Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie wazna rzecz. Umowmy sie na 16.45. Malawskiego 50 to sa domki - takie blizniaki. Tak wiec pod domem u pana Jaromira o 16.45. Chodzi o to zeby nie robic balaganu i zeby wszyscy weszli do srodka razem.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Piotrek czy bedziesz jechal moze od strony Wieliczki? Jesli tak to chetnie sie zabiore wraz z ojcem - jesli oczywiscie znajdzie sie dla nas miejsce... Jednak nie chce sie narzucac. Pytam bo moj ojciec nie jest do konca zdrowy a bardzo chce isc.

malibu, 21 Mar 2006, 22:32

>A jak z tymi co mają być na 19,00 o której zbiórka po nr 50? czy o 18,45?

Dobry pomysł, spotkajmy się pod 50-ką kwadrans przed godziną X.

Ok! moja propozycja przyjęta czyli kwadrans przed 19,00

Proponuję wpisać kto będzie na 19,00 żeby było wiadomo czy jestesmy wszyscy , czy jeszcze na kogoś czekać.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Artur o ile pamietam to spotkanie na 15 minut przed bylo moja propozycja:):):) Widze ze ci z nas ktorzy ida na godz 17 sa mniej zdyscyplinowani - a moze zapracowani? Ja na pewno dzis tak...

>discomaniac71

Oczywiście!!!!!! że twój pomysł jest z godziną 16,45 i nikt nie ma wątpliwości.

ale cisza z godziną 19,00 sprowokowała abym użył licencji na twój pomysł i umówił się o 18,45.

Może Ty wiesz ile ma byc osób na 19,00 i czy wyjdziesz po nas?

Serdecznie pozdrawiam!

Hej, krakusy, czy też - jak by powiedział P.Ryka - "kmiecie", już poniedziałkowe popołudnie, a tu cisza. Co z najbliższą środą? Ponoć adamhiend szykuje armaty...

Rafał, obudź się, już wiosna!

zwolennik łagodności

A czego słuchamy w tą środę? Czy dobrze zrozumiałem że adamhiend chce zaprezentować jakiś swój sprzęt? Jeśli tylko będzie jakiś konkretny plan to chętni na pewno się znajdą :)

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Panowie wiem ze moja skromna osoba az tak bardzo nie jest Wam do szczescia potrzebna i poradzicie sobie sami doskonale ale... Jade jutro do Sosnowca do McGyvera i moge sie nie wyrobic. Moze przelozymy to spotkanie? Tez chcialbym byc...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.