Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym się pisał, jednak jestem nizmotoryzowany więc potrzebowałbym więcej informacji. Czy to jest to spotkanie, co pierwotnie rochu planował 6-go lutego?

System gra dobrze, albo nie....

Ja bym się pisał, jednak jestem niezmotoryzowany więc potrzebowałbym więcej informacji. Czy to jest to spotkanie, co pierwotnie rochu planował 6-go lutego?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Mam nadzieje ze oba spotkania uda nam sie zorganizowac.

Jesli liczba chetnych przekroczy 10 osob zrobimy dwie tury: o 17 i 19. Rzecz dotyczy odsluchu w S&L:)

Czołem

-->Rochu, a czym te Magnepany będziesz poganiał?

Ja przywiozę mój DAC na PCM1798. Może dam radę skończyć trzecią wersję analogówki do niego...

rochu ! a jaki model magnepanów będzie grał ? chyba się skuszę na przyjazd ...

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

No, nie wiem... Ktoś śmiał mnie gdzieś-tam świadomie, z premedytacją wyciąć na forum. Ja bym na Twoim miejscu nie przyjeżdżał...

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Jeżeli można to z moim MF-DACiem i sieciówką, pojawię się 6-go u rochu. W środę, to chyba zbyt hi-end'owe klimaty jak dla mnie narazie ;)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

majonez

29 Sty 2010, 22:02

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 461 / 262 / 0

Co do odsłuchu w środę -

dopisuję się do listy :)

To sie wpisz w kolejke bo strace rachube;) Pawel (rochu) bedziesz we srode u Marcina?

Yancho ze łzami w oczach zmuszony jestem stwierdzić że urządzenie którego nazwy nie wspomnę zostało postępem zabrane ode mnie albowiem gospodarz to człowiek przebiegły, władny panować nad emocjami ludzkimi, ja go nie lubię i innym radzę się mieć na baczności.

:)))

Trochę sensu poproszę.

Jak to dobrze, że nasza grupa ma się tak dobrze:) Widzę że tworzą się tu koalicje, a nawet jakieś listy powstają.. No to ja też taką stworzę.

Kto się składa na denaturat

1. gagacek

2. ..

3. ..

Trochę sensu poproszę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.