakowa, szczegolnie ze wstyd przyznac jestem tutaj pierwszy raz

No to jak pierwszy raz jestem to Kazimierz i ul. Szeroka - obowiązkowo. Oczywiście takich perełek jak "wierzynek" czy "Hawełka" to bardziej słyną niż są dobrymi kuchniami - choć ta ostatnia oczywiście złą nie jest (w obu uwaga na ceny tanio nie będzie)osobiście nie polecam choć zajrzeć trzeba (tradycja najstarszej restauracji zobowiązuje).

Słucham tylko muzyki.

Koobal, 11 Lut 2009, 21:53

>do rana na Kazimierzu, szczególnie alchemia (tutaj bardzo dobre koncerty jazzowe - oczywiście jak

>trafisz), singer, kolory - ot taka podróż miła knajpiana.

wlasnie wrocilem z alchemii, niestety jestem tu sluzbowo :( i musze isc spac o ludzkiej porze :) calkiem przyjemnie, fajnie posiedziec w knajpie z ktorej pochodzi najlepsza plyta ostatnich kilkunastu (jak nie wiecej) miesiecy czyli PinkFreud -Alchemia no i vis'a'vi maja bardzo dobre zapiekanki (chociaz w Gdyni kolo pomnika harcerzy sa lepsze :)), pozdrowienia dla Krakowa

Gość rochu

(Konto usunięte)

No to trzeba spróbować jeszcze jednej nocnej atrakcji Krakowa.

Od godziny 20-tej pod halą targową na Grzegórzeckiej stoi Nyska, a obok stoi dwóch facetów którzy pieką kiełbaski.

Klimat, który już został opisany w książkach a nawet na filmie.

7 zeta ten klimat kosztuje, także można zaszaleć ,moze się kiedyś dorobią koncesji na piwko wtedy już by były dwa klimaty;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie otwieram liste obecnosc na spotkanie w firmie Talcomp http://www.talpro.pl/ w przyszly czwartek od 17. Dwie grupy na 17 i 19. Czego bedziemy sluchac zostalo juz omowione w tym watku. Wiecej informacji jest na stronie. Od siebie dodam ze warto. Tradycyjnie wpisujemy sie osobno na 17 i osobno na 19.

17.00

1.

2.

3.

19.00

1.

2.

3.

post-1457-100004118 1234429579_thumb.jpg

post-1457-100004119 1234429579_thumb.jpg

post-1457-100004120 1234429579_thumb.jpg

Znaczy się ze będą 2 tury po 3 osoby? A jakby tak chciały przyjść 4?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Koobal, 12 Lut 2009, 01:10

>he he he miała być dobra kuchnia a skończyło się na zapiekance "dla zmęczonych" w okrąglaku :)

wczoraj robilem rekonesans, dobra kuchnia bedzie dzisiaj, jeszcze odpisze na pare maili i zmierzam na stare miasto

discomaniac71, 12 Lut 2009, 10:06

>Panowie otwieram liste obecnosc na spotkanie w firmie Talcomp

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w przyszly

>czwartek od 17. Dwie grupy na 17 i 19. Czego bedziemy sluchac zostalo juz omowione w tym watku.

>Wiecej informacji jest na stronie. Od siebie dodam ze warto. Tradycyjnie wpisujemy sie osobno na 17

>i osobno na 19.

>

>17.00

>1.henrykpiątek

>2.

>3.

>

>

>19.00

>1.henrykpiątek

>2.

>3.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.