Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

"Do kożucha damy kwiatek" wzmak jest bardzo ładny ale faktycznie ta góra i dół to jakiś folklor i regionalizm .Najpierw myślałem że to są audiofilskie superamortyzatory drgań na magnesach z ziem rzadkich w stadium konstrukcji przed prototypowej,gdzieś widziałem takie rozwiązana,ale jeśli to nie jest to to domagam się zdecydowanie przynajmniej zdjęcia z wyretuszowanym kwiatkiem lub bez.

Opinia jest subiektywna więc proszę się nie obrażać

pozdr

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Cholera, napisałem dość długi tekst i jak kliknąłem "dodaj wpis" to mi go gdzieś wcięło:( Już drugi raz mi się pisać nie chce... Dodam tylko, że tekst był ogólnie pozytywny - i idę spać. Cholera, piorun jasny...

Josef

"wklej swoją fotkę - wydrukuję sobie i powiesze nad biurkiem - będę miał rozweselacz offline ;)"

A może by tak miec rozrywke z rzucania lotkami w wyznaczony punkt ;)

No własnie relax.. przyznam Ci rację..cicho w Krakowie, a tak tu sie zrobiło ładnie, piekne ulice oswietlone, stragany wszędzie pełno ludzi szukających prezenty...:-) a czy Krakowska grupa kiedykolwiek coś razem na Sylwestra zorganizowała? Czy tu każdy sobie....? No bo nie uwierze że wszyscy mają już pomysł na ten dzień? No i pewnie przed Nowym Rokiem, świetami to nie będzie spotkania?.. a może by tak jakiś opłatek wspólny..co z ustaleniami o spotkaniach częstszych..?

pozdr

g

Przepraszam za mieszanie w "waszym watku":) Czy możecie mi podac adresy (lokalizacje ewentualnie) sklepów w KRAKOWIE gdzie dostanę tańsze raczej kabelki głośnikowe i jakieś tańsze internkoekty. i ewentualnie jakiś wtyki bananowe czy też szpilki? kabelki idą do tańszego sprzętu (kolumny cantona i sprzęt fine artsa) więc nie ma co szleć. Chodzi mi o takie w granicach 10 - 15 pln za metr. No i interkonekty w granicach 20 - 30 pln za sztukę (jakiś prolink czy coś w tym stylu).

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Hehehehe odswiezam watek bo mam nowy aparat:P:P:P

Panie i Panowie jestem chetny jesli chodzi o odsluch poza tym niedlugo w Krakowie bedzie McGyver. Na pewno posluchamy najnowszego Stelmacha jak tylko do mnie dotrze ale to za chwile. Pamietam jak Harpia Acoustics chciala zorganizowac odsluch - czy to nadal aktualne? Jesli tak prosze o info na priva. Namawial nas tez audioexpert na wizyte w Studio Pro. Panie Robercie prosze o konktretne propozycje.

disco zaczyna dzialac - w koncu Panas nie moze sie kurzyc:P:P:P

discomaniac71, 11 Gru 2006, 10:32

Namawial nas tez audioexpert na wizyte w Studio Pro. Panie Robercie prosze o konktretne propozycje.

Moje zaproszenie jest cały czas aktualne.

Jeżeli są chętni możemy się spotkać w sobotę np; o 17,00

Witam

Moja skromna osoba chętnie wybierze się na odsłuch. Termin jak i godzina bardzo mi odpowiadają.

W zasadzie od 15 mogę słuchać. Interesuje mnie szczególnie SLI 80.

Pzdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.