Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

discomaniac

Gdzies tam sie przewinela yamaha a1020 w twojej wypowiedzi, posiadam takowa, jak bedziesz potrzebowal jakies konkretne info to sluze pomoca. Tak na marginesie to bardzo poczciwy wzmacniacz kladacy spora czesc konkurencji.

iAMP, iPSU, iSMPS i kto tam wie co jeszcze :D

Przypominam o możliwości odsłuchu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam

Nie wchodząc w forumowe spory.

Mam jedno skomne ale istotne dla mnie pytanie, kiedy będą następne "posiady" połączone z pokazami sprzętu i odsłuchem. O obecnym spotkaniu nawet nie śmiem nawet marzyć, jedyne formy kontaktu to szyba w oknie telefon i internet.

Pozdrawiam

Zbyszek

>henryk piątek

Kurczę, taka propozycja i nikt nie odpowiada. Co jest!

Oczywiście, Henryku, z wielką ochotą posłuchałbym tych kolumn. Mam nadzieję, że nie ja jeden. Wreszcie coś więcej, duużo więcej niż budżetówka.

Mało tego, ewentualnie służę pomocą w transporcie. Do mojej carinki wejdą chyba nawet te "duże".

zwolennik łagodności

Kolumny są do słuchania tylko w domu u kolegi. A głośniki są jak najbardziej orginalne, prosto od accutona,poprzez akkusa. Avalon też ma od accutona, nie podejrzewam aby czymś się różniły,po co mieliby coś w nich grzebać i psuć dobre głośniki.

Ja bardzo chętnie pojawilbym sie na takim spotkaniu i w końcu, po latach posłuchał czegoś z wyższej półki. Nie wiem jednak jakie jest kryterium wstępu. Bycie krewnym lub znajomym organizatora ? Zawitanie z jakimś urzadzeniem ? jeśli to ostatnie to mogę służyć jedynie Grado SR-80, a nuż ktoś zechce posłuchać. Prosiłbym o jakąś informację w tej materii. Moze byc mailowo: [email protected]. Choć napisałem też do Pana Piotra - mam nadzieje, że zechce odpowiedzieć.

Traf chcial, że wczoraj pokazałem mojej temat "najpiekniejsze zespoły głośnikowe świata" prosząc o ocenę estetyczną pokazanych tamże. W pierwszych pięciu przypadkach usłyszałem "okrrrropne", potem "obrzydlistwo" i takie właśnie opinie przeplatały się ze sobą w jakichs 90 % :))). W kilku powiedziała "moze byc w pewnych pomieszczeniach, ale to nie mój gust" - tako rzekła o Martinach Loganach, Nautillusie, Audio Physics i czymś tam jeszcze.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Dobra Panowie sroda sie zbliza slucham propozycji odsluchu. Rozumiem ze gypsy2 jeszcze nie jest gotowy... Ale... No wlasnie. Po 1 czy Marcin da rade a po 2 jakie sa Wasze propozycje na ta srode. Ze swojej strony sprobuje skontaktowac sie z Harpia Acoustics.

Dokładnie, ja bym chętnie posłuchał głośniczków Harpia. Myślę że firma ma bardzo dobre podejście do ich montowania. Niestety ostatnio pan z Harpia był niechętny prezentacji... ale może da się namówić ;-)

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Adam moze sprecyzujesz o jaki handel internetowy Ci chodzi? Prosze nie rob niepotzrebnego szumu... Sprzedaje PM 84 i to wszystko. Nigdy nie handlowalem zadnym sprzetem. Przygotowuje wazny program dla Radia Krakow - poza tym dzis sa walentynki. Spotkanie prawdopodobnie odbedzie sie next week. Pozdrawiam.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Wiem Adam. Ale sformulowanie ze zajalem sie handlem internetowym na tym forum brzmi pejoratywnie nawet jesli to zart. Zaraz znajda sie zyzie i im podobni. Pozdrawiam serdecznie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.